bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi
44
0
topic
RP tests - ieteikums
uravnobeshen
VIP
Bijušais administrators
452 atbildes forumā
Online: 41d 18h 32m
Redzēts 11. aprīlī, 14:01
Pievienots, 2020. gada 14. novembrī, 22:34

Šis būs mans pārdomu topiks un arī ieteikums no manas puses. Atbildot uz jautājumu - vai ir iespējams uzlabot RP līmeni serverī? Mana atbilde ir - jā. Iemesls kāpēc spēlētāji nezin lielu daļu noteikumu un pārkāpj tos noteikumus ir acīmredzams - spēlētāji vienkārši tos nezin, jo nav tos lasījuši un izgājuši RP testu, lai apliecinātu to, ka viņi tiešām ir izlasījuši servera noteikumus un ir gatavi uzsākt lomuspēli. Ļoti bieži es serverī sastopos ar tādu situāciju, ka piemēram, spēlētājs pirmo reizi dzird par tādu noteikumu kā Gun Fear, tamdēļ tas bija iemesls, kāpēc tas veikli aizbrauca prom, kad es biju norpojis, ka esmu pielicis stobru tieši pie tā galvas. Vai piemēram, spēlētāji nezin kādi ir limiti zādzībās, kādi limiti ir apkrāpšanā. Un citi, ļoti svarīgi noteikumi, par kuriem daļa spēlētāju pat nav dzirdējuši.

Lai ar šo cīnītos - ir risinājums. Un nē, tas nav uzraugs, kurš apmācīs spēlētāju no A līdz Z, pārskaidros viņam terminus un servera noteikumus, kaut tie ir rakstīti F1 sadaļā vai forumā. Risinājums ir RP tests, un ne tagadējais tests kurš ir jāpilda pēc /forceapp, jo tas tests ir ļoti lēts un viņu var izpildīt jebkurš spēlētājs, kurš pat nav pieskāries servera noteikumiem. Nopietns RP tests, kas sastāv no divām daļām, pirmā daļa - kur ir automātiskais tests, kurš tiek izpildīts, ja ir uzspiests uz pareizajām jautājuma atbildēm.  Un otrā daļa - rakstveida tests, kuru pārbauda servera uzraugs (Un ne kurš katrs, kā fletcher u.t.t lētie uzraugi, bet tāds kurš tiešām varētu uzņemties tādas pārbaudes). Pēc tāda principa jau šobrīd strādā serverī RP tests, ar to ir problēma tāda, ka tas ir pārāk viegls un pārāk īss, tur nav jāpieliek vispār nekādas pūles. Labs piemērs normālam RP testam būtu krievu RP serveris Gambit, un angļu RP serveris LSRP.

Varētu izveidot daudz grūtāku RP testu iekš servera uz tagadējā skripta, bet tad spēlētāji un administrācija sastaptos ar nopietnām problēmām.

1. Servera RP testu nav iespējams padarīt par plašu, laiku prasošu testu kur pie katra jautājuma atbilde prasītu vismaz 2, 3 rindkopas. Šis skripts der tikai tādam testam, kur katram jautājumam uzmet atbildi pa vienam teikumam vai pat pāris vārdiem, kas ir pilnīgs fufels.

2. Tava RP testa aplikācija ir redzama tikai kamēr esi online, tas nozīmē, ka ja izej no servera, visu rakstīto automātiski pazaudē un servera uzraugs to vairs nevar izlasīt, apstiprināt.

3. Serverī var tajā momentā neatrasties neviens uzraugs un rakstītais darbs būs vienkārši pazudis, jo spēlētājs izlogosies, pieteikums uz pārbaudi pazudīs un laiks būs pazaudēts.

RP tests būtu jātaisa uz UCP, kas būtu atverams interneta pārlūkā, (mta.kick.lv/ucp, ucp.kick.lv, vai tam līdzīgi) Tad nevarēs saskarties ar tādām problēmām, kuras ir uzrādītas iepriekš, tad arī RP testu var uztaisīt daudz plašāku un nopietnāku, lai varētu 100% pārliecināties par to, ka spēlētājs ir nopietni pārlasījis un sapratis servera noteikumus.

