Dargie foruma lietotaji, mes tikam jau soditi tapec ludzu admini tikai nebanojiet mus atkal. Nezinu kapec jums ta likas, mes rpojam, ka tas mucinas ir propana baloni.
Tavs Karls
Nožēlojami
IQ ZEM 0
pēdējais trollisms.
Bet ir nice ;D
@Playhard īpašnieks, Kiwix un @Izrādītājs rperis
Labdien, jūs esat uzrakstījuši negatīvu komentāru šajā topikā. Jūs tiekat brīdināti ar pirmo brīdinājumu, vēlāk jūs tiksiet atrasti IG un muciņas liesmos. Pēc 69. panta 420. punkta, Karlam Džonsonam, jeb varenajam Sīdžejam ir tiesības jūs aizsūtīt uz attīstības zemi, attīstības zemē jūs iemācīsities - uztvert vislabāko kick.lv humoru un lietotaju, Sīdžeju, attīstības zemē jums tiks noņemts statuss, jo jūs abi esat pirkteņi, kā arī attīstības zemē jūs kļūsiet par varenā Sīdžeja dibensbraukas mazgātājiem. Ar lielām negācijām, neTavs Sīdžejs.
Pēc 777. panta 0. punkta, jūs tiekat arī tiekat diognosticēts ar jūsu īpašo spēju ''būt idiotiem'' Kā īstais Sīdžejs, Sīdžeja IQ līmenis ir neaptveramāks, kā jūsu lambo, esam, mans IQ ir daudz lielāks, nekā jūsu doma ''kas ir īsts roleplays'' Jūs visi bijāt kādreiz Sīdžeji, un jūs uzbrūkat jūsu roleplay radītājam.
Pēc 6969. panta 42O. punkta, jūs tiekat ieslēgti Karla melnajā saraksta, bez iespējām apelēt šo lēmumu, bet ja vēlaties lūgt varenā Sīdžeja piedošanu, jums būs tas jādara publiski!
-Karls Džonsons
Smadzeņu nav...
Paļaujoties uz jūsu komentāri, Ledus Karali, tu tiec izslēgts no šī komūna.
Man ir daudz sakari, man ir garas rokas, es izsekošu VISU, KAS NOTIKS MAN AIZ MUGURAS.
Pareizi, @?
Mani, Karla sakari ir neaptverami. Esi Karla draugs, nevis ienaidnieks. Kiwix, tu esi ieberzies, varenā Sīdžeja sūdos.
Ar mīlestību CJ.
Debīlisms augstākajā pakāpē.
Dabusiet pizdulej par baloniem!!!! Kam neredzetu to suudu vairak.
respect + dzekiem
ir zajebis
Kā jau @BunnyHop teica, diemžēl statuss maina cilvēkus, zemāk vairs krist nevar.
@Lampacka, ka redzi, ir krituši un ne vienu reizi😂
topik gavno, avtor mudak
Autisms, nemaz nebrīnos, tāpēc arī tavā pieteikumā ieliku pret.
Izaudz no šī, uzvedies kā bērns, kurš nav dabūjis pupu paļurkāt.
Patīkami skatīties šo video, paldies ka ļāvi man šo redzēt <3
Ir labs, beidzot kads jedzigs topiks!!!
Trakie...
Idlewood narkomāni #2
nauriks, jurislips, Osmans, ivanovs, samantiina, Jitzie, DriverOG, dmer777, dandijs, Valchhaaa, 518293182, bLank, ELSB, DidzzyS, smifnwessun, Psychicaut, Suprīīīms, fletcher2, Draugs, amiz, Ricins, command, gxngmember, friend of deer, hoodsta, uravnobeshen, Bridges, SANLA, Ērms, Sestais, emilinss, hood trooper, Kristers, FL3X, IceKing, Pinte2, Castellani, niksniklaavss, Shamrock, EBK, Lauronja, LaMpAcKa, bigboi dude, daunars, Raivis, tavsmurgs, Supreme, sippa, Sharper, Twizzy, balenciaga, Tējaaa, amsterdam, Devitais, Angelis, Artix, Pienvedejs2, LUĪZE, GaraiS, Tankists, Pluto, Bosch, Dinčaa, pidars, archaa, CarD, Kiwix, RavenS, Durdulis, Ceikaa, Gangsta, beglis, wind, MustanK, Murish, Elans9876, kristaps_hokage, FizzyS, FalkeLV, Skrevele, TrustR, PETER1ZZ, siera_torte, Kriksis