bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Izklaides stūrītis
30
1
topic
VAI ATTIEKSMES MAIŅA UZLABOTU SERVERI?
ivanovs
VIP
681 atbildes forumā
Online: 95d 12h 6m
Redzēts 2022. gada 07. septembrī, 06:48
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 03:21

Jautājums pavisam vienkāršs. Tiem kas nezin par ko iet runa: serverī pašlaik un arī pirms tam vienmēr ir bijusi slikta attieksme gan no spēlētājiem pret servera administrāciju, gan arī no servera administrācijas pret spēlētājiem. Tas nozīmē to, ka šajā portālā valda liels negatīvisms, kas arī liek 80% no spēlētāju bāzes pārtraukt šeit spēlēt nopietni vai spēlēt vispār. Protams, neskaitīsim tos kuri iederās pie tādām kategorijām kā dirsā līdēji vai for fun spēlētāji. Pie tās attieksmes var pieskaitīt tādas lietas kā troļļošana (tieši no administrācijas), pohujisms (gan gan), paviršība vai nemākulība (tieši no administrācijas), kas arī parasti noved pie toksiskiem sūdiem čatā vai debīlām sūdzībām, kuras arī retais māk pareizi izskatīt vai izveidot.

Troļļošanu novērst var tāpat kā var novērst citas huiņas: vienkārši sastāvā jābūt kādam, kurš nemīž aizrādīt, ar raksturu.

Pohujisms? Vispirms jau vajadzētu sākt ar administrāciju, jo administrācijai ir jābūt tai, kura rāda piemēru spēlētāju bāzei. Godīgi sakot šeit ir pavisam otrādi, jo ir individuāļi kas ir zinošāki par esošajiem augstākstāvošajiem. Pie šī atkal vajag stingru roku, ar raksturu, nevis kaut kādu mīsli kas baidās pateikt vārdu tikai lai nepapistu savu vērtīgo statusu, kurš viņam ir vērtīgāks par visu pārējo dzīvē, līdz kļūs pilngadīgs un sapratīs, ka tā nav.

Paviršība un nemākulība. Salasiet sastāvu ar cilvēkiem, kuru uzdevums ir rekrutēt jaunus kandidātus, uzlieciet viņus tādā līmenī, lai arī esošo sastāvu var apmācīt, jo daudzi ir tādi kurus vajadzētu. Tādus, kuri pārzin noteikumus un pārzin lomuspēli, nu ķipa veterānus kaut kādus nevis skolniekus, kuri sāka spēlēt kad kicka (vai pārējo mirušo projektu) veterāni jau bija pensijā aizgājuši. Nahrenizējiet pieteikumu sadaļu priekš uzraugu pieteikumiem, moderatori tomēr noder. Negribu un domāju, ka normāli domājošie arī negrib redzēt debīlus pieteikumus no Pēterīšiem un Jancīšiem, kuri pat latviešu alfabētu nezin un prasa privāti lai pārdod uzraugu par 3 eiro, jo kaut kādas 8 reizes ir tikuši noraidīti ar kopētiem pieteikumiem no zobuspēles.

Es zinu ka vairākas reizes esmu teicis, ka man ir galīgi pohuj kas šeit notiek. Gandrīz katru reizi ienākot šeit saprotu, ka tomēr kaut kad kaut kas iespējams mainīsies, ja kāds pieliks roku. Aktivitāte šeit ir bomba, tikai pārējais iesūkā. Tomēr šeit nospēlēti vairāki gadi, ieguldīts daudz laiks savā un servera attīstībā. Tomēr pa visiem šiem gadiem ir mainījies gandrīz kā nekas, tikai īpašnieki.

Vēl atceramies to, ka Chemijam nav nauda priekš tā, lai serveris nebūtu tik noslogots un main kicks sprāgst nost ātrāk nekā šis.

Droši postojat ko gribat par šo tēmu, nepārkāpjot noteikumus, izklaides sadaļa.