Ieviešot šādu nopietnu RP testu, serveris var sastapties ar problēmu - zaudēt spēlētājus, jo visiem būs uzspiests RP tests, kurš prasa pievērst uzmanību vairāk par 3 minūtēm (vidējais mta.kick.lv rādītājs, haha) Nu tas būtu risks, 50/50, vainu spēlētāji vienkārši saņemtos, pārlasītu kārtīgi noteikumus un atbildētu uz testa jautājumiem, tiktu ja ne no pirmās, tad no trešās, vai piektās, vai desmitās reizes serverī. Vai arī spēlētājs pārietu uz citu RP projektu. Riskanti ir uzspiest visiem tādu RP testu. Es varu piedāvāt alternatīvu - sākumā obligāti šo RP testu izietu servera uzraugi, šos pieteikumus pārbaudītu, piemēram, tādi kā es. Ja uzraugam ir problēmas ar testa izpildi, vai tas nav pietiekami labi izpildīts, tikai ''pieņemami'', tad attiecīgi uzraugu nepielaiž pie pieteikumu pārbaudīšanas un paliek par average fletcheru, kurš drīkst tikai paņemt reportu lai kādu iztpot laukā no buga. Pēc tam izveidot kādu sistēmu, pēc kuras spēlētājs tiks nosūtīts uz RP testa izpildi, piemēram, ja nedēļā ir saņēmis vairāk par trīs nopietniem ajail.

Šis ir apmēram tikai mans uzmetums, kā uzlabot RP līmeni serverī un kā tas viss kopumā varētu izskatīties. Pirms šādu RP testu varētu realizēt, ir jāizdara daudz izmaiņas gan pašos servera noteikumos, gan arī jāizstrādā tiešām labs RP tests (var ņemt piemēru no tādiem serveriem kā Gambits, LSRP), jāizstrādā sistēma pēc kādas būs uzspiests RP tests (vai visiem uzreiz, vai pa vienam un ar laiku/iemeslu)

...

Tests, ko izpilda un tas aiziet uz otro daļu automātiski, bez uzrauga pārbaudes. 

Vai tev var būt vairāki servera profili?
- Jā, bet tikai viens var būt frakcijā.
- Jā, un abiem obligāti ir jābūt frakcijā.
- Nē, ir aizliegts veidot vairākus spēlētāja profilus.

 

Kas ir METAGAMING?
- Metagaming ir kad nošauj kādu bez iemesla.
- Metagaming nav tāds termins.
- Metagaming ir OOC iegūtas informācijas izmantošana IC.

 

Kā tu uzzinātu kā kādu personāžu sauc?
- Izlasīšu nametag, kas ir virs galvas un uzrunāšu.
- Pajautāšu /pm kā viņu sauc.
- Uzzināšu IC ceļā, uzjautājot vai izmantojot IC avotus tam.

 

Kas ir POWERGAMING?
- Izmantot ļoti spēcīgu ieroci.
- Darīt lietas, kas nebūtu iespējamas reālajā dzīvē.
- Atveidot ļoti spēcīgu personāžu, mentāli vai fiziski.

 

Kāds ir RP pilnais nosaukums?
- Rolling Phones
- Tāds nosaukums neeksistē.

- Roleplay
- Nezinu.

 

Vai tu drīksti slepkavot policistus?
- Nē, nekādā gadījumā. Policisti ir aizsargājami personāži.
- Jā, jebkad, kad tu vēlies.
- Jā, bet tam ir nepieciešams labs iemesls.
- Neviens no augstāk minētājiem.

 

Kas notiek, ja tu pārkāp servera noteikumus?
- Nekas.
- Nevienam neinteresē, vai tu tos pārkāp, vai nē.
- Nezinu.
- Tu būsi krutākais džeks serverī.
- Tu būsi attiecīgi brīdināts un vai sodīts par noteikumu pārkāpšanu.

 

Ko nozīmē, kad teksts ir šādās (( iekavās )) no abām pusēm?
- To, ka spēlētājs cenšas izcelt savu tekstu un pievērst tam uzmanību.
- Tas, ka teksts ir ierullēts.
- Tas, ka teksts ir ārpus tēla (OOC) čatā.

 

Aiz tevis brauc policijas auto ar ieslēgtām gaismām. Ko tu darīsi?

- Izkāpšu laukā un sākšu pa tiem šaut.

- Sākšu triekties tiem mašīnā.

 

- Mierīgi apstāšos labajā joslas pusē. (Bēgšu, ja policija grib lai es izkāpju no auto, bet man automašīnā ir aizliegtas vielas/lietas, un/vai es esmu meklēšanā)

Sākšu braukt vēl ātrāk, mēģināšu aizmukt pilnīgi bez jebkāda iemesla to darīt.

 

Pie tevis dzīvoklī ir ierāvušies vairāki vīrieši ar ieročiem, tēmē pa tevi. Ko tu darīsi?

- Iedošu visiem pizdi razjebaļskis uzreiz.

- Paņemšu beisbola nūju un uzbrukšu.

- Pakļaušos noziedziniekiem, jo no tiem šobrīd ir atkarīga mana dzīvība.

- Neko, sākšu bēgt prom kamēr pa mani tēmē.

- Paņemšu nazi un sākšu mest nazi pa personām.

... un vēl kādi jautājumi.

