Auto pieprasījums.
Auto marka: Bmw
Auto modelis: x6 m
Auto izlaiduma gads: 2018
Dzinējs un tā tilpums: 5.0 Dīzelis, 5.5 Benzīns
Virsbūves tips: Apvidus
Piebilde: Mods https://www.google.com/search?q…UDrtfDqkpvsgGM
Auto cena: Apmēram 50k-70k
Varētu nomainīt kādu no SUV kuru cilvēki perk
Šis ir ā es vē. Kādi vel BMW? taču nomierinās, pērkat chevroletus un braucat ar amerikāņu automašīnām.
es gribu bmw x 6 lai ira viens tads serveri
tad kapec citi vareja uzrakstit un dabut unmes nevaram
Pasaki man, vai tu vēlies braukt ar auto kuru reālajā dzīvē iekš kalifornijas nemaz nav?
dzive ira
tad kapec jus tad telaportejat e60 serveri?
Tagad katrs gribēs kaut kādu auto ar kruyu modu + pa kapeikām. Kāds ir painteresējies vai vispār kāds mods ir brīvs?
Tālāk, ievietota bilde, ja vēlētos lai izskatām, tad vajadzētu ielikt moda linku.
Noraidu.
Dzīve ir viena sarežģīta lieta, un tajā ir nepieciešams pastāvīgi sev atgādināt, kas tu esi un uz kurieni tu ej!
/@edavardi
vienakrasi jus negribiet lai man butu labaka masina serveri lovaku bars
dalbajobs.
cau
E60 Vispar ir @BunnyHop likts un apdomāti ielikts. A bmw X6 M pack maksā pie 100k stabili un cik var tos bmw, labak kādus dzīve vairāk sastopamus auto, volvo kādu vel, audi, volkswagenus
||Johnson Edge - DZĪVS- Los Santos Customs||
||Felix Lorenz - DZĪVS - 15 BLVD Cathay Criminals||
Tad cik makas e60
Ja tev interesēt, tad būtu atradis sludinājumu ar to, kad viņus pārdeva šeit ir links. Vari pats spirest pa cik viņi tirgojās.
Ja vēlies kādu aizvainot utt, tad droši to dari čat sadaļā - spam.
Aizvērt, bezjēdzīgs topiks.
Dzīve ir viena sarežģīta lieta, un tajā ir nepieciešams pastāvīgi sev atgādināt, kas tu esi un uz kurieni tu ej!
/@edavardi
OMG, BMW, nevar tādi but, ASV viņu nav daudz, OMG
tak blja pajebat kada katram ir masina, Tev tas pis?
Murish, niksniklaavss, Negro, Mitrais, Nils, Kristherz, kidpromil, plaksters, Zoro227, ELSB, RainersK, Bosch, Kristers, Angelis, dandijs, Assassin, CarD, Niknaaks, Haseeb, bLank, Sestais, archaa, daunars, FalkeLV, TrustR, GaraiS, DidzzyS, Raivis, gxngmember, Ricins, Hačiko, 518293182, marats, Gangsta, Arhimēds Pitagors, Skrevele, pidars