esmu gejs sukaju
esmu gejs sukaju
esmu gejs sukaju
esmu gejs sukaju
esmu gejs sukaju
esmu gejs sukaju
esmu gejs sukaju
mans rp no vakardienas! bija fun!
esmu gejs sukaju
esmu gejs sukaju
esmu gejs sukaju
esmu gejs sukaju
Ralfiņ kur SS?
Frakcijai jau sen būtu jābūt arhivētai un visas pārējās frakcijas , kuras viņš veido automātiski arhivēt un atļaut veidot tikai tad , kad sapratīs ko grib darīt , pagaidām tikai taisa frakcijas , kā dabuj arhīvu , jo saprot kad nemāk erpot un ir pašam kauns mest SS , bet no tā viņam nebūtu jākaunās , Ralfiņ , ej pie kāda frakcijā , kurā ir jau spēlētāji kuri saprot ko dara , jo Tev no Tavas frakcijas nav nekādas jēgas.
Xanaxza, Zale, Collins, Nigaaa, CarD, airdox, pidars, CiMBo, naurz, kristaps_hokage, amiz, Kiwix, MaryJane, Negro, Saulgreezy, Kiddo, sencis., uravnobeshen, hoodsta, BULLETSS, Joyx, Twizzy, SANLA, Mitrais, ELSB, Suprīīīms, marats, rihards2005, hood trooper, girts, tavsmurgs, siera_torte, LaMpAcKa, Hačiko, emilinss, EBK, Skrevele, MustanK, Angelis, dmer777, smifnwessun, Lauronja, Draugs, fletcher2, Beichz, Sestais, 518293182, nauriks, Devitais, Vakars12, sippa, ecY, Kristherz, daunars, gxngmember, bLank, Marcis426, Ricins, Dante, balenciaga, Tropkillaz, Emmet_Bowman, Waltttz, Sharper, Tējaaa, Arhimēds Pitagors, friend of deer, Mayans M.C, Valchhaaa, Kristers, Ceikaa, Bosch, TheShadowLV, Žirgan, FizzyS, RainersK, Assassin, Haseeb, ricis, FalkeLV, dandijs, Murish, Krisic, niksniklaavss, Growsmile, MrTraxes, Golcc, Daave, Monkijs, Kn0w, M1ke, Tankists, Atty, TrustR, amsterdam, Pinte2, archaa, charlys, wind, Supreme, Redman, bigboi dude, Stefan