RP testa otrā daļa, rakstveida.

Personāža stāsts. (Obligāti, vismaz divas rindkopas)
Fernando Fuentes ir dzimis 1999. gadā, Los Santos apkaimes slimnīcā. Fernando ir uzaudzis nabadzīgā ģimenē, tēvs pazūda bez vēsts kad Fernando bija 5 gadi, māte vienmēr ir strādājusi par kasieri lokālajā veikalā, tamdēļ naudas bija ļoti maz un praktiski knapi pietika lai Fernando, viņa brālis un māte varētu paēst lētā gala produktus un nomaksāt par ļoti zema stāvokļa dzīvokli ghetto rajonā, kuru kontrolē Surenos 13 banda. Jau no agras bērnības Fernando iedvesmojas no vietējiem gangsteriem, bieži pa logu redzēja kā notiek dažādi koflikti, pa naktīm modās no tā, ka ārā notiek apšaude. Fernando tas likās iedvesmojoši, jo šiem jau nobriedušajiem vīriešiem, bandu locekļiem, gangsteriem, bija biezas un dārgas ķēdes, skaistas mašīnas, daudz tetovējumu, ap tiem bija skaistas sievietes un nauda. Fernando arī tāds vēlējās kļūt, tāpēc tas sāka vairāk pavadīt laika uz ielas ar saviem draugiem, kaut kur netālu no tiem gangsteriem, cerībā uz to, ka tam kaut kad izdosies parādīt sevi un iesaistīties bandu lietās.


Fernando palika vecāks, sāka vairāk saprast kā strādā lietas. Tam jau bija 13 gadi, tas kaut kā ''pieņemami'' vēl apmeklēja skolu. Ikdienā klausījās repu, pīpēja zāli, mēģināja pats arī repot. Piektdienās tusēja ar saviem vienaudžiem un vienaudzēm. Brālis, kuram uz to mirkli jau bija jābūt 16 gadus vecam, tika nošauts. Tam trāpija nejauša lode, kas nebija paredzēta brālim. Fernando tas ļoti ietekmēja psihiski, jo tas bija kā viņa labākais draugs, bet brālis. Fernando bija nepieciešama nauda ikdienas dzīvei, tamdēļ tas sāka tirgot marihuānu skolā, ar laiku tas pārgāja uz smagāku narkotiku tirdzniecību, jo sāka strādāt uz lokālo Surenos 13 bandu. 15 gados to ievēroja jau vecāki biedri un ''iesita'' bandā. Fernando kļuva par oficiālu bandas biedru, uzsita pirmo bandas tetovējumi un jau bija paveicis savu pirmo slepkavību. Tas maz domāja par to - kas viņam ir jānoslepkavo. Viņš vienkārši to izdarīja, jo tā gribēja vecākie bandas biedri. Tas centās iegūt reputāciju bandas aprindās, pacelties, jebkuras cenas dēļ. Pašlaik Fernando ir 16 gadus vecs, Surenos 13 bandas loceklis kas ikdienā nodarbojas ar narkotisko vielu tirdzniecību un dažādām citām nelegālām aktivitātēm, mēģina izdzīvot brutālos apstākļos.

Kādi ir mūsu noteikumi uz pretīgo lomuspēli, zādzībām un krāpšanos?
Pretīgā lomuspēle (piemēram, izvarošana, kanibālisms, nekrofīlija u.c) ir atļauta tikai tādos gadījumos, kad visas iesaistītās puses ir piekritušas tam OOC līmenī. Ja kāds šāda RP laikā sāk justies nelabi un nevēlas turpināt tāda veida lomuspēli, drīkst droši atteikties no tās paziņojot to /b čatā, tad lomuspēle ir jāpārtrauc vai jāļauj spēlētājam iziet ārā no situācijas. Lai veiktu šādu lomuspēli, obligāti jāatrodas vietā, kas nav pārāk publiska.


Lai apzagtu spēlētāju, visiem iesaistītajiem spēlētājiem obligāti ir jābūt vismaz ar 10 nospēlētām stundām. Ir aizliegts nozagt vairāk par (naudas summa, norādīta noteikumos), neskatoties uz to, ka spēlētājam uz rokas ir vairāk. Nav nekādu aizliegumu uz to, cik daudz ieročus/narkotikas/mantas var nozagt no spēlētāja, limitu nav.


Spēlētāju apkrāpt ir atļauts tikai ja visas iesaistītās puses ir sasniegušas 10 nospēlētas stundas. No spēlētāja izkrāpt drīkst līdz (naudas summa, norādīta noteikumos). No spēlētāja ir kategoriski AIZLIEGTS izkrāpt transportus, īpašumus, biznesus. Ir kategoriski aizliegts apkrāpt spēlētāju izsolēs, piemēram, automašīnas izsolē. Ja spēlētājs vinnēja, tad tam ir obligāti jādod laimests. Aizdevumi tiek veikti uz jūsu pašu atbildību, ja kāds no jums ir aizņēmies naudu (vairāk, nekā krāpniecības limitā, tas ir atļauts), tad jūs esat paši vainīgi un administrators jums nepalīdzēs šajā situācijā.


