Uzdevums:
★ Jums ir jāmin kāds pretrunīgs viedoklis (piemēram: visi vegāni ir tievi)
★ Nākamais raksta piekrītu vai nepiekrītu, ja gribat tad droši varat pamatot savu viedokli, kāpēc piekrīt vai nepiekrīt, un pēc tam, protams, pierakstiet arī savu pretrunīgo viedokli, lai spēle turpinātos...
★ Postu intervāls - 2 posti.
Es sāku, mans viedoklis: Zālīte ir labāka par alkoholu
fujax
rukitis uzvaretu luizi rp batla
Smith Wesson - macitajs- DZĪVS
2rindiņ rp // lai visi neteiktu ka jauniņais n shit iepriekš biju mehāniķis, šij serveri, iepriekšēja sezona.
reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām
FREEDOAM to speak
Piekritu , luizi vispar erpot māk?
AngelXD frakcijas parasti ir izdevušas.
Piekrītu
Klausīties mūziku uz tumbām ir ērtāk nekā uz austiņām.
Piekrītu
Čurāt stāvus ir grūtāk nekā sēžus
Nu hz, kā kuru reizi, es noteikti priekšroku dodu no rītiem čurāt sēdus nevis stāvus, tā kā atkarīgs no situācijas, bet vispārīgi, nepiekrītu.
Laiks ir ilūzija.
Piekrītu
Attālināti mācīties ir vieglāk nekā skolā klātienē.
Pierkītu
mta.kick.lv serverī ir GM, kuri ir statusā, bet reti kad ņem report.
Piekrītu
Kick.lv ir labākais MTA RP Serveris.
Piekrītu
Mēs visi sākām savu karjeru ar busiņiem
Piekrīu, bet es ar RsHaul
es esmu labākais.
Nepiekrītu
es esmu labākais.
Piekrītu
123321 un Roberts ir the most iconic duo kicka
Nepiekrītu, jo nepazīstu viņus.
Bumers noteikti pārsit Audārus.
Nepiekrītu
BMW ir Berlīnes mauku vāģis.
Piekrītu
Serverī vajag ziemu..
Piekrītu
Labāk eksluzīvāku auto nekā ātru.
Piekrītu
Labāk vasaru nekā ziemu.
Piekrītu.
Labak gulēt nekā dzert.
Nē lol, nepiekrītu.
Kick labāks par visiem mēnešniekiem (nu paši jūs viņus noteikti zinat)
Piekrītu
Nelegālā lomuspēle ir intresantāka nekā legālā.
Skrevele, saulstarins, Jitzie, bLank, ELSB, Origo Urla, Hačiko, 2Pac, draiver, Devitais, CarD, Sneaky, Murish, dandijs, Biezaputra, Ekskluzīvais, Tējaaa, samantiina, ForesT, Kristers, Angelis, timaballs, Assassin, Kiwix, HandlexY, Loews, Burbule, annija, fletcher2, nauriks, beglis, LaKush, Dinčaa, 518293182, witch, santiz, *EnEmY*, HENNESY, yanchux, MustanK, Swufy, Ricins, Bosch, smifnwessun, NokiaExpress22, Dawitos, marats, Draugs, uravnobeshen, Kapracis, Psychicaut, kanzi, Volks, RavenS, Signee, Bridges, ツARMISSツ, SHIT, charlys, grancmix, Helludoin, Kn0w, maargarita, LUĪZE, FL3X, Sestais, Kriksis, Beichz, girts, Tropkillaz, SANLA, hoodsta, emilinss, Suprīīīms, Tankists, Eevaaaa.s, “Markuss”, daunars, Durdulis, IceKing, amsterdam, Savage, Guzman , Peciņš, Supreme, Arhimēds Pitagors, amiz, tavsmurgs, TheShadowLV, Niknaaks, archaa, EBK, dmer777, Ērms, FizzyS, realduksitis, Sers BarBis III, Kristherz, ricis, MrTraxes, Brazy, Lauronja, LaMpAcKa, RaspyS, ASTRODIUM, kristaps_hokage, Minchuks, DriverOG, Rove, PETER1ZZ, Scrubs, Artix, Valchhaaa, niksniklaavss, A1, KristapsDD, Werinnors, Olbis, Gozmit, LogiTec, xGodSonZ, Gangsta, Markuss777, juppi, Raivis, Castellani, Ryan Gosling, ppemka, Laurz, Animals, mamba yeaz, Mayans M.C, Lauris29, Kiddo, wolfenstein, FalkeLV, ivanovs, balenciaga, MMD, Ceikaa, Ofkors, pagarinaatajs, sluker, 𝙀𝙨𝙠𝙖, babushka, Lindy, Tominsh, Dieggo, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, candyx, Fosiks, Daave, user1, KAPARS, pertikis_nr1, ble, Nils, Im Billy, Kazhiks, alfredmayfrendsss, qqlaurisqq, Melnais, , ArtursLV, esketit., Pishkaa, GoblinX, Infernus, GaraiS, sippa, Policists :D, PUFFLV