Pēdējo reizi rediģēja ivanovs, 2020. gada 21. oktobrī, 03:38.
daunars
Lietotājs+
daunars
499 atbildes forumā
Online: 53d 22h 48m
Redzēts 7. martā, 23:46
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 16:48
0
post

lieta tada, ka puse kuriem attieksme ir slikta pret adminiem sito topiku nemaz neatvers.

tavsmurgs
Lietotājs
142 atbildes forumā
Online: 7d 5h 28m
Redzēts 24. aprīlī, 21:58
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 19:41
0
post

nu ble cepuri nost yostu, tiesam. 

A1
Servera administrators
Transportlīdzekļu komanda
Dutchman101
A viens.
117 atbildes forumā
Online: 19d 11h 38m
Redzēts 15. aprīlī, 14:47
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 19:49
2
post

Yostu , Dēļ tādiem kā tu ir arī tas negatīvais serverī , tie kuri atnāk serverī ar 0 informāciju [ tas pats mans stāsts ] , nezin vel neko par sliktajiem adminiem līdz pirmajai saskarsmei , daži te pat nezin par foruma eksistenci , pirms gribi ko mainīt sāc ar sevīm . Šis ir no personīgās pieredzes sakot te ir viss di*sā , ne tikai adminiem kuri ar savu power abuse čakarē smadzenes līdz spēletājiem kuri nokaitina adminus līdz punktam kad nav vairs velme spēlēt , vairāk jau teiktu ka pašu speletaju vaina tajā visā jo game masteri ir izmiruši un admini tāpat , un vietā atrast nav iespējams jaunus , tie kuri paliek tie ātri vien degradēsies ! 

Ej runājies inviduāli ar katru spēletaju , saproti viņu sāpi un tad spried pats kapēc viss ir di*sā

Pēdējo reizi rediģēja A1, 2020. gada 21. oktobrī, 20:21.

 Ja nemāki tu dirst tad nemoki to dirsu , dzirdu zīmes redzu ēnas un ši posta tavas bēdas.

Kn0w
Lietotājs
137 atbildes forumā
Online: 11d 15h 18m
Redzēts 2023. gada 04. septembrī, 16:26
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 20:00
1
post

Piekritīšu arī @A1 yostu kādreiz viss bija normāli ar tevīm, pēc tam sakās, kad tur dm fakcija un tā viss aizgaja tālāk un tas pats, kad liela daļa heito viens otru nelegālo f3, ir patiesas ziņas,  jūs vnk pa visu varu diršat, kad tā nav bijis, ja nezini tad labāk neko nesaki un viss. Pasaka tu nemāki erpot, tad tu ej pamāci aizej piesakies par gm un iemāci viņiem to roleplay, lielie veterāni un tikai uztopīt var, protams tev jau nav neviens jamāca, bet tad pasauc to gm lai apmāca, bet ir tādi kuri paši nemāk iemācīt otram, tad viņam galvenais ir ātrāk pastāstīt un ņemt citus report utt, lai statusu vnk var dabūt lielāku. Bet tā runājot piekrītu visam, vajadzētu to mainīt.

Pēdējo reizi rediģēja Kn0w, 2020. gada 21. oktobrī, 20:04.

ivanovs
VIP
681 atbildes forumā
Online: 95d 12h 6m
Redzēts 2022. gada 07. septembrī, 06:48
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 20:21
4
post

a1 un kn0w apsveicu ar stulbākā posta 2020 awardu

Kn0w
Lietotājs
137 atbildes forumā
Online: 11d 15h 18m
Redzēts 2023. gada 04. septembrī, 16:26
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 20:22
2
post

Apsveicu, kad tavs garstāvoklis mainās taka vecenēm, iekoda bišķiņ ne ?

Pēdējo reizi rediģēja Kn0w, 2020. gada 21. oktobrī, 20:26.

ivanovs
VIP
681 atbildes forumā
Online: 95d 12h 6m
Redzēts 2022. gada 07. septembrī, 06:48
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 21:03
0
post

Palasot dažus postus izdomāju uzdrukāt papildinājumu.