Ir kategoriski aizliegts apzagt/apkrāpt spēlētāju zaļajās zonās. (Jānorāda zaļās zonas, obligāti)
Jūs ejat cauri tumšai alejai, pie jums pieskrien maskēta persona un tēmē ar ieroci, prasa atdot visas mantas. Ko jūs darītu šādā situācijā?
Jebkurā situācijā, kur man tuvumā ir persona, kas tēmē ar mani ar ieroci, man ir jāpakļaujas un jādara tas, ko bruņotā persona vēlas no manis. Ja tas vēlas, lai iekāpju mašīnā vai tās bagāžniekā, es iekāpšu. Ja prasīs mantas, es atdošu. Ir jārēķinas ar to, ka jūsu personāžs var nomirt šādā situācijā, tamdēļ arī ir jāpakļaujas.


Paskaidrojat dažus terminus, kā piemēram Metagaming un Powergaming, un citus. Norādiet Metagaming un Powergaming terminiem vismaz trīs piemērus.
Metagaming ir OOC iegūtas informācijas izmantošana IC nolūkos. Šo noteikumu var pārkāpt ļoti dažādos veidos. Piemēri būtu tādi.
1. Es vēlos uzzināt kā kādu sauc, es paskatos virs galvas un izlasu nametag. Pēc tam uzrunāju personu IC čatā tā vārdā.
2. Es ieraudzīju kādas frakcijas skrīnos kur apmēram varētu būt frakcijas narkotiku glabātuve, es atradu to vietu In Game un tagad gaidu administratoru lai tur ielauztos.
3. Man Discordā pazvanija frakcijas biedri, mēs visi kopā runājam OOC programmā un sarunājam tikties Gantonā lai uztaisītu razborku ar vietējo bandu un apšautu tos. Visi, bez jebkādām IC sarunām, sāk no visiem pilsētas galiem braukt uz Ganton lai tur satiktos. Visu situāciju mēs runājam voice chatā un apspriežam tur IC situāciju un ko mēs darīsim tālāk. (Strassenbande suuk4 p1mp1, shoutouts jums)
4. Es forumā sameklēju man interesējošo personāžu un pēc viņa vārda atradu LSPD pieteikumu, tur arī atradu viņa dzīvesvietu un telefona numuru, ko pēc tam izmantoju IC lai to sazvanītu.


Powergaming ir nerealistisku situāciju veikšana, RP savā labā, kaut kāda RP uzspiešana citam spēlētājam. Dažādi piemēri būs.
1. Uzspiest RP citam spēlētājam. Es, piemēram, rakstu /me iesit Jānim pa žokli, noslepkavojot to ar vienu sitienu. (uzspiežu tam RPot to, ka viņš ir miris, vai kaut vai to, ka es viņam reāli trāpiju ar to kulaku, neļaut atbildēt)
2. Nolecu no augsta jumta, nerpoju nekādas sekas, turpinu skriet itkā nekas nebūtu noticis.
3. RP savā labā, piemēram, mani apzog un es uzrakstu /do pa logu omīte paskatās, izsauc policiju uz notikuma vietu.
4. RPoju to, ka paceļu mašīnu un aizmetu to pa gaisu.
5. Pēc tā, ka tieku sašauts ar elektrošokeri, turpinu skriet prom no policijas.


... (šeit būtu jānorāda vēl kādi RP noteikumi, vismaz pāris, tādi kā DM, CS, BH un tā tālāk, ar vismaz vienu piemēru).
...
Šis ir tikai neliels piemērs tam, kā tas varētu izskatīties.

Pēdējo reizi rediģēja uravnobeshen, 2020. gada 15. novembrī, 00:49.
uravnobeshen
VIP
Bijušais administrators
452 atbildes forumā
Online: 41d 18h 32m
Redzēts 11. aprīlī, 14:01
Pievienots, 2020. gada 15. novembrī, 00:39
1
post

Wasted

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2020. gada 15. novembrī, 00:42
0
post

@Fletcher pizģets, es esmu vīlies tevī, kā tu vari noroastot manu topošo meiteni, wat? Labi fr. Atbalstu ieteikumu, bet milzīgs risks, ka zaudesim 80% spēlētāju,  vai to mums vajag, ja zinam, ka pieredzējoši cilvēki principā spēlē tādēļ, ka serveris liekas "pilns" ¿

