1 posms; Personālā informācija |
Uzvārds, vārds: Liam Yk Blackwood
Dzimums: Vīrietis
Personas kods: 01234-34123
Dzimšanas vieta:Los Santos Slminīca
Štats: Los Santos
Deklerētā dzīvesvieta: Willowfield Dzīvoklis
Faktiskā dzīvesvieta: Willowfield
Pilsonība: Amerikānietis
Tālruņa numurs:898590
E-Pasts: Liamykblackwood@kick.lv
| 2 posms; Jautājumi |
Kādēļ Jūs vēlaties kļūt par Los Santos Policijas Departamenta virsnieku?: Cik sevi atceros ,vienmēr esmu gribējis strādāt sabiedrības labā.Jau bērnu dārzā biju domājis , kā kļut par policistu.Man vienmēr ir bijusi interesanta iztēle , kā ķeru noziedzinekus un tos arestēju. Vēlos kļut par policistu lai maksimāli palīdzētu kolēģim samazinat nodziedzibas līmeni pilsētā. Tieši mani butu jāpieņem , jo uzskatu , kad esmu pietiekami sagatavots šim amatam , spēju sadarboties plaša klājā , kā ari pieņemt svarigus lēmumus. Atbildīgi veicu savu darbu,jo vēlos pasargāt los santos iedzīvotājus no narkotiku pārdevējiem , kā ari ieroču tirgotājiem .Esmu izskatijis visus citus darbus ,kurus es varetu pameiģinat ,bet mani vissvairāk uzrunāja policijas departaments , esmu ieverojis kad pilseta ir liels parkapeju skaists ko velos samazinat
Kādēļ tieši Jūs būtu jāpieņem departamentā?: Tieši mani butu jāpieņem , jo uzskatu kad esmu pieteikami sagatavots šim amatam , un spēju sadarboties komandā
Kādi ir riski darbā policijā?: Zaudēt savu dzīvibu ,Un kāds cits var nomirts
| 3 posms; Zvērests |
Es, Liam Yk Blackwood] , Los Santos topošais Virsnieks, svinīgi apsolos nežēlot savus spēkus un prātu labākas dzīves veidošanai,manas dzimtās zemes un Los Santos tautas labā. Apsolos pēc labākās sirdsapziņas veikt Virsnieka pienākumus. Ar savu parakstu, es apstiprini, ka ievērošu zvērestā minēto. Es apzinos, ka par zvēresta nepildīšanu draud kriminālatbildība.
(( 4 posms; OOC informācija ))
Vārds: Lauris
Vecums: 17gadi
In-Game UCP vārds: Lauris
Spēsi lietot programmu Discord?: Ja
Vai pēc iestāšanās Departamentā Tu būsi spējīgs izmantot mikrafonu mūsu Ts3 kanālos? [OBLIGĀTI]: Jā
Ekrānšāviņš ar Admin History ( /history ):
sajaucu nr pareizais ir 898650
Cien., Liam Yk Blackwood
Los Santos Policijas Departamenta Rekrutācijas un apmācību divīzija ir izskatījusi Jūsu iesniegto aplikāciju. Vēlamies informēt, ka Jūsu aplikācija tiek apstiprināta.
Tas nozīmē to, ka Jūs tiekat pārvirzīts uz nākamo rekrutācijas posmu - intervija.
Sazinaties ar kādu Rekrutācijas un Apmācības divīzijas pārstāvi, zvanot uz iecirkņa tālruni - 311, vai apmeklējiet mūsu iecirkni tuvāko 48 stundu laikā.
Oktobris 27.; 2020
Los Santos Policijas Departaments
Rekrutācijas un apmācību divīzija
Los Santos, LS 90012, Police Plaza, Pershing Square
Jitzie, CiMBo, ArtisLV, Suprīīīms, Kapracis, Supreme, James Lykas, Nols, emilinss, Raivic, Hennessy-, Ricins, Murish, Scrubs, Angelis, Ērms, archaa, Stefan, daunars, ELSB, Tropkillaz, Bosch, Eikosha, SHIT, Lauronja, Golcc, TheZero, fletcher2, ExclusivE_LV, Assassin, NXTHING, bLank, endeavour