Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: ralfs112
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Sneaky
Iesaistīto personu lietotājvārdi: aizmirsu
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa:Ka, ko viņš ir izdarijis es ienaku iekša un parada 2h ajail iemesls DM - AR NEPATIKAMU IEMESLU kads nepatikams iemesls ka es pirku ieroci un no viena cilveka aizimrsu vardu protams un vish izmeta to uz zemes protams man bija savas ierocis nevis tikai viņam viņš vinu izmeta es savacu ieroci un iekš kofera bija ka saka viltota nauda un pagaidiju kad parbaudis un viņš parbaudija un teica ka ir viltota un saka zvanit mentiem ka man bija iemesls viņu nošaut.
Pierādījumi:
Komentāri:unjailot mani un uzlikt bridinajumu sneakyam
esmu gejs sukaju
Lūdzu pievieno Logfile no situācijas
ok
esmu gejs sukaju
Tu pievieno daļu kur tu viņu vienkārši bez iemesla nošauj.
Ir kādi pierādijumi, ka viņš zvana policijai?
There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death. Use your time on earth wisely.
Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.
Neatrodas vairs staff komandā, TC.
Oho paldies
esmu gejs sukaju
Palūgšu izbeigt čatu.
Katrs nākamais liekais posts tiks sodīts ar 1 brīdinājuma punktu. Atļauts izteikties tikai sūdzības izskatītājam un sūdzības iesaistītajiem, lai pievienotu tikai papildus pierādījumus.
Administrātors ir atstādināts no pienākumiem, ir saņēmis savu sodu par patvaļību.
Sazinies ar mani privāti, lai varētu aplūkot visus log-files no tavas un Sneaky puses, lai apstridētu sodu.
draiver, pidars, Jitzie, Sneaky, nauriks, ivanovs, fletcher2, daunars, Murish, command, Kn0w, Ofkors, Bridges, Minchuks, Raivis, Assassin, Twizzy, SANLA, 匚ㄚ尺乇乂, Lauronja, FizzyS, Kristers, marats, kristaps_hokage, Devitais, Kapracis, Dinčaa, Ceikaa, Raivic, Hazard, Angelis, SHIT, Ricins, Fady, archaa, Tropkillaz, Henoksel, Runčuks, Bosch, Artix, smifnwessun, tavsmurgs, Atty, Gangsta, Tējaaa, bLank, uravnobeshen, Skrevele, Castellani, Laurz, FL3X, dandijs, LUĪZE, NXTHING, samantiina, Kiwix, 518293182, RainersK, Supreme, Loews, GaraiS, Swufy, amsterdam, Kristherz, DriverOG, Danno, LaMpAcKa, Gozmit, Hennessy-, yanchux, A1