Sveicināti kikieši!Tātad noteikti,ja lasi šo postu,tad izlasi līdz galam.Mani sauc Guntis,esmu 18 gadus vecs jaunietis,nu jau pēc pārīs mēnešiem paliek 19.Nāku no Dreiliņu puses,bet šajā mācibu laikā ņemos pa Rīgu,principā neko daudz nerakstīšu,bet vēlos pastāstīt par savu brīvo laiku,brīvajā laikā pārsvarā nodarbojos ar Hokeju/Florbolu.Protams,kur nu bēz spēlēm,par cik man tas brīvais laiks nav tik daudz,cik vēlētos,bet brīvajā laikā spēlēju (Multi Theft Auto,Fivem,Euro Truck Simulator,Farming Simulator 19,Rust).Savas RolePlay gaitas esmu sācis 2014 gadā,taču no tā laika posma līdz 2020 gada posmam,ir gājis intresanti,kā arī ir bijuši mirkļi,ka liek vilties,bet stāsts nav par to,tātad par cik kicku esmu aizsācis spēlēt,kopš danex laikiem,tad no tā posma esmu guvis daudzko jaunu,kā arī guvis savu tā teikt ''pirmo pieredzi par roleplay'',tad bija viens brīdis,ka vairak pievērsos privātajai dzīvei un visas datorspeles noliku malā,tad nu jau pēc laicina atsāku spēlēt,protams viens no tiem brīžīem bija tāds,ka iegaju iekš kicka un domāju atsākt izrādīt aktivitāti un spēt rādīt jaunu priekšstatu jaunpienācejiem un lai jaunajai pāudzei būtu no kā mācīties.Īsumā par mani tas būtu viss,bet,ja vien droši pačatot,tad hit me up( forumā ),Ceru,ka būsiet tik pat aktīvi un dzīsim kicku uz priekšu.
gunTI TIESAM LIELS PRIEKS TEVI Redzet kikc.mtalv serveri un cau uzrakstits ziemassvetku noskanas kas visu padara siltu un t-krekls. novelu izturibu, pildpspalva un veiksmi turpmak saja serveri!
cau gunča, veiksmi
fujax
nihuja nevar izlasit, bet tapat yo
Noņem tos efektus krasainos .
bet tāpat čau un veiksmi .
Wsup
Hay un beidz būt trollis
Čau puis, sveicināts pie mums serverī! Veiksmi!
P.S. Neliec tos efektus jeb kā viņus nosaukt. raksti vienkārši ar tādiem burtiem kā es, vai citi!
Dirsā salasīt, bet tiku galā... Ye, prieks, ka vel kāds Hokejists šeit, rust spēlētājs.. Es gan hokeju vairs nezipāju, ko dariju veselus 9-10 gadus. Bet Sveiks.
Sveiks, Gunti! Veiksmi kicka.
Sveiks, Gunti! Veiksmi tev šeit paciest visus 💪
P.S Neliec vairs tādu tekstu, neko nevar izlasīt
Es neko nevarēju salasīt , bet yoow Gunti , veiksmi .
Sveiks,Gunti ,veiksmi komunā.
shockins, Jitzie, dandijs, archaa, nauriks, gxngmember, raciskalnus, KAPITANTS, fletcher2, Haseeb, daunars, Kristherz, FL3X, DriverOG, samantiina, Murish, LSD, Pluto, balenciaga, bLank, hood trooper, Angelis, Fosiks, niksniklaavss, emilinss, Assassin, MustanK, Kiwix, Castellani, Skrevele, Dinčaa, Draugs, Laurz, draiver, marats, Lauronja, Kriksis, Ceikaa, FizzyS, LaKush, Raivis, Ricins, Kapracis, yanchux, mopz, HandlexY, pagarinatajs, Hon. Judith Sheindlin