Daudzi no administrācijas gan tagad, gan pagātnē ir bijuši tādi, kas negrib lieki pisties ar kaut kādām sūdzībām vai situācijām, kurām vajag lielāku uzmanību un veltīt vairāk laika. Vieglāk ir iedot kaut kādu pavedienu un lai ņemās pats. Nah savu laiku tērēt, pareizi? Pēc tam top tādas sūdzības, kurās spamo katrs otrais ne pa tēmu, aizskar viens otru, vēl aiziet čatā padirsties un nākamajā dienā skolā draud iedot pa galvu. Prikols tāds, ka pat admini nezin ko darīt tādās situācijās, jo trūkst zināšanas un grib visu ātrāk izdarīt, sasteigt un, ka tik ātrāk aizklapēt ciet, lai pats nebūtu vainīgs. Tas jau ir var teikt tas pats kas zaudēt neprašana IC, tikai materiāla vietā tu sapis sev reputāciju, jo tevi tagad heitos visa banda par izdarīto kļūdu un 1 papildus ciparu pie jail laika. Arī runājot par to momentālo reakciju, ka vajag uzreiz kādu iejailot vai nobanot nevis uzprasīt kāpēc to dara, ja nu vienīgi tas ir pārāk acīmredzami. Liela daļa nenoskaidro visu situāciju bet uzreiz rīkojās, tāpēc arī liekas sūdzības top un laiks tiek patērēts. Šis arī ir viens no iemesliem kāpēc šeit ir toxic atmosfēra.

Kārtējo reizi pieminēšu autobusus, jo nu paskatās paši kas darās serverī ar autobusiem un spēlētājiem, kuri tos vada. Katra šoferīša stāsts ir tāds: ienāku serverī, pisu uz Unity, safermoju 50k un zīmējos ar savu miskasti pie IGS, jo esmu sasniedzis everestu. Visiem šitiem braucējiem rodās lielais kaifs, ka kāds viņam pateiks "kruta maha tev ir" vai arī uzdos jautājumus "uz cik iet?", "pārdosi mahu?". Godīgi sakot nevienam nepis ar ko tu brauc vai kas tev garāžā mētājās, jo neviens nemaz neprot to prieku attēlot un met neloģiskas reklāmas, ka pērk jebkādu mahu pa 25k. Autobusi tikai rada problēmas. Es jau desmitiem reižu esmu par šo runājis. Online tas neietekmēs, jo serveris jau ir ticis startēts kādu laiku atpakaļ. Ja nebūs palielinājies lomuspēles līmenis, tad būs iemesls to palielināt. Sēdēt autobusā un fermot ir kā spēlēt PvE spēli ar autoclickeri, spēlētājam nav nekāds interaction ar apkārtējiem, jo kā jau zinām eksistē "cut" un "drošības josta nostrādāja" frāzes, par kurām gandrīz kā neviens netiek sodīts (ja nu vienīgi kāds pasūdzās).

Nesaprotu kādā sakarā es esmu kaut kādos random postos, ja topiks ir par administrāciju un serveri, nevis par mani. Es nespēlēju nopietni, neiespringstu daudz uz visādiem sūdiem serverī, jo es jau zinu kāds būs rezultāts un ar to ir jāsadzīvo. Topikā arī tika minēts pohujisms un es esmu pohujists, jo pagātnē šad tad esmu patroļļojis kādu, kuram dirsas caurums aizkalta no tā. My bad. Tas ka es postoju nenopietnu contentu topikos nenozīmē, ka esmu trollis uz visiem laikiem. Vienkārši esmu sapratis, ka nav jēga būt pārāk nopietnam un iespringt, ja liela daļa no spēlētāju bāzes arī tādi nav.

bLank
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
banknote
579 atbildes forumā
Online: 115d 9h 50m
Redzēts 4. aprīlī, 11:11
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 22:26
0
post

Ierunājās A1, kurš ir viens no toksiskākajiem cilvēkiem Foruma čatā. Nepārtraukti taisa skandālus vai provocē cilvēkus uz tiem. Tu esi viens no negatīvajiem cilvēkiem forumā, iekāpis dibenā galvenajiem, un tagad esi blatnijs čalis.

Tas pats ar kn0w, bija negatīva persona pret manīm, līdz uzzināja, ka arī esmu no vienas un tās pašas pilsētas, tad sākās veidoties, tā sacīt, draudzība.

