PIETEIKUMA IESNIEGŠANA.
1. Posms - Personīgā informācija.
Vārds, Uzvārds: Mike Konor
Personas kods: 120891-335678
Vecums: 29
Dzimums: Vīrietis
Tautība: Amerikānis
Rase: melnādainais
Telefona nummurs: 666909
Dzīvesvieta: Los santos El corona
Deklarētā dzīvesvieta: El corona
Kriminālā pagātne: Nav kriminālās pagātnes, esmu sēdejis tikai par stulbu iemeslu
2. Posms - Anketa un vakances izvēle.
Vai jebkad esi interesējies par to, kas notiek ziņās, kā tās veido?: Jā es esmu interesējies par to jau kopš bērna kājas, vienmēr ir paticis skatīties televizorā ziņas vai pa rādio klausīties tās vai arī intervēt kādu personu. Vienmēr tas ir paticis
Kāpēc uzskati, ka vari būt noderīgs LSZD?: Es uzskatu, ka esmu gatavs to darīt bez problēmām jo esmu pieredzējis jau, bet to darīju citā pilsētā tagad esmu pārvācies uz Los santos kur arī tagad dzīvoju un turpināšu dzīvot un cerams arī informēt kā arī stāstīt jaunas un labas ziņas citām personam un intervēt tās.
Vai uzskati, ka esi gatavs ziedot sevi darbam jebkurā diennakts laikā?: Jā esmu gatavs uz visu šāda veida darbam jo agrāk visu laiku tā notika, bet varu derēt ka Los santos ziņas būs kautkas jauns un nepiedzīvots.
Iepriekšējā darbavieta?: Las vegas ziņu dienests un autobusa šoferis kā arī privātais šoferis.
Izglītība: Augstskolas izglītība, Maģistra grāds un bakalaura grāds.
Vai esi gājis kādus Žurnālista/Fotogrāfa kursus?: Žurnālista kursos esmu bijis tikai uz vienu nodarbību tā arī neko neiemācijos jo pēc tam pārvācos uz Los santos
Vai tava privātā dzīve neietekmēs darba gaitu?: Nē, esmu darbaholiķis un esmu gatavs uz visu darba dēļ
Vai tu spēj rīkoties ātri, reizēm nemanāmi?: Tieši tā.
Vēlāmā vakance(Atstāj 1, pārējās izdzēs):
Pasākumu Organizators
Paparaci
Intervētājs
Viens no šiem es vēlos kļūt
3. Posms - Out Of Character
Vecums(Ja esi zem 15, vari neturpināt, ar retiem izņēmumiem):
Ekrānšāviņš no admin /history: Iemetu jau pirmajā sadaļā.
Nospēlētās stundas: 14
Vārds: Noels
Vai māki apieties ar Photoshop, vismaz kvalitatīvi ar Paint?(Svarīgi): Kvalitatīvi nē, bet mācēt māku.
Tavs UCP iekš spēles?: Alonzo
4. Posms - Nobeigums.
Papildus informācija.
Tavs Discord, ja izmanto : Noeleeens#9391
Komentāri, kurus ņemt vērā, izskatot pieteikumu: Varu pateikt tikai to ka esmu gatavs šim darbam.