Labdien, es Sīdžejs, pasaules mēroga pazīstama personība, piesakos par GM, motivācija - pārzinu šo spēli jau kopš pirmsākumiem, esmu izcils lomuspēles atveidotājs.
Mēs visi sākām kā Sīdžeji, tālajos gados un tagad esam izauguši tik lieli roleplay sfērā, par to ir jāpasakās man, jūsu mīļajam Sīdžejam.
Servera namatēvs zinās par ko iet runa, mistiski no administrācijas, kā korķi izlidoja 2 gmi, jūs iedomājaties.
Ar prieku un respektu, jūsu mīļais Karls, jeb Sīdžejs.
Ar mani var sazināties pmā, es zinu, servera namatēv, ka vēlaties, lai esmu atpakaļ statusā, kā to grib pārējie spēlētaji.
un tad brīnās kapēc tik švaki iet ar GM pieteikumiem ko parasti jus rakstat.
normals pipars, rec. labaks par fletcher jau bus.
pret, jo pieteikums neuzrunaja
Rēc vajag vairāk klaunus par adminiem
sedi bana lucu <3
Ko man tagad darīt, Raivi tu mani esi atklājis. Bet kas ir trollisms, tas ir īstais jautājums? vai trollisms patiesībā IR trollisms? padomājiet - Sīdžejs
@Fletcher neboja citiem prieku, par uzmanibas trukumiem tev vel bus japamacas, jo laikam neatskir postus ar humora piegarsu no kaut kadiem trukumiem.
ne nu tu tiesam esi debils daring, tiesam.
Nezinu, es tā kā toreiz, kad man speletgruti atņēma statusu, negāju un netrolleju, ko par tevi nepateikšu tagad.
Atņēma status un tālāk? Kļuvi par dalbajobu ar lielo D. Sāc trollet. Kā jau zaķis vienreiz teica, status izmaina cilvēkus bet nebiju domājis, ka tik ļoti.
Āksts
tu tapat esi debils, kapec sevi attaisno daring
Ar šo topik laikam krāj postus, ka kāds ieposto ta Tu met atpakaļ post. Saņemies!
Došu rec busi labs gm lai iedo tev vel pieju uz items začubis varesi spawnot itemus un trolet
par
Ricins, ivanovs, Jitzie, KasParNa*uj?, amsterdam, Bosch, nauriks, Suprīīīms, YuNg HeFnEr, Tankists, bigboi dude, Bridges, friend of deer, Kiwix, Dayzer, archaa, Lauris29, Murish, Raivis, Psychicaut, Gangsta, marats, uravnobeshen, LSD, BULLETSS, Elans9876, Ērms, IceKing, dmer777, Atty, Durdulis, samantiina, Kristherz, fletcher2, Lauronja, Growsmile, pagarinatajs, ELSB, SANLA, hoodsta, command, Dinčaa, Kristers, daunars, RainersK, sippa, Niknaaks, draiver, KuZjA, Devitais, GaraiS, Stefan, Angelis, kristaps_hokage, Freimis, LaKush, tavsmurgs, RavenS, FalkeLV, dandijs, LUĪZE, siera_torte, hood trooper, TrustR, Twizzy, EBK, gxngmember, Sestais