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

uravnobeshen
VIP
Bijušais administrators
452 atbildes forumā
Online: 41d 18h 32m
Redzēts 11. aprīlī, 14:01
Pievienots, 2020. gada 15. novembrī, 00:46
0
post

Reāli tas ucp tests nav grūts, ja tu vari kaut kam pievērst uzmanību vairāk par divām minūtēm, pāris reizes iziet cauri noteikumiem un ar ctrl+f atrast sev vajadzīgās atbildes. Vienkārši tas veicinātu to, ka tie noteikumi vispār tiek izlasīti un saprasti, un to parādītu testa izpildē. Uzrakstīt kaut ko tādu prasītu 15-30 minūtes. Vēl nedaudz iztēles pie personāža stāsta, bet tas ir nepieciešams, lai redzētu, ka spēlētājam vispār ir kaut kāda izpratne par to, ko viņš taisās darīt serverī ar savu personāžu.

Pēdējo reizi rediģēja uravnobeshen, 2020. gada 15. novembrī, 00:47.
siera_torte
Lietotājs
Zvaigzne ✯
39 atbildes forumā
Online: 23h 13m 27s
Redzēts 2023. gada 03. septembrī, 00:03
Pievienots, 2020. gada 15. novembrī, 04:23
1
post

@Fletcher tak aizpisies tu suni n@huj. Iebaz meli dirsa atpakaļ un klusē, sedi biksēs tu noname montana draza visus lowakus rp 7 gadi atpakal  gandriz jau kamer tu sukaji pupu mātei. Vari darba CV ierakstit ka tu kicka esi gm bijis jobanā 0 absoluti nevienam nepis tavs viedoklis šaja komuna. Neruna vispar nekad un nekur, paldies. Mazais pimja sukatajs aizej playharda velreiz gm uz menesi noperc pa 40 eiro es ceru te tu dubultā atstāji atmar 14 gadigais.

Pēdējo reizi rediģēja siera_torte, 2020. gada 15. novembrī, 04:28.

Maccer GapTrim GIF | Gfycat

 

ricis
Lietotājs
21 atbildes forumā
Online: 2d 16h 51m
Redzēts 2021. gada 19. augustā, 02:53
Pievienots, 2020. gada 15. novembrī, 06:39
0
post

Esmu PRET kāpēc? jaunie spēlētāji kuri tikko iejiet pamana testu un tad redz viņam ir jaizlasa tā garā pentere (viņa ir jāzin bet jaunie spēlētāji ir izņēmums) cilvēks iespējams banāli nelasīs to visu un vienkārši izies vai sāks spēlēt RP kādā citā serverī.

Teikšu godīgi es pirmo reizi kad ienācu MTA:RP vel talaja sazin kurā gadā nebija testa un ja butu es viņu visticamak izpildītu par cik čoms uzaicināja uzspēlēt bet ja es butu 1 un vnk piem randomā atrastu serveri or smth visticamak vienkārši izietu turklāt pat tie kuri īsti nesaprot RP es nedomāju ka apmācīt viņus ir tik grūts uzdevums vismaz man kad biju GM tā nebija problēma....  ( Pazīstu vairākus cilvēkus kuri vnk randomā atrada RP serveri kautkadu un tā arī sāka spēlēt) 

RP jau tagad nav tāds online kā agrāk un ar šito testu nevajag sist online nost  ar tādie testiem jaunajiem spēlētājiem var rasties iespaids ka viņi te īsti nav gaidīti.

Tāpēc ja pievienos šo testu notiks sekojošais (pēc manām domām): Online kick samazināsies, kādā blakus projektā palielināsies kur nav testa, RP nāks spēlēt aizvien mazāk jauno spēlētāju, kā arī pastāv risks serverim iekļauties problēmas ar online par cik ir bijuši vairāki projekti kur cilvēki ir teikuši vajag test bet pēc nedēļas online vienkārši nav un projekts nomirst lai gan kick ir pazīstams serveris neviens projekts nav aizsargāts no tādas lietas.

Būsim godīgi jūs spēlētu kur online ir 10-20 spēlētāji (ar nedaudz labāku rp,kas neatņem to faktu ka kāds tiktuntā trolles un neerpos vai kur online ir 50-70 spēlētāji? ( kur rp ir nedaudz zemāks)

P.S Kā arī vai jums pieredzējušajiem spēlētājiem ir tik grūti uzrakstīt reportā lai apmāca kādu jauniņo ar ko jūs saskārāties un redzat ka viņam rp zināšanas ir sliktā līmenī?

