Prasības lai iegūtu mehāniķa spējas
-Serverī jābūt aktīvam- esmu kativs katru dienu pec 16.20
-Jābūt mehāniķu frakcijā (izņēmums ir dzīvesstāsts, tur jābūt minētam ka ikdienā ar to nodarbojies)-
-Admin jail'i nedrīkst būt vairāk par 3- man ira 5 es zinu kad nedriks vairak pa 1
Anketa
-IC-
Tēla Vārds Uzvārds:Alex
Frakcijas Nosaukums:Guculi
Kādiem nolūkiem nepieciešamas mehāniķa spējas?(Vismaz 50 vārdi): Lai varetu apkalpot klientus ar masinas labosanu un vizalo tunigu lai butu apmierinati visi lassontas iedzivotaji pa mehaniķa darbu un lai viniem patik mehaniķ izdaritajs darps.
-OOC-
SS ar Roleplay */me* un */do* kur to attēlo kādu no dotajām situācijām (riepu maiņa, mašīnas krāsošana, logu tonēšana, bampera maiņa):
t/me ar labas rokas plidzibu panemu elektrisko triecien pistoli kas atvelk riepai skruves vala.
t/do butu panemta triecien pistole t/me ar labas rokas plidzibu atskruveju riepu vala ar triecien pistoli.
t/do butu atskruvetas visas skruves ar triecien pistoli.
un ta ar rp katru riepu atskruve un pieskruve.
SS no */history*: strada
Vārds:Uģis
Vecums:16
Atteikts.
Ja nemāki tu dirst tad nemoki to dirsu , dzirdu zīmes redzu ēnas un ši posta tavas bēdas.
Ricins, Dawitos, krapis, Murish, Wasja, FalkeLV, Bridges, A1, deeznuts_, Lurlane, DriverOG, Zoro227, archaa, Gangsta, RavenS, Assassin, andis227, Raivis, kristaps_hokage, Kapracis, BULLETSS, Kristers, dandijs, Sandis, Lauronja, Tējaaa, Arhimēds Pitagors