Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ x]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [x ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ x]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [ x]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ ]
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds:aldis
Iepriekšējie nickname: 420bitzzz
Tavs vecums:15
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: nelegalaja tombrov Victoria rose
Pieredze kā Gamemaster: Nav, esmu jauns gurķis!
Pieredze Roleplay jomā: Ir,lsak esmu stradajis un dome esmu stradajis
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): ne nesmu!
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]):
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Mans vārds ir Aldis. man ir 15 gadi XD kr4 ceru kad esmu kautcik rēcigs savādak jus mani nepieņemsiet! Esmu no latvijas,konkrētak bauskas!
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera? Es nezinu īsti,laikam jau tas kad gribētu pameiģināt kā tas ir!
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): Serverī vismaz es personīgi esmu novērojis, ka ad ir neaktīvi. Es pat teiktu kad ļoti neaktīvi! Es velos uzlabot servera ad aktivitātī. Ja sanaks palidzet serverim lai taja nebutu daudz pārkapumi! Protams katrs ir tāds kāds ir un neko tur padarīt. Velos kļut par gm, jo man tas liekas intresanti un nekad nesmu par gm tā teikt strādajis. Protams gm ir adbildigs darbs,bet gribētos tiešam pameiģināt kā tas ir būt gm. Esmu daudz erpojis,pašlaik atrodos nelegālaja f3 un tur erpojam daudz,bet gribētu izjust kā ir but gm!
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Ja protams!
Gadījumā ja Tavs pieteikums tiek atteikts, nākamo pieteikumu vari rakstīt ne ātrāk kā pēc 2 nedēļām! (Ar izņēmumiem) *Kontaktēties ar vadošo administrāciju* Labi,sazināšos ja bus iespeja!
Jūūū šis būs īstais kandidāts, nav pat /history iemests, neesmu ne saskāries ar tevi ne redzējis, satusņiks, PRET PRET PRET
+pret, labākais kandidāts. DD gm spējas, nevis pieteikums, nē nē, joks, pret.
Tur History nav ko skatīties Sodien jau cik reizes jaila pabij... Kategoriski PRET
normals pipars, labaks par fletcher jau bus, rec
Kā jau čatā teicu, atbalstu šo kandidātu. Tākā serverī Puse no Gmiem ir neaktīvi, kas var būt sliktāks?
TU TO VARI ALDI!!!!!!!!!!!!
Par, ļoti labs erperis.
Fucking yo shawty before she leavin
Par, "TU ESI LABĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀKAIS"
PRET. Nekad neesmu redzējis , pat nedzirdēju neko par tevi , vieglāk sakot tu kaut kāds "NoName"
Vel pieteikums uzrakstīts uz atpisies , tapēc vecīt nebūs.
"Я в моменте"
Pirmo reizi tevi redzu un dzirdu, forumā ar esi reģistrējies vien pāris stundas no kurām lielāko daļu gan jau afk šeit pavadīji. PRET
Dzīve ir viena sarežģīta lieta, un tajā ir nepieciešams pastāvīgi sev atgādināt, kas tu esi un uz kurieni tu ej!
/@edavardi
who th are u?
Negribu kkadu noname serverī ar gm statusu redzēt, sorry
te nekā nav
Mārtiņš pateica taisnību, antirekomendācija, noname kuru redzu pirmo reizi mužā, gl w that
mes ar blanku sakam par , beidzot būs labs gms , ja tevi nepieņems es dzeeshu mta ara
Spējas Tu vari dabūt mehāniķa. Pret, Tu jau nezini, kas ir GameMastrer. Tevi 1x redzu un serverī sastapāmies, RP nemāki.
( Nesaku kad es te HightRp, bet nu ir ka ir)
Šitais ir actually kkāds joks.
Pats nemetīšu, bet varu jums ieteikt atvērt šo komentu, baigi daudz izskaidros manas domas par šo Spēju pieteikumu : * Links *
sveiks aldi, iedosu tev spejas XD kr4 tas bija joks
Pieredze kā Gamemaster: Nav, esmu jauns gurķis!
yo, pret
Nezinu, esmu neitrāls, taču piekritīšu @girts, augstāk.
4Pakas Crip - Kordell Green
W/S ARMENIAN POWER - Said Avdalyan
Rollin 30s Harlem Crips - Douglas Bullard
52/92 Pueblo Bishop Bloods - Demetrius Lott
GaraiS, bonnie, Jitzie, 💜 Tvaiciņš 💜, nauriks, Murish, fletcher2, archaa, Kiwix, Suprīīīms, Sestais, Gangsta, wind, Beichz, LSD, Skrevele, ricis, RainersK, Freimis, Bridges, Angelis, bLank, IceKing, 518293182, Dayzer, Bosch, samantiina, Psychicaut, Kapracis, MustanK, Tropkillaz, Artix, Gozmit, niksniklaavss, Kristherz, Devitais, Castellani, RavenS, daunars, Ricins, SANLA, ELSB, marats, siera_torte, girts, BULLETSS, dmer777, Scrubs, HandlexY, Raivis, dandijs, Fosiks, LUĪZE, FizzyS, uravnobeshen, pagarinatajs, Tējaaa, Niknaaks, Kristers, hood trooper, ghostinzz_, Sharper, FalkeLV, Žirgan, Lauronja, Assassin, shakuriox, tavsmurgs, Ofkors, LaKush, balenciaga, GAMERBOY, LogiTec, DriverOG, Mitrais, sippa, LaMpAcKa, Kn0w