P.S Šo rakstu naktī neesmu gulējis gandrīz 24h ceru ka pateicu visu sakarīgi :)  kā arī neesmu īsti izlasījis topiku ja esmu kko tadu svarīgu palaidis garām uzrakstiet pm lūdzu. :)

Pēdējo reizi rediģēja ricis, 2020. gada 15. novembrī, 06:46.
Ceikaa
Lietotājs
433 atbildes forumā
Online: 39d 6h 17m
Redzēts 2022. gada 20. decembrī, 19:54
Pievienots, 2020. gada 15. novembrī, 06:57
1
post

Pienemsim testu uzliek, ja nebus administracijas on kā parasti kas vinus ielaidis serverī? Būs 101 problēma pēc tā testa sastavas ir palicis loti neaktivs runaju arī par sevi. 
ka jau bunnyhops minēja " lielie rperi ir te jo ir liels online" kur paliks vini kad cilveki papisies? Vini ies tur kur bus tauta un tā uz rinki.

Ceikaa
Lietotājs
433 atbildes forumā
Online: 39d 6h 17m
Redzēts 2022. gada 20. decembrī, 19:54
Pievienots, 2020. gada 15. novembrī, 07:16
1
post

P.s fletcher loti nekaungi no tavas puses

Bridges
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Lietotājs++
Pot-Valor
Mazā MIA
517 atbildes forumā
Online: 39d 18h 12m
Redzēts 19. martā, 22:19
Pievienots, 2020. gada 15. novembrī, 08:09
0
post

Es domju ka tas ir pārāk liels risks, jo aizies tiešām ļoti daudzi.

Un tad tie kuri paliks spēlēt ar normālu RP, tās ir 2-3 legālās , un 1-2-3 nelegālās. ( tāpat tādā nodrāztā sastāvā )..

Un kā jūsuprāt tas izskatīsies? Katru dienu vienkārši nelegālās apzags vienus un tos pašus cilvēkus, līdz legālie vnk neslēps naudu seifos, or something, un nelegālajiem vairs nebūs ko zagt.. Legālās frakcijas sāks bliezt tikai pasīvo, jo ar ko erpot, faktiski nebūs. Par GD var aizmirst, ja vien commands viens to nevilks. Par PD nerunāšu. Tāpatās ar nelegālajām, sāks bliezt tikai pasīvo, un vnk leavos, un kicks nomirs...  Tikai tapēc ka cilvēki kuri netika pāri testam, izlīvos pavisam mta, jeb aizies uz citu projektu, un citā projektā jau būs kkur tikuši, un būs žēl *mantas* *naudu* *auto* lai vnk leavotu, so atpakaļ atnāks labi ja 10-20% no visiem kas izlīvoja, kuri tiešām ir lojāli.

 

Ideja būtu laba ja daily online būtu 100-120-140 cilvēki. Tad no viņiem varētu atlasīt 40-50-60 cilvēkus. Bet pie daily online 50-60 cilvēkiem te paliks ap 10-12 cilvēkiem. ( pret )

Bridzons atvadas


Discord
Bridges#1337

Steam
Bridges(click)

PETER1ZZ
Lietotājs
PETJONS
363 atbildes forumā
Online: 36d 12h 48m
Redzēts 26. aprīlī, 19:48
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 15. novembrī, 09:31
0
post

Ziņot mūsdienu izlutināto jaunatni, nekas nemainīsies, tāpat, Ja tik loti gribēs trollot tad arī nāks iekšā un to darīs, šis rp tests nejiet kopā zem mta bāzes 


uravnobeshen
VIP
Bijušais administrators
452 atbildes forumā
Online: 41d 18h 32m
Redzēts 11. aprīlī, 14:01
Pievienots, 2020. gada 15. novembrī, 11:25
1
post

Pirms vispār atbildat šeit, izlasat topika saturu, nevis tikai nosaukumu.

tavsmurgs
Lietotājs
142 atbildes forumā
Online: 7d 5h 28m
Redzēts pirms 9 stundām
Pievienots, 2020. gada 15. novembrī, 11:35
0
post

Es uzskatu, ka doma ir laba, bet tajā pašā laikā ir jau par vēlu, lai ko tāu īstenotu. Spēlētāju bāze vairs nav tik liela, kā tā bija agrāk, protams, ka dažreiz uzsit ciparu vakaros. Kā arī LVRP, manuprāt, tam testam nebūs jēga, jo mēs to testu uztveram savādāk nekā tajā pašā Owlā, kas bija sen atpakaļ. Ar to es domāju to, ka džeki, kuri paši to nevarēs izpildīt palūgs to draugam vai kādam citam, kurš testu izpildīs viņa vietā un turpinās braukāt apkārt. Protams, ka paprovēt var, bet mums uzreiz jārēķinās, ka spēlētaju bāze krietni saruks. 

marats
VIP
420 atbildes forumā
Online: 51d 3h 40m
Redzēts 28. aprīlī, 11:59
Pievienots, 2020. gada 15. novembrī, 12:01
0
post

Kāda jēga cīnīties, ja visi ir gudri tikai tēmās? Pēc nedēļas būs jauns gms, kas ir vēl sūdīgāks par fletcheru (tādu atrast būs grūti).  Visi baigie piekritēji šajās tēmās, bet kad tiešām jāņemās pie darba notiek Puth Vhejin, braukāšanās pa lv ar uzspawnotu bembi. 

