Mongols Ārpuslikuma Baikeru Klubs ir viens no pieciem vadošajiem viena-procenta motociklistu klubiem Amerikas Savienotajās Valstīs. Tas vēl tiek dēvēts kā Mongols Motociklistu banda.
Mia Khalifa my bitch
Triple Banned Mob, Brothas Behind Bans OPG, Mass DM Crime Family, Metagaming Triad, Powergamer Society, Ajail Syndicate, Never Report Gang
@SANLA saka chuvaks, kas IC pisaas klat ka zilais kautkads xD Nemekle problemas, ja nevari panest velak, pussij. Varu deret tikai pie PK esi varens ar CK draudot pa labi, kreisi, IRL divanaa pirdejs nekas vairak.
var pievienoties?
esmu gejs sukaju
Kur esi nonācis? Ludzu beidz.
@SANLA , kur esmu nonacis paskaidro ? 5 bridinajumi, kautkada forumaa del speles ? xD tu nopietni, un man vel saki nosauties, Veci piedod ka ta saku bet tu esi darzenis, ja tu doma , ka man ruup Kautkadi 5 bridinajumi kautkada Foruma . tev deretu apdomat savas dzives vertibas, pagaidam izklausas ka es berns. Vienkarsi teiksu ka ir Atpisies no manis IC, vispar neerpo ar mani IC, ja nemakat to darit, tad varbut nevajag ? Pec tam chuvakiem CK liek del jusu debilisma.
@SANLA Cik vajadzes , tik rakstis? jums tiesam ir smadzenes rieksta lielumaa, pasi sak pisties klat un tad LUUDZAAS lai atpisas no viniem xD Tu tak esi Daunis , Ielec paris reizes ar galvu siena, daziem palidz , ar tadam diagnozem kaa tev.
Lietotāja aizvainošana, sodīts // Lauronja
Tulit bans par double postu, busi atkal ar 5 warniem, ahahah XDDD
uzmanibas defekts
@Fletcher kurš gan to būtu teicis.
~The Baltics~
@District76
Mia Khalifa my bitch
Triple Banned Mob, Brothas Behind Bans OPG, Mass DM Crime Family, Metagaming Triad, Powergamer Society, Ajail Syndicate, Never Report Gang
loti patikama aktiviate.
Kāmēr citi dirsu plēstdami mēģina dabūt coltiņu tikmēr šie bīstamie fujaki šaudās.
@District76 Kas neriske, tas nedzer sampanieti. ;)
@District nu ko darit, ta mes pie tiem ierociem ari biezi tiekam, mums uzbruk mp5 un shotiji, atliekam ar coltinu un silenceri. Savacam lootu un luk ir
zayac, Collins, siera_torte, rackzz, joberis, CiMBo, Swufy, SANLA, klassiks, ivanovs, jur, Bosch, EBK, Jitzie, hoodsta, pidars, ''Spaz'', naurz, Guzman , kristaps_hokage, CarD, daunars, 9Boz, Laurz, tavsmurgs, KristapsDD, HandlexY, Mitrais, Angelis, Kapracis, LaKush, fletcher2, Pishkaa, amsterdam, Devitais, niksniklaavss, dandijs, Murish, Bridges, dmer777, Tommy, Sestais, Growsmile, marats, Sharper, Kiwix, Žirgan, MustanK, yanchux, Tropkillaz, Joyx, Assassin, ricis, MaryJane, Brazy, YuNg HeFnEr, LaMpAcKa, balenciaga, Skrevele, Logix, 518293182, mopz, sippa, Kn0w, ecY, emilinss, draiver, Niknaaks, samantiina, Ceikaa, killyourselff, ELSB, Kristers, Tupinskiy, gxngmember, Twizzy, girts, bigboi dude, Tējaaa, Arhimēds Pitagors, Tankists, Raivis, wind, Ricins, hood trooper, Ērms, amiz, karlizz, Mayans M.C, Kristherz, TheShadowLV, rihards2005, Lauronja, Suprīīīms, nauriks, Dinčaa, smifnwessun, Draugs, Hačiko, archaa, Pinte2, Krejums, friend of deer, stormzz, Castellani, Beichz, Dante, Kriksis, Emmet_Bowman, uravnobeshen, Stefan, Supreme, MrTraxes, DriverOG, Durdulis, Waltttz, qqlaurisqq, RainersK, Golcc, Daave, Krisic, Nilucis, LUĪZE, M1ke, bLank, andis227, RavenS, Rupucs, Monkijs, samagon4ix, beglis, LSD, HASDYUGASD, Atty, Snikeritis, kidpromil, NikeLv, yostu2, Scrubs, gendolf, wolfenstein, FalkeLV, raciskalnus, GaraiS, FL3X, 2Pac, Gozmit, Fosiks, frnc, Effect, shakuriox, Gangsta, Artix, Twulkz, , voskanyan, Animals, mairio, Psychicaut, Varde, kanepe, *EnEmY*, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Loews, Lucid, maargarita, Lauris29, pagarinatajs, renars, Sneaky, Biggy, ツARMISSツ, ttt, Ofkors, astr0q, RaspyS, PETER1ZZ, esketit., SHIT, Leht1, muhtars, Zoro227, Minchuks, Ryan Gosling, Resnais, dazex, DesertFoxLV, Markuss777, phine †, A1, Aye, NXTHING, Nuwzys, Freensto, FizzyS, Artie4Zure, Mariz, marcisxd, likmajpusi, westside, juppi, Dayzer, Archa:P, 8bx, Danex, Tominsh, LogiTec, Pluto, Kuzmics, Spriditis, xGodSonZ, Kaktuss, JayB, Valchhaaa, Kristerrs