bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi
5
0
topic
Tll beno - ieteikums
ricis
Lietotājs
21 atbildes forumā
Online: 2d 16h 51m
Redzēts 2021. gada 19. augustā, 02:53
Pievienots, 2020. gada 17. novembrī, 05:23

Sveicināti cienījamie KICK spēlētāji, visticamāk ka esat pamanījuši ka šobrīd LSAK ir pārdēvēts par TLL Beno (TLL Corp) un ir notikušas diezgan lielas izmaiņas. Kā galveno izmaiņu varu minēt tiešo auto pārdošanu un auto iepirkšanu no privātpersonām un tieši šī ir tā lieta kas man lika nedaudz aizdomāties.

Sāksim ar tiešo auto pārdošanu cilvēkiem, Konfiscētuve ir valsts organizācija velreiz atgādinu VALSTS ORGANIZĀCIJA kas nozīme ka auto ir jāpārdod izsolēs nevis pa tiešo no plača šo gan es uzskatu par mazāko bēdu.... 

Otrā lieta auto iepirkšana no privātpersonām par VALSTS NAUDU un protams dzīvē tādu fenomenu neieraudzīsi nekur.

Kāpēc TLL Beno būtu jāizbeidz pārdod auto no plačiem, bet jaatgriežas pie vecajām auto izsolēm?

Pavisam vienkārši, pēc rēlās dzīves likumiem tas ir neloģiski un pats svarīgākais pretlikumīgi, dzīvē konfiscētos auto izsolē vai nodot utilizācijai!

Kāpēc TLL Beno būtu jābeidz iepirkt auto no privātpersonām?: 

1.Sāksim ar to ka viņi pērk auto par VALSTS NAUDU kas jau nav dzīvē iespējams un ir pretlikumīgi.

2. Maisīšana privātajam biznesam kas nodarbojas ar auto tirdzniecību, šeit konkrēti varu minēt pats sevi (kaut netuvu neesmu vienīgais) Man auto ir dabūt ļoti grūti, jo ir TLL kurš garantēti nopirks tavu auto par 55% (no sripted shop cenas) un vēlāk pārdos par 70,5% (aptuveni) un ņemot to vērā man ir jāiepērk pa dārgāku cenu un jāpārdot pa zemāku un vislaik jaliek reklāmas tērējot naudu, tādējādi tādu biznesu ir grūti turēt dzīvu gandrīz neiespējami....

3. Parasts cilvēks nenopirks auto no sludinājuma kautvai par tiem pašiem 50 procentiem jo auto pārdevējam izdevīgāk ir TLL Beno.

4. Katru auto fixo ar admin power cik esmu redzejis ja atvedīsi sasistu auto vai vnk pateiksi ka nejiet auto tiks attepots un sataisīts un tev izsniegs naudu par to mašīnu, kas protams privātajiem nav pieejams.....

P.S Daudzi man nepiekritīs bet tomēr gribu uzzināt jūsu viedokli ne tikai par un pret bet paskaidrot kāpēc esat par un kāpēc esat pret manu ieteikumu.

 

 

 

Pēdējo reizi rediģēja ricis, 2020. gada 17. novembrī, 06:24.
Kristherz
Lietotājs++
150 atbildes forumā
Online: 9d 22h 29m
Redzēts 6. martā, 06:33
Pievienots, 2020. gada 17. novembrī, 08:23
0
post

Sava taisnība šim ir , apgriež privāto frakciju auto plačus un perekupiem nav ko erpot, tapēc atbalstu šo joku atcelt.

Ricins
Lojālais lietotājs
Seržants
Mafia
Ričiņš
1783 atbildes forumā
Online: 125d 14h 46m
Redzēts 26. aprīlī, 12:44
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 17. novembrī, 08:41
0
post

Ne nu, viņi var atstāt, bet labāk taisīt taka lūžņu laukumu, aizstaisit ciet lūžņu laukumu un par tam cenām iepirkt lai ir kāds RP utt. Nav jega ka ir ad un ņem tik $$. Un tur RP gandrīz nenotiek.


pagarinatajs
Nejaušs incidents
lietotajs++:)
edu sudus
285 atbildes forumā
Online: 16d 0h 17m
Redzēts 31. martā, 22:10
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 17. novembrī, 13:35
0
post

man liekas ka jusu konfiscetuves valsts naudas taktika balstas uz payhard.lv valsts organizaciju rapid lsak towing konfiscetuve jo cik pagarinatajs ir informets tad latvijas republikas likumdosana nav speka kikona. :((

CarD
Lietotājs+
579 atbildes forumā
Online: 20d 9h 15m
Redzēts 27. aprīlī, 20:16
Pievienots, 2020. gada 17. novembrī, 13:36
0
post