Saskarsme ar yostu serverī ir vismaz patīkama. Viņš neuztver šo lomuspēli pārāk nopietni, nekā daži labi, kas netaisās papist lietas, kuras ieguvis graindojot ar savu jobano autobusu. Vismaz roleplays viņam ir patīkams skatīties, patīkami interactot ar viņu, jo zini, ka lomuspēle neveidosies uz pamata, ka tu papisīsi savu iegūto, bet papildināsi savas roleplay zināšanas.

Runājot tālāt par negatīvismu. Šeit visi ir negatīvi noskaņotas personas. Galvenais serverī ir iegūt pārsvaru pār citiem, lai tu varētu izcelties serverī ka čalis, kuram ir laba mašīna. Forumā ir masīvi daudz troļļu, slēpjot savu identitāti zem random nika, ieskaitot arī daringu, kam šeit vispār nesanāk noslēpties, jo viņu atklāj nākošajā dienā. Ieriebt kādam vai parādīt savu RP dominanci pret zemāka līmeņa cilvēkiem šeit ir galvenais, kas notiek galvā. Sadzīvot lādzīgi ar visiem, pamācīt nevis nodirst? Nahujam to darīt, labāk tak nodirst.

Pusei no šejienes vajadzētu nomest savu RP pārsvaru, iesaistīt roleplayā arī zemāka līmeņa cilvēkus un attīstīt visu. Bet arī kļūda ir zemāka līmeņa cilvēkiem, ka tie negrib uzklausīt augstāka līmeņa cilvēkus, jo tie iepriekš ir tikuši kritizēti.

Vārds pie vārda, nomest savu ego līmeni.

 

E:

Lūdzu, nerunā par attieksmes mainīšanu, lūdzu.

Pēdējo reizi rediģēja bLank, 2020. gada 21. oktobrī, 22:28.
ivanovs
VIP
681 atbildes forumā
Online: 95d 12h 6m
Redzēts 2022. gada 07. septembrī, 06:48
Pievienots, 2020. gada 25. oktobrī, 21:19
0
post

attieksme neuzlabosies, ja vadosa administracija trollo un vinu attieksme iesuka.

tc loti atri

endeavour
Lietotājs
38 atbildes forumā
Online: 12h 42m 52s
Redzēts 2021. gada 03. jūlijā, 15:23
Pievienots, 2020. gada 25. oktobrī, 21:23
0
post

nekas netrollo, es esmu speriens lv veterans un es zinu ka shis serveris ir bijis vislabakaja stadija kads tas ir un bijis un bus un ja tu neesi mans choms tad 1v1 pie origo 23.39 busu pie ta perona uz kuru brauc vilciens uz ogri!

RaspyS
Lojālais lietotājs
Dikainais.
86 atbildes forumā
Online: 4d 21h 24m
Redzēts 2021. gada 11. aprīlī, 20:21
Pievienots, 2020. gada 01. novembrī, 13:03
0
post

Reali smiekli nāk par visiem šiem gudrajiem pirdējiem kas saka ka, jauniņie ir tādi un šitādi ..

Reali japiekrīt ir zaķa teiktajam , ko daris kad visi šie lielie '' veterāni '' aizies prom?? Kas paliks viņu vietas???

Visi kas kaut ko gudri dirš bija agrāk tādi paši kā piemēram Bridges kuram tagat visi uzbrūk , bet viņš ceņšā un kko dara ka ari ir aktīvs , ticu un zinu ka arī tāds paliks neskatoties uz visiem noniecinātajiem. 

Jādod ir iespēja tiem jauniņajiem :)

Reali sakot visi šie lielie '' veterāni'' atnāk un aiziet , retums šeit paliek.. Tādeļ ka atnak dabun statusu paspēlē un apnīk tā diemžēl ir.. Dabon ak47 , lambo vai naudu .. nezinu pec ka kurš te tiecās , es šeit atnāku reali lai atpūstos kaut ko čatā pasmietos un paspēlētu MTA un atistīu savu frakciju :)

Zinu un ticu tam ka atieksme ar laiku mainisies un ši gudrā muldēšāna ar laiku ari apklusīs :)

Lietotāji skatās šo tēmu: 0