Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: Valchhaaa
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Rukitis
Iesaistīto personu lietotājvārdi:Es, Rukitis, kā arī daži Armēņi.
Ko spēlētājs/i pārkāpa: Mgoja, meloja, kā arī vispār, neļāva man erpot.
Pierādījumi: https://cdn.discordapp.com/atta…80/unknown.png
(Sameloja, lai mani ievilinātu)
https://cdn.discordapp.com/atta…10/unknown.png
(Vieta kur noerpoju, ka kāda persona pasauc PD)
(PD neatbrauca, Dmitars un citi sāka teikt ad, nesauc mentus, nevajag FALSE)
Komentāri: Tātad, es ienāku Online, skatos man raksta Rukitis, labi atbildu, es zinu ka kautkas nebūs, bet still, man tāds labi, OOC paliek OOC, labi kautkur satiekamies, šis uzsāk IC man tāds Whaat? nu man nav citu iespēju, labi es arī, no nekurienes izlec persona mani atvāc, (Paļubov MG, jo tik ātrā laikā nevar pasaukt cilvēku) šis izlec ārā, sāk šaut, mani atvāc, kamēr esmu atvākts noerpoju, ka kāds pasauc PD(PD neatbrauca) (Kā arī Rukitis un citi sāka raudāt par to, ''NĒEEE PD NEVAJAG''SAKI LAI NEBRAUC'' izskatījās, ka Krazy ir uzpirkts. jums kauns nav serveri suakt par RP serveri? ja ir vismaz 50% kuri viarāk OOC nekā IC? kā arī nekad nevēlās zaudēt?
Tie kuri rakstīs ''Oi, valcha neraudi'' tiks sodīti.
Bambusa Lācītis
labi no vienas puses tur rūķits izdarija nepareizi ,bet kur loģika *KrazY uzpirkts?* vienkarsi lai mes tevi nevestu prom mes gaidijam adminu erpiski tu biji aizvest prom un tu peksi izdoma ,ka kkāds gājejs meža vidu izsauc policiju uz pilsētu. Je nemāki zaudēt tad nespele.
oi, valcha neraudi.
Ir noteikums, ka ooc drīksti ignorēt, bet tu tieši centies mgot un iegūt identitāti oocly. Satikies, sākāt rpot, nav mana problēma. Es izdarīju, kas bija jāizdara un viss. Par to kā tu tur sasējies ar rūķīti, es nezinu, bet es biju klāt ar viņu, kad tu viņam zvanīji un teici, ka satiksaties. Es no malas visu novēroju kā jūs piebraucāt, kam arī ir ekrānšāviņi un pēc tam nofilmēju video kā tevi nošāvu. Paldies.
https://mta.kick.lv/forums/topi…amp;post=48276 - paskaties pēdējos ss un sapratīsi.
@Fizzys tas, kad PD tika izsaukts bija pirms jūs noerpojāt, ka mani ielikāt autiņā.
@ogralfs bet es IC nevaru neignorēt, saproti? es domāju OOC aizbraukt pačekot, kas kā es varu, bet ja sāk IC, man nav izvēles.
EDIT: DOmāju ka vēl būs apmēram 400 cilvēki, kuri ir saskaarušies ar šo tipu/tipiņiem iemetat savus Screenus, ja varat
Bambusa Lācītis
Tātad lieta sekojoša viss sākās ar to kad runajam visu OOC utt bet par tikasnos neko nebija runajusi un tad šis jaunēklis uzsāka sarunu IC,bet tas tā.
Nākošais kas viņam lika braukt ja vins labi abzinās kad nebūs labi,tad sākām rpot IC,bet man tagad ir jautājums Valcham nahuj tu brauci ja zināji kad šis notiks?
Pats tu arī pārkāpi noteikumu,ja tev liktu lekt uguni tu lektu?Nē tu nelektu a nahuj tad tu brauc,vot man ir tāds jautājums?
Kā man teica viens admins,neatklāšu kurš bet skanēja šada frāze,ja norunā tikšanos OOC un tu aizbrauc abas puses ir vainīgas,bet tu vēl iesaistījies Roleplay tāpēc tev paliek CK jo tu sāki ar mani atveidot lomuspēli un lomuspēli nobeidza ar to kad Ralfs un vina sabiedrotais tevi nošāva.
