Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ x ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ x ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [ x ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ x ]
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds: Denijs
Iepriekšējie nickname: Spuky , Snake , Spaikss.
Tavs vecums: tākā šodien 25.aprīlis tad paliek 21. gads .
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: L'loyd Jefferson - Aces On Clubs frakcija.
Pieredze kā Gamemaster: Esmu bijis GM ' dažādos projektos . Neteikšu ka baigi labos projektos , bet esu bijis Wast**.** aizmirsu ka sauc to serveri , bet biju gan GM gan Vadošais AD Mushroom serverī. Biju arī Arcade , bet ne uz ilgu laiku.
Pieredze Roleplay jomā: Pieredze teikšu ka ir liela , un teikšu ka nav , jo visur var vēl un vēl . Bet esu vadijis Gan dropus , tajā pašā Wast**.** un nelegālas . Sakarā ar pārējo RP ir tā ka es pats sevi nevērtēju , to spriež citi cilvēki . Bet es lieku 6/10 uz savu RP .
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Man liekas ka vienu reizi godigi , par NONRP. Bet toreiz kautkas bija , man nolagoja un GM vienalga iemete Jaila ' kvai es biju gatavs erpot .
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]):
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Nav tāds links , bet varu pateikt to ka esu no Liepājas . Strādāju , bet pagaidām atvaļinājums uz mēnesi . Strādāju Vācijā . Brīvājā laikā sēžu mājās pie PC vai spēlēju basketbolu ar draugiem . Nodarbojos vel ar Ekstrēmosportu jeb Inline . Kādreiz braukāju ar BMX , bet tas tik ļoti nesaista kā slidas . Tādā brīvāka laikā rakstu repčiku jau 6 gadu tā nopietni pieķēries esu tam .
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera? : Lai apmācītu daudzus , kas tiešām nemāk erpot . Viņi vēlās itka , bet nesaprot kā pielietot komandas . Ir bieži tādas situācijas , kad pats IC braukāju apkārt un kāds ienesās , es noerpoju un viņš aizbrauc un tādi gadijumi ir ļoti bieži . Patīk kā serveris ir uztaisīts , visu cieņu šeit erpot .
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): Hmm.. ko lai šeit vispār raksta ? Bet nu ja gadijumā kādam intresē , tad rasktu pieteikumu dēļ vakardienas . Vakar vienkārši traucēja RP visu , un šāva nost vairāki cilvēki . Un bija Online 18 cilvēki un pilnībā neviens GM vai AD. Tāpēc prasu šo statusu lai varu palīdzēt .
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Pilnībā apzinos un visi punkti ir taisnība
Gadījumā ja Tavs pieteikums tiek atteikts, nākamo pieteikumu vari rakstīt ne ātrāk kā pēc 2 nedēļām! (Ar izņēmumiem) *Kontaktēties ar vadošo administrāciju*
Ja piestrādātu vairāk pie topika, tad vienozīmīgi iemestu par, jo zinu kā tu rpo un nebūtu jau pirmo reizi staffā ar mums. Pret.
Uzlabosi topiku, tad mainīšu savu viedokli
Rekomendācija
Ceru ka būsi aktīvs esi mazliet nogrēkojies, bet visiem gadās.
Gribu redzēt tevi kā Moderātoru iekš šī servera.
Esi ielicis šijā aplikācijā daudz darba dažas kļūdas, bet tas pašu cilvēku nemaina.
Rekomendēju , džeks ar RP sajēgu tāpēc spēs būt lietderīgs , iepriekš arī bijis staffā - iepriekšejā sezonā , ja nekļūdos , atkivitāte arī laba , kā arī spēlē pa naktīm , kad visi pārējie staff locekļi guļ.
Rekomendācija.
Esi labs pretendents uz gm statusu,labi erpo,un neredzu iemeslu,lai tev liktu Anti.
Esi aktīvs forumā,viss kā pienākās.
Pienākums uzrunāja!
Lieku pret. Sūdīga gramatika, bez iemesla rauj galotnes, kuras nevar noraut. Saki liepājnieks un mēnesis brīvs? Varam pastaigāt ap s-w teritoriju, bumbu pamētāt un iespējams tad mainīsies domas.
1.7. Aizliegts nomelnot projektu,bet nav aizliegta kritikas izteikšana.
Viennozīmigi PAR , jo Roleplay zināšanas tev ir augstā līmenī , patīk pavadīt laiku ar tevi IC , jo tu iejūties tēlā un domāju kad ir vajadzīgs kāds Staff kurš ir iekšā pa naktīm Pats gribēju arī rakstīt pēc vakardienas notikušā
Pret, daudz caurumu savā tēlā, frakcijā, padomus nevēlies uzklausīt, atvedo mobu, streetgang un karteli vienā frakcijā. Ja vel ņem vērā šo komandu /do pd nekad neiebrauktu streetgang hood, tad divi pret.
https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608
^
pret
te nekā nav
Cilvēks vairs nespēlē serverī, jo aizgāja labumu meklējumos a.k.a statusā uz citu projektu. Lielijās, ka savas nelegālās sistēmas likšot tur un vēl sazin ko. Neprot risināt situācijas, uzskata sevi par Dievu un jā, neklausās padomus, 9Bozam taisnība.
Nu ja ej, tad ej - atteikts.
Slēgts.
Swufy, FizzyS, klassiks, Jitzie, Kristers, Skrapux222, Skrevele, Gozmit, smifnwessun, Scrubs, ivanovs, Laurz, dandijs, Sneaky, Kiwix, Tropkillaz, yanchux, LUĪZE, Raivis, HandlexY, shockins, SNAKE, labdaris, babushka, rokturis, 7n4_, 9Boz, Guzman , Cosmoss, IceKing, Luwii, teoy, GoblinX, oskaarrsj, Kn0w, SnaxxXD, 𝙀𝙨𝙠𝙖, GeNesiS, Brazy, sweathly, esketit., 518293182, Jankellls, Sestais, Patriots, Betzz, trust, bLank, ChipyLV, Devitais, 442240, Miksens, FL3X, m.A.A.d, Skecets