Atbalstu. Ieteikums ir jāņem vērā

endeavour
Lietotājs
38 atbildes forumā
Online: 12h 42m 52s
Redzēts 2021. gada 03. jūlijā, 15:23
Pievienots, 2020. gada 17. novembrī, 13:37
0
post

veicinu informacijas apguvi un speju to izprast, tas nozime, ka nepieciesamas ir parmainas visa valsti! veicinot latvijas republikas likumdosanu naksies veikt pozitivu resursu ieguvi un viecinasim naftas pardosanu privatpersonam kopa ar lemberga kungu un aicinasim vinu spelet speriens.lv lomuspele servaka!

gxngmember
Lietotājs
Atzīts RP`eris
123 atbildes forumā
Online: 6d 4h 11m
Redzēts 21. februārī, 22:45
Pievienots, 2020. gada 17. novembrī, 16:09
0
post

konfiscetuve definetly ir valsts organizacija

command
Izstrādātājs
LABDIEN
125 atbildes forumā
Online: 14d 14h 55m
Redzēts 2023. gada 24. septembrī, 21:12
Pievienots, 2020. gada 17. novembrī, 16:57
1
post

Tas jau ir skaisti, kā tu tekstā savā esi sarakstījis ar sarkaniem burtiņiem “valsts nauda” un “valsts organizācija, bet tu esi ļoti smagi kļūdījies un padarījis sevi par izsmieklu.

Es tev iedošu pāris materiālus, no kuriem varēsi vairāk pamācīties par šo, un ja vēlēsies, varēsi man PM uzrakstīt kaut kādus ieteikumus, kas tev varētu rasties.

https://corporatefinanceinstitu…tion-overview/">https://corporatefinanceinstitu…tion-overview/

Augstāk esošajā linkā varēsi izlasīt par to, kas ir korporācija. TLL Corp un TLL Beno (- attiecīgi, automašīnu pirkšanas/pārdošanas organizācija un vecā konfiscētUVE) ir atsevišķas organizācijas ar NESAISTĪTIEM bankas kontiem.

Es nespēju spriest par to, no kurienes tu esi izvilcis faktu, ka automašīnu iegāde notiek no “VALDĪBAS” konta, jo TLL Corp nesaņem nekādu finansējumu no valdības. Viss mūsu kapitāls nāk no ienākumiem, kurus saņemam iegādājoties automašīnas no cilvēkiem un TLL Beno (par ko mums ir noslēgts līgums) un nekāds valdības konts ar to nav saistīts.

https://www.rocketlawyer.com/se…contracts.rl#/">https://www.rocketlawyer.com/se…contracts.rl#/

Rezumējot to visu, kas augstāk ir rakstīts – TLL Corp nav nekāda sakara ar valsts organizāciju, tas nav pat bijis blakus kādam no valdības kontiem. Runājot par automašīnu pirkšanu/pārdošanu privātpersonām, neredzu nekādu problēmu ar to, nauda, par ko to darām, netiek iegūta no valdības kontiem.

Mums pilnībā viss TLL Corp notiekošais tiek dokumentēts un mums ir ļoti daudz datu par visiem ienākošajiem/izejošajiem līdzekļiem.

 

 

Šo visu tu varēji pateikt jebkuram no TLL valdes privāti neizsakot kļūdainus pieņēmumus un sevi pazemojot. Ja tavs uzmanības spektrs ļaus tev izlasīt kaut rindkopu no tā, ko uzrakstīju, varbūt, ka spēsi izteikt argumentētu viedokli, lai palīdzētu savai privātajai naudas pelnīšanas shēmai, bet citādāk, tavs skaistais bolda tekstiņš ar konspirācijas teorijām bija bezjēdzīgs.


LABDIEN

Kas attiecas uz Lauvām, tad šeit joki mazi, jo Zvēru karalis kļūdas nepiedod. Viņš/-a ir bara līderis, viņa viedoklī ieklausās, viņam seko. Lauvas ir azartiskas darbā, mīl tērēt naudu, aptver sevi ar skaistumu un krāšņumu, tiecas pēc sabiedrības uzmanības. Šiem cilvēkiem dzīve ir kā milzīga skatuve ar gaismām un pienācīgu publiku. Lauvas pārliecināti soļo caur dzīvi ar lepni paceltu galvu. Cieņa un varenība – divi galvenie šīs zīmes dzīves dzinuļi. Lauvas ir labas pret tiem, kuri ir vājāki nekā viņi paši, bet tikai tādā gadījumā, ja otrs cilvēks pēc tā tiešām tiecas. Nevajadzētu mēģināt Lauvu piekrāpt, jo viņu “kodiens” un “uzbrukums” nav domāts vājiem nerviem.

 

"luize izglabs, goblins unbanos"
- kapracis 6/10/2020

"viņš vislaik tāds dirsīgs ir?"
-helludoin 8/7/2020

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0