bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
3
8
topic
[GameMaster] Supriiims
Suprīīīms
Lietotājs
43 atbildes forumā
Online: 4d 11h 49m
Redzēts 2022. gada 03. martā, 14:11
Pievienots, 2020. gada 06. novembrī, 10:33

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas  [X]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [X ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 []
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[X]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ - ]

• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām.

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Ritvars

Iepriekšējie nickname: Suprīīīms, suprim4ix, Richijs

Tavs vecums: 15

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās:  Kendrick Harlow - Bezdarbnieks James Bean - Bezdarbnieks

Pieredze kā Gamemaster: Esu bijis kā gamemaster vairākos projektos, protams vissvairāk mēnešniekos kur arī vismaz kautko iemācijos un sāku saprast, tā sakot ieguvu kautkādu pieredzi.Vēl nesenāk biju GameMaster blakus projektā kurš nu jau ir nedaudz nopietnāks, vēl tagad dzīvs, tur es darbojos diezgan labi, parasti bij ap 30 cilvēkiem online un spēju tikt galā ar reportiem, apmācīt spelētājus untt, tā sakot tiku galā ar saviem pienākumiem, taču beigās zaudēju amatu savas stulbības dēļ, kā arī bij 2 ienaidnieki staffā kas centās arī mani izēst arā, viņiem tas izdevās, taču tagad es visu to neņemu tik ļoti pie sirds.

Pieredze Roleplay jomā: Roleplay es spelēju no 2017 gada, īstenība pieredze ir samērā liela pa šo laiku esu pabijis visvisādās organizācijas un rpojis, taču nopietnāk pie roleplay esu ķēries no šī gada, vairāk piedalos visāās RP situācijas untt. Pašlaik plānoju šeit uzsākt savu nelegālo organizāciju.

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī):  Nē.

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]):  https://prnt.sc/vei0ni, tāttad ja izņem arā bug ir 6, taču es uzskatu ka vienu no sodiem esu saņēmis nepatiesi, ja vairāk interesē uzraksti forumā PM, paskaidrošu.

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Man tāda nav pastāstīšu nedaudz šeit par sevi. Mani sau Ritvars esu 15 gadus vecs. Man ir pāris hobiji man patīk spelēt futbolu, basketbolu un arī patīk spelēt tautas bumbu, peldēt, kā arī protams patīk pavadīt brīvo laiku spelējot datoru,  ik sevišķi MTA Jūsu serverī, pēdejajā laikā spelēju tikai mta pie jums, citas spēles jau ir apnikušas, bet mta vēl ir palicis pie sirds.Es parasti esu draudzīgs, nemēdzu būt rupjš pret citiem cilvēkiem, ja nu vienīgi tie uzsāk  pirmie mani  apvainot, tad gan iespējams varu ko pateikt, bet arī dažreiz nognorēju, bet es parasti balstos uz principa neaiztiec mani, neaiztikšu tevi.Tas tā viss par mani, nezinu ko daudzi stāstīt.

Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Es šeit nebiju sen spēlējis un pēc ilga laika atnācu atpakaļ un redzēju ka šeit ir arī spēlētāji kuri nu tomēr RP nesaprot līdz galam, ir cilvēki kas cenšās, bet nesanāk līdz galam, taču ir arī troļļi. Vai arī kāds cilvēks nebūtu es viņu censtos pārmācīt, ne vienmēr likšu ajailā piemēram jauniņos, iespējams pabrīdināšu, vai arī ja redzēšu ka grūtāk ies paņemšu uz apmācībām. Taču šeit arī ir daudzi spelētāji kuri nopietni pievēršās pie roleplay, manās acīs vairāk nelegālās, nu varbū arī tapēc ka IC ar tiem vissvairāk esu sastapies, respect tiem kas erpo kārtīgi. Kā arī es vienkāršo vēlos paplašināt savu pieredzi, iespējams iemācīties ko jaunu un arī, labi pavadīt laiku iekš servera.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti): Esmu pēdejajā laikā jūsu serverī ļoti aktīvs, tagad vairāk iesaistos visādas situācijās untt..Saņemot statusu būtu spējīgs daudz laika veltīt ne tikai Iekš tēlam, bet arī OOC, es varētu mierīgi apvienot iekš tēlu ar OOC. Daudzi pēdējajā laikā sūdzās ka reportus neviens neizskata, es censtos visu laiku paņemt kad būtu laiks šos reportus un palīdzēt kā spētu.Es vissvairāk vēlos  jauniņos ieinteresēt roleplayā, jo daudzi vienkārši spēlē un nekādās situācijas neiesaistās untt. viņi paši nejūt roleplay garšu, jo tomēr šeit ir galvenais attēlot rp nejau nopirkt smuku auto, saprotu neēsmu baigais tur Profesionālis, taču saprotu roleplay, ir diezgan laba pieredze.Esmu diezgan pieklājīgs cilvēks, pirms paņemtu reportu obligāti sasveicinātos ar speletāju un beigās novelētu tam jauku dienu. Man jau ir pieredze saprotu kā ar statusu vajag apieties, domāju esu spējīgs to pavilkt bez īpašām problēmām. Kā jau minēju augstāk, ja nevēlies ar mani strīdēties izturies pret mani arī labi, jo es balstos uz principā kā tu pret mani, tā es pret tevi. Mēģināšu palīdzēt spēlētājiem ar visiem saviem spēkiem un pielietošu visas savas zināšanas, nežēlošu arī laiku, taču lai spēlētajam arī būtu labāk, censtos visu izdarīt pēc iespējas ātrāk. Esu diezgan saprotošs, man pateiks to izdarīt es to arī izdarīšu, nevis 3 reizes pārprasīšu kas tur jādara, pret amatu izturētos ļoti nopietni, jo vēlos arī pierādīt ka esu spējīgs pavilkt šo. Es uzsktu ka esmu pelnījis iespēju sevi pierādīt no labās puses, ja gadījumā nē, tas nekas, status ir arī jebkurā brīdi atņemams.

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā, visu saprotu.

Pēdējo reizi rediģēja Suprīīīms, 2020. gada 06. novembrī, 10:38.
Kqastr
Lietotājs
Žigulis
238 atbildes forumā
Online: 5d 19h 33m
Redzēts 2020. gada 03. decembrī, 10:28
Pievienots, 2020. gada 10. novembrī, 21:43
0
post

Pret, nevajag profesionāļus.

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2020. gada 12. novembrī, 12:54
0
post

Noraidīts. 

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0