Jāsāk ar visvienkāršāko, ka ir jāiztīra status no tādiem dalbajobiem kā flethceri, poweri, draiveri un hujzin kādiem dalbajobiem. Visu šo tēmu atbalstu, bet nedaudz ir jāpiezemējas kā teica bluupins. 

Varat droši sodīt par cenzūru, bet tas tā ir.

yanchux
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
Bijušais foruma moderators
JANČUKS
1453 atbildes forumā
Online: 74d 6h 40m
Redzēts pirms 1 stundas
Pievienots, 2020. gada 15. novembrī, 12:27
0
post

prieks ka kads kautko censas darit servera attistibas laba, bet nu nav jega ieviest kautko kas negativi ietekmes speletaju skaitu, nemot vera "o, te vairak speletaju, spelesu tur" situaciju to pašu "pāris" mta speletaju starpa. jaunie iespējamie speletaji, kam sis projekts varetu saistities ar kautko, labak ieies freeroam vai kada drifta serveriti pabraukaties neka lasis noteikumus, teres laiku vel neieguvuši pirmo iespaidu par roleplay ka tadu citu speletaju starpa, nepasedes pirmaja ajail, nepabus pirmajas gm apmacibas utt. kas jau sagaida katru jauno speletaju. nu iespejams ka ari izbaudis sos ieprieksminetos izklaides veidus, bet nu cita projekta. varbut sis viss kautkados apmeros izfiltretu lowakus no servera, bet lielumam speletaju ar tam pasam cip rp prasmem nostradas tas pats bara instinkts un paliks tikai paši lojālākie kickieši ka ari dala administracijas, kas ari ar laiku izzudis. rezultats = bedigs. tadel teiksu ta - nahuj, nav jega, izbaudisim servera dzivi tadu kada ta ir un nelaidism garam cilvekus, kas iespejams varetu but si servera speletaji

fujax

Emmet_Bowman
Lietotājs
57 atbildes forumā
Online: 8d 18h 0m
Redzēts 27. februārī, 15:21
Pievienots, 2020. gada 15. novembrī, 13:14
0
post

prieks ka kads kautko censas darit servera attistibas laba, bet nu nav jega ieviest kautko kas negativi ietekmes speletaju skaitu, nemot vera "o, te vairak speletaju, spelesu tur" situaciju to pašu "pāris" mta speletaju starpa. jaunie iespējamie speletaji, kam sis projekts varetu saistities ar kautko, labak ieies freeroam vai kada drifta serveriti pabraukaties neka lasis noteikumus, teres laiku vel neieguvuši pirmo iespaidu par roleplay ka tadu citu speletaju starpa, nepasedes pirmaja ajail, nepabus pirmajas gm apmacibas utt. kas jau sagaida katru jauno speletaju. nu iespejams ka ari izbaudis sos ieprieksminetos izklaides veidus, bet nu cita projekta. varbut sis viss kautkados apmeros izfiltretu lowakus no servera, bet lielumam speletaju ar tam pasam cip rp prasmem nostradas tas pats bara instinkts un paliks tikai paši lojālākie kickieši ka ari dala administracijas, kas ari ar laiku izzudis. rezultats = bedigs. tadel teiksu ta - nahuj, nav jega, izbaudisim servera dzivi tadu kada ta ir un nelaidism garam cilvekus, kas iespejams varetu but si servera speletaji

Tāpat neviens cits serveris nepārspēs kicku spēlētāju bāzes ziņā, ja arī būs tā aplikācija. Mūsu frakcijas sastāvs izpildīs to aplikāciju un jau būs serverī vairāk cilvēku nekā jebkur citur, tas arī piesaistīs tos jaunos pacensties. Ja viņi gribēs spēlēt RolePlay, tad arī viņi gribēs pacensties. Es domāju, ka nesūdīgi arī būtu uztaisīt kickam kaut kādu mazu treileri un mazliet pielabot forumu. Ja viss būs smukāk, tad arī tiem jaunajiem cilvēkiem tas iekritīs acīs. Vēl arī gribu piebilst - es nedomāju, ka mta vēl nāk tik daudz cilvēku, kas ir legit jauniņie. Visu laiku pa lielam spēlē tie paši spēlētāji, kuri ir aiz citiem nikiem un ja viņi jau būs spēlējuši kicku, tad arī viņi gribēs pacensties un izpildīt to testu, lai aizietu paerpot vai arī, lai ielektu busā un pistu dabūt to papīru.

