bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par administrāciju
3
6
topic
Keneth Geer, atnemat tam daunim AD spejas.
HASDYUGASD
Lietotājs
43 atbildes forumā
Online: 1d 15h 2m
Redzēts 2020. gada 17. novembrī, 02:42
Pievienots, 2020. gada 07. novembrī, 19:24

Tavs lietotājvārds: Jamal Crawford

Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Keneth Geer

esaistīto personu lietotājvārdi: abi ieprieksh minetie

Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa:  Diemzel cik veroju serverii RP, Lielakais LOWAKU skaits ir tiesi admini, kuri uzsakot zadzibu, prasa lai sledz viniem valjaa maaju, lai gan tie IC celjaa pat nav zinajusi par manu dzivessvietu, un taja momentaa pat nemazakas darbibas nebija no manas puses kaa vertu durvis majai vai kas cits , vienkarsi staveju pie masinas kura atradas blakus kkadi majai xd Kad saku tam ezelim to skaidrot, vins mani iemet jail, lidz ar to nekas cits neatlika ka pateikt ka vins ir lohs, jo taa ari tas ir, tas nav insults bet gan fakts, no fakta nav jakaunaas, bet tas japienem. Ja nemaaki erpiski apzagt, tad vispar to nedari labak, bikses var piedirst no tava stulbuma liimenja.

Pielieku: A tas tak tas sikais Roberts, par kuru stastija, skaidrs kapec tads lowaks. Ko varu pateikt, loti labs menedzments serveri, kkadi 15 ganieki, lowaki ir Administraacijaa. LOL

 

Njemat varat iereekt, Keretha kvalitativaa zadzibaa: https://failiem.lv/u/x5tutrfg

 

Pēdējo reizi rediģēja HASDYUGASD, 2020. gada 07. novembrī, 19:36.
Tropkillaz
Vadošais administrators
Frakciju komanda
277 atbildes forumā
Online: 100d 8h 55m
Redzēts 6. martā, 21:29
Pievienots, 2020. gada 11. novembrī, 09:51
0
post

Dokumentus (ID karte, jebkāda veida tiesības, bankas karte) ir atļauts nozagt. Vilcināji situāciju, attiecīgi tiki sodīts.

Sūdzība nepatiesa.

There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death.  Use your time on earth wisely.

Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0