Tātad.....Hei!Mani sauc Otto esmu 18 gadus jauns jaunietis ,kurš ir atsācis ER-PĒ.LVRP man nav svešs erpoju pedejo reizi pirms 2 gadiem un esmu gatavs atsākt.Šeit redzu ļoti daudz jaunu seju ,bet nu no Dane* laikiem atceros BunnyHopu,ērmu un tas pa lielam viss!Noteikti ,ja atkāltu savus vecos nicknames tad daži mani atcerētos.Mācos es Murjāņu Sporta Ģimnāzijā 12.klasē pašam liekas ,kad esmu ahuenais fujaks nereaaali cepī mašīnas it īpaši bumeri e60 mīļākā!Atgriezos ar cerību ,kad LVRP ir mainījies uz labo pusi un neviens vairs netroļļo Bet nu galvenais mērķis labi pavadīt laiku un uzerpot ;)
UPDATE......
Esmu jau iejuties iekš šī projekta un nolēmu pastāstīt par sevi tā vairāk.Tātad mācos es MURJĀŅU SPORTA ĢIMNĀZIJAS TERITORIĀLĀ STRUKTŪRVIENĪBA ''JŪRMALA'' skolā.Sporta veids ir akadēmiskā airēšana domāju daudziem ir wtf ,kas ir tas ,bet ja intresē labprāt atbildēšu uz dažnedažādiem jautājumiem par skolu.Iemetīšu pāris fotkas ,kur darbībā esmu.P.S-ik pa laikam kaut ko piemetīšu klāt iekš topica par savu dzīvi.
Yooo
cau, velu veiksmi!
Sveiks. Veiksmi!
caw audi e60 fanat
yow
Cau, mani arī sauc Oto tikai ar 1 T 😄. Gl serverī
Updeitiņš
Sveiks, lai veicās! ;)
shockins, ReeD, Lauris29, FalkeLV, archaa, Lauronja, LSD, kristaps_hokage, Kiwix, EBK, Haseeb, 518293182, bLank, SANLA, Angelis, Ērms, Raivis, ELSB, Ricins, Assassin, Bridges, Reflex, LUĪZE, MustanK, Draugs, Waltttz, shakuriox, emilinss, M1ke, astr0q, Runčuks, Murish, fletcher2, GaraiS, Hačiko, amiz, RainersK, Tropkillaz, amsterdam, FL3X, dandijs, draiver, Skrevele, Kristers, dmer777, daunars, DriverOG, *EnEmY*, Dinčaa