bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par administrāciju
3
0
topic
[Sūdzība] Bridge
Kriksis
Lietotājs++
Kriksis
392 atbildes forumā
Online: 24d 15h 59m
Redzēts 22. martā, 17:19
Pievienots, 2020. gada 23. novembrī, 16:14

Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību

Tavs lietotājvārds: Rasty

Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Bridge

Iesaistīto personu lietotājvārdi: N/A

Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Sākšu ar to ka vienā dienā 19.novemberis 8:00 no rita erpoju, kā Skrevelei taisu auto un uzlaboju vizuālajā ziņā, bet iepriekšējā dienā nedaudz ar ceiku sadairsos, beigās gribēju pie auto pielaikot disksus kad ceika atnāca un noņēma meha spējas, kad pēc laikošanas pat nepaspēju noerpot. Beigās meha spējas atguvu atpakaļ. Bet pienāca nākamā dienā kuru jau minēju, kad RP laikā atnāk bidge uz sāk kaut ko rakstīt man par meha spējā, jo ceika /check panelī bija ierakstījis Nedod meha spēja. Bridge atnāk un tur sākam runāt, es visu paskaidroju, un tad viņš vienkārši aizgāja nenoņemot meha spējas + tāds ka vēl sūtija man ssus no ad /check paneļa. Pienāk šodien vakar, kad vēlos braukt erpot mehu, kad pēķšķi čatā ieraugu ka meha spējas tiek noņemtas un esmu *Bezdarbnieks*. Prasu /pmā Bridge kāpēc noņema meha spējas, un viņš saka ka /check ir rakstīts lai neatdod meha spējas, tad jautājums ''Kāpēc meha spējas nenoņēma 19.datumā, kad nāca par šo pašu runāt?''. Es sāku Bridge skaidrot ka viņš tajā dienā nāca pie manis un runāja par šo tēmu, bet viņš neatcerējas, vai arī izlikās, neatcerējās ka sūtijis man ssus vēl, laikam korķī bija ja neko neatceras *Jau no paša rīta korķī?  Māksla* Es viņam iedodu ssus, viņš atbild lai eju rakstīt sūdzību, te nu ir? Kas tālāk? 

Pierādījumi: Spied Te!

Komentāri: Nhaa

 

 

“Markuss”
Lietotājs
121 atbildes forumā
Online: 7d 16h 58m
Redzēts 12. martā, 20:44
Pievienots, 2020. gada 23. novembrī, 16:44
0
post

Man arī Bridges atņema spējas šodien par to kad salaboju nēejošu auto uz ielas,viņš to uzskata par kkadu PG, anyway es jau nejiešu strideties ar AD jo zinu kad tapat beigās būšu vainīgs es bet tas tik tā,lai visi zin ;D

                                                                                  Albert Rodrigez-Woodwork Carpentry-Status-Dzīvs

                                                                               Donovan Leo Lowry-Avery Architecture-Status-Dzīvs

                                                                              Daniel Rivera-Los Sanots Apkure-Statuss-Dzīvs

 

Bridges
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Lietotājs++
Pot-Valor
Mazā MIA
517 atbildes forumā
Online: 39d 18h 12m
Redzēts 19. martā, 22:19
Pievienots, 2020. gada 23. novembrī, 17:36
0
post

Es ņemu nost spējas pilnīgi visiem kuriem ir neattiecīga f3 priekš mehāniķa roleplay. Ja tev /check piezīmē ir raksīts nedot spējas es tās nedošu.

Nezinu ko es tajā dienā teicu, godīgi neatceros, bet šaubos ka atdevu tev spējas atpakaļ. Vienozīmīgi ja tev /check ir rakstīts nedod spējas, es tās nedevu. ( Vismaz esmu ļoti pārliecināts. ).

 

Markuss, izskaidro mūsu VCT līderiem/uzraugiem, kā tieši tu ar plikām rokām leci pārkarsušā , mirušā motorā, un uzliekot trubiņu, tas maģiski salabojās.. Gribu redzēt labu paskaidrojumu.


Es ņemu nost spējas pilnīgi visiem kuriem ir neattiecīga f3 priekš mehāniķa roleplay. Ja tev /check piezīmē ir raksīts nedot spējas es tās nedošu.

Šo es daru tikai tapēc ka ieejot /showfactions, un uzliekot tās skatīties pēc ''tipa'' ( mafija, serviss, utt) es skatos uz servissiem, un plaši raudu , ka ir kkādi 8-10 servissi, no kuriem es redzu ka reklāmas liek 1-2 un tam pašam vienam kas šodien lika reklāmas, /check'ā rakstīts lai nedod spējas. Es nevaru veikt nekādas revolūcijas, bet ja būtu reālākā atdeve no citas administrācijas komandas, tad tiešām nogrieztu visus servissus un atstātu tikai 3 aktīvākos, un lai mehāniķi tajos pievienojās, un katrs mehāniķis parāda savu RP.

Jo tiešām besis reconā sēdēt skatīties mehāniķus, kā viņi pa pasauli braukā, kad citi cilvēki met reklāmas meklējot mehāniķus.

Es pēdējo 4-5 dienu laikā esmu vismaz redzējis 10 reportus, VISMAZ 10, kuros raksīs ka neviens mehāniķis neatbild uz reklāmu, un viņi man piedāvā maksāt lai salabo auto, es uzrakstu /mehi, a tur pizģets vesela rinda ar mehāniķiem online, prasās aiziet uzšaut pusei ar /slap , un lai erpo mehāniķi , jeb lai iet erpo ko citu.

Serverī 90% cilvēku kuri ir mehāniķi , izmanto mehāniķa paneli pa lielam tikai savām vajadzībām. Un otrai puse iet sprūst speciāli sienās lai administrācija palīdz. Tas ir šausmīgs skats no malas, un vēlos lai tas beidzās, tapēc es reconoju katru dienu mehāniķus, un pēc iespējas vairākiem griežu spējas nost pie pārkāpuma, lai tas paretina servissus, tādejādi ļaujot servissiem kuros cilvēki erpo, un nepārkāpj noteikumus atdzīvoties, un palielināt to aktivitāti, ieaicinot vairāk cilvēkus. Jo tas kas pagaidām notiek serverī ar mehāniķiem, liek man galvai kūpēt.

Es vienu dienu sēdēju ar VCT līderi discordā, un vērojām kas notiek serverī ar mehāniķiem, tas bij pirms kāda mēneša, es reāli stundu ar viņu čekoju mehāniķus, un noņēmu 80% cilvēku kuri bija online spējas, jo nezin kāda velna pēc viņiem bija mehāniķis, nebija ne pieteikuma , ne f3. Es reāli nervos kliedzu lamuvārdus, jo bļe neturēja iekšas pisties. Bet tgd bišk ar cietākiem nerviem atgriezos, un vēlos iztīrit mehāniķus no tiem kuri pārkāpj, un nonRP činī autiņus sev.

Bridzons atvadas


Discord
Bridges#1337

Steam
Bridges(click)

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2020. gada 23. novembrī, 18:10
0
post

Acīmredzot ir miljons iemesli, lai tev nebūtu spēju. 

Markuss, izskaidro mūsu VCT līderiem/uzraugiem, kā tieši tu ar plikām rokām leci pārkarsušā , mirušā motorā, un uzliekot trubiņu, tas maģiski salabojās.. Gribu redzēt labu paskaidrojumu.

Pats esmu saskāries ar šādiem momentiem, šādos momentos pats automātiski noņemu spējas attiecīgajam cilvēkam un apskaidroju visu. 

Sūdzība nepatiesa, administrators visu pareizi izdarīja. 

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0