Nākošais tu teici visu laiku pagaidi utt un taisīji reconnect lai kavētu laiku un @KrazY bija jāgaida uz tevis jo traucēji lomuspēli jeb to kavēji un tad vēl izdomāji pateikt kad uztaisis reconnect uztaisot reconnect ienāci atpakaļ spēlē un sāki saukt mentus kaut tu biji iemest bagāžniekā un caur /do teici stop stop stop un traucēji atveidot lomuspēli,ja jums ir vajadzīgi screeni prasiet nosūtīšu administrācijai privāti!
Teikšu tā Valchaaa izvairījās no roleplay un raksti PM lai nemet vinam CK kas pagrutinaja Roleplay atveidošanu!
Kas skaitās ar Angelu pats arī man Discorda rakstīji varbūt nevēlies ar mani rpot utt,pirms tu kko dari padomā divas minūtes uz priekšu.Paldies par sapratni no manis ir viss.
AA kā arī aizmirsu piebilst jaunēklis man prasīja nummuru nu lūdzu rekur bija iznākums!
HAHAHAHA , es tevi dc esmu nobloķējis, kā es tev varēju kko rakstīt atmar.
cau
@Rukitis tu esi glups kā gliemezis, uzvedies kā bērns ar mantiņu mutē, vecīt ko tu provē izdomāt? tu mani par tīrāko lohu uzskati vai kā ar tevi? Tu man rakstīji savu nummuru, nevis es tev viņu prasīju, vienmēr kad braucu pie tevis tu visulaiku tēloji ka esi AFK, vecīt ja tu provē te dažiem batonus ausīs bāzt, nesanāks. izņemot šo situāciju es atrastu vēl 100 reizes, kurās esi izvairījies no RP, vai tādas vietas, kur tu vinkārši pasaki ''es neerpošu'' (Ja nemaldos vakar vai aizvakar tāda bija) Tu man atgādini gliemezi, jo glu lums esi, 24/7 maini savus viedokļus, normāli sar cilvēkiem nemāki runāt, kat tik sadirst pie tevis braucu jo viss no tevis tika padots OOC, es nodomāju nu, OOC tu man neko nevari izdarīt.
Edit: Tu nevēlies atklāt taisnību, jo tev samaksāja 50k lai mani novāktu, mēģini tagad darīt visu, lai man nenoņemtu CK.
Amarozaks atvičaju..
Bambusa Lācītis
Lūgums izbeigt čatu zem šīs sūdzības.
Atļauts izteikties iesaistītām personām TIKAI papildus pierādījumu ievietošanai vai administrācijai, kas izskata sūdzību.
Pretējā gadījumā katrs nākamais posts tiks sodīts ar 1 brīdinājuma punktu.
Pareizi.
Edit : 12.1. Būdams transportlīdzekļa šoferis jums ir aizliegts drive-by. Atļauts pārējiem kas atrodas transportlīdzeklī DB braucošā/stāvošā stadijā un pielietot bindus attiecīgajai situācijai.
Lieks posts, sodīts // Lauronja
Situācijā abi divi esiet vainīgi, varēji vienkārši viņu ignorēt, bet ta vietā tu aizbrauci un te ir iznākums.
Slēgts.
There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death. Use your time on earth wisely.
Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.
KristapsDD, Loews, Waltttz, YuNg HeFnEr, Zoro227, Stefan, marats, Valchhaaa, Scrubs, LUĪZE, ELSB, Kiwix, smifnwessun, Angelis, Assassin, archaa, daunars, Tropkillaz, dandijs, Bridges, bLank, Lauronja, Laurz, niksniklaavss, draiver, astr0q, gendolf, Kapracis, EBK, Swufy, Dinčaa, A1, SHIT, Minchuks, Twizzy, DriverOG, sippa, Castellani, Ceikaa, Murish, Mayans M.C, amiz, FL3X, Gangsta, Kristers, kristaps_hokage, fletcher2, Hazard, Weksijs, 匚ㄚ尺乇乂, RavenS, derkijs, Bosch, Raivic, FizzyS, Emilinsh, RainersK, Hennessy-, Supreme, Sneaky, Sharper, Sc4rLV, Tējaaa, PETER1ZZ, Golcc, Devitais