Sveiki, jau ar šo runāju ar adminiem, teica ,ka nezinot, padomās, bet kāpēc nevar pievienot voice chat? Visiem viņš nav uzreiz jaizmanto, es kad speleju te vienā serveri, kur viņš bija, nebija nekādu troļļu ,kas troļļo ar to voice chatu, kā arī tas piesaistītu vēl cilvēkus, jo tas serveris tikai dēļ voice chata bija aktīvs, varbut tomēr var ieviest? Kaut vai uz pārbaudes laiku un pēctām skatīties.
Šī opcija degradēs vēl vairāk šo projektu, ir miljons iemesli kāpēc nevajag voice chatu lvrp mta serveros.
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
Doma nav slikta, bet te ir daudz cilvēki no balkus projektiem kuri ir izmiruši un tie cilvēki nenāk te RPot, bet gan trollot un var +/- iedomāties kas te būs, IGS'am jumtu noraus ar to voice chat. Šoreiz es neatbalstīšu šo ieteikumu.
9 yo
''atdod naudu, telefonu un pazūdi''
Voice mh liels MG citiem un RP mazāks
Nekāds voice, sāksies tas pats kas notiek gtav serveros, jeb pizgets.
Ser, jums es ielieku tagad iekš kick.ēklase.lv atzīmi 2, jo tu centies izjaukt roleplay un degredēt spēli.
Bet ja pa nopietno, tad voice chat visu padarīs par vienu lielu vēzi.
Ja realizētu ideju to ar erpē testu un paliktu tikai tie ,kas tiešām grib erpot tad varbūt sanāktu ,bet es domāju ,kad šobrīd ar esošajiem spēlētājiem tas nav vaidzīgs.
rekomendacija, un vel varetu noteikumus iznemt ara un /me /do komandas ari.
Pilnība atbalstu, butu nice dzirdēt mužiku kurš rpo sievieti
~The Baltics~
Nē, paldies! Būs daudz problēmas ar šito visu, daudzi trollos utt. Un vēl tādas vietas kur daudz cilvēki būs vispār būs vāks.
butu interesanti and more than just that bet taja pasa laika ka jau viri augstak mineja degradetu rp, kas ta jau ir problema serveri
fujax
ne, pret.
ja davai,bus mums 10 gadigs kick speletajs,kursh bus negeris ar nicku John Black un pec tam vins voice kjipa runas : yo neger,atdo naud
Puse jau tāpat runā iekš Discord. Kāda tad īsti ir starpība? Es labāk klausos kā man datorkrēsls čīkst, nekā kaut kāds 10 gadnieks, no offense.
wtf. sis ieteikums vispar ir apspriezams?
Nē, voice chat te nav vajadzīgs, doma jau itkā nav slikta, bet nu būs trakums, kad savāksies kāds troļļu bariņš/klubiņš, un skraidīs apkārt ķērkdami.
Es negribētu redzēt voice chat iekš servera , tā jau pietiek to mazo , kas diršās /b , kas notiks ar voice chat ? dirsā , nē , nē.
Vienīgiais kā šo varētu ielikt ir ar iespēju visiem mutot cilvēkus ar komandu ( piem : /voicemute ID ), un administrātoriem, ( /globalmute ID)
Cilvēki var nomutot ID, lai viņi viņu nedzird. Bet administrātors, globāli nomuto spēlētāju, lai neviens nedzird.
Dot smagus sodus par trollismu voice chat. Un tad varētu tas kkādīgi saiet.
Bet tāpat, tas dod sūdīgu disadvantage administrācijai risināt situācijas, jo <<chatlogi>> būs huiņa pēc voice, jo visi runās, klaigās, un chatlogi, neko neseivos.
Vienuvārds sakot, idejai vairāk mīnusu, nekā plusu.
gerachnik, nauriks, samantiina, jur, Jitzie, 518293182, Kiwix, Haseeb, Криля, Sestais, Gozmit, Devitais, Bosch, Lauris29, ivanovs, Draugs, yanchux, HuskLV, Psychicaut, IceKing, MustanK, Gangsta, bigboi dude, pagarinatajs, archaa, GaraiS, SANLA, daunars, Durdulis, Raivis, command, wind, RainersK, Castellani, FalkeLV, Pinte2, Tējaaa, uravnobeshen, Ricins, Angelis, Bridges, fletcher2, siera_torte, Ērms, dandijs, DriverOG, smifnwessun, Twizzy, balenciaga, gxngmember, Snikeritis, bLank, Niknaaks, hoodsta, Pluto, ELSB, LSD, Arhimēds Pitagors, hood trooper, Skrevele, TrustR, Tropkillaz, kristaps_hokage, trisarpusi, Suprīīīms, marats, Sharper, sippa, Murish, CarD, Dinčaa, FL3X, Lauronja, Sicitisss, dmer777, Kristherz, girts, KuZjA, niksniklaavss, Valchhaaa, Laurz, Artix, FizzyS, tavsmurgs, emilinss, Loews, EBK, Mitrais, Kristers