Pēdējo reizi rediģēja Emmet_Bowman, 2020. gada 15. novembrī, 13:32.

daunars
Lietotājs+
daunars
499 atbildes forumā
Online: 53d 22h 48m
Redzēts 7. martā, 23:46
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 15. novembrī, 14:52
0
post

veelviens labs piemērs

uravnobeshen
VIP
Bijušais administrators
452 atbildes forumā
Online: 41d 18h 32m
Redzēts 11. aprīlī, 14:01
Pievienots, 2020. gada 16. novembrī, 11:27
0
post

Paceļu.

Ofkors
SuperBiedrs
Mediķis
гקﻮ๏๔
911 atbildes forumā
Online: 46d 10h 15m
Redzēts 14. aprīlī, 12:00
Pievienots, 2020. gada 16. novembrī, 11:45
0
post

Lūgums šo ieceri realizēt un pilnveidot.

Atbalstu.

 

Atty
Lietotājs
98 atbildes forumā
Online: 26d 21h 23m
Redzēts 2023. gada 17. maijā, 09:07
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 16. novembrī, 11:49
0
post

Nah nevajag šito, to rp testu Luīze nevarētu iziet ar savu juristu biroju, kuri erpo mehāniķus, būtu jāmeklē jauns cilvēks kurš uzliek vārtus serveri. 

Anti. 

LSD
Lietotājs
16 atbildes forumā
Online: 1d 5h 20m
Redzēts 2021. gada 21. februārī, 14:47
Pievienots, 2020. gada 16. novembrī, 11:50
0
post

Atbalstu vienozīmigi ,bet jāreķinās ar to ,kad zaudēsiet ļoti daudz spēlētāju domāju tas būtu vislielākais mīnuss.

dandijs
Bijušais administrators
Veterāns
Bijušais foruma moderators
Vergs
1630 atbildes forumā
Online: 180d 6h 19m
Redzēts 30. aprīlī, 20:37
Pievienots, 2020. gada 16. novembrī, 12:19
0
post

Šo ieteikumu es atbalstu, ja to kārtīgi pilnveidotu, tad tas būtu ļoti efektīvs un noderīgs.

 

 

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 166 ( 3142 skatījumi )
Bosch, Skrevele, nauriks, rackzz‎‎‎, ivanovs, samantiina, Jitzie, ELSB, jurislips, leafyfrost, rackzz, uravnobeshen, OpisLV, sippa, Gozmit, Zexity, DriverOG, pivuks, Swufy, kiroji, Guzman , girts, Collins, CarD, friend of deer, 518293182, Kapracis, gigachad, Sestais, DidzzyS, 💜 Tvaiciņš 💜, KasParNa*uj?, Tējaaa, ツARMISSツ, balenciaga, draiver, Ērms, Tropkillaz, Emmet_Bowman, archaa, daunars, raivorijs, dandijs, EBK, dmer777, Ryan Gosling, Kristers, Loews, yanchux, LUĪZE, Devitais, hoodsta, Draugs, MaryJane, endijsozols, krisislv, Haseeb, astr0q, martinsh, Enija, santiz, Dyno, SmokeyToney, Sharper, FizzyS, Saulgreezy, Angelis, Psychicaut, amsterdam, trisarpusi, qtecc1, kidpromil, marats, Origo Urla, acelviz, Hačiko, Assassin, Ricins, Bridges, Brazy, Aye, Logix, Dawitos, Tominsh, Maruzha, grancmix, niksniklaavss, TrustR, smifnwessun, 𝙀𝙨𝙠𝙖, LogiTec, Murish, A1, fletcher2, Sneaky, SANLA, Infernus, Leitis, bLank, Dinčaa, Raivis, renars, Daave, Ofkors, Castellani, tavsmurgs, wind, Kiwix, pagarinatajs, Gangsta, Suprīīīms, Arhimēds Pitagors, Durdulis, Lauris29, Hopijs, ecY, Pishkaa, PETER1ZZ, ricis, Ceikaa, gxngmember, 2Pac, MustanK, bigboi dude, Pinte2, Pluto, killyourselff, frostz, sluker, LaKush, Mitrais, Artix, Lauronja, siera_torte, LaMpAcKa, kanepe, command, hood trooper, KuZjA, Kristherz, Stefan, Redman, Atty, yostu2, kristaps_hokage, LSD, Helludoin, FRSBY, IceKing, emilinss, Kn0w, Mayans M.C, renarz, Twizzy, Niknaaks, Valchhaaa, Supreme, pidars, Freimis, GaraiS, FalkeLV, Snikeritis, RainersK, wolfenstein, RavenS, zebbiiix