Nepaties ajails par PG
1. Notika avarija, protams ne parasta
2. Sakam veidot rp situaciju - kura ilga tik 30sec aptuveni
3. Es rakstiju ka mani pasargaja drosibas josta, bet ka rakstiju nakoso situciju caur komandu /do puscela rakstos lodzisku tekstu mani ieslodzija ajail par PG, viss notika 30sec
4. Mani ieslodzija Charlie Hunder un cik es petiju vins ir jauns ad, jo redzu pec stundu laika.
SS
Es so vienkarsi nesaprotu, mkapec reloplay puscelau jau met PG, kad viss vel knapi sakas...
2.3. Aizliegts izmantot bindu ''drošības josta nostrādāja'', lai saraustītu izraisīto avāriju starp pārējiem servera spēlētājiem. Sīkumi kā stabu notriekšana nav jāattēlo.
Sods(i)
Administratīvais ieslodzījums, atkarībā no situācijas, pēc administratora ieskatiem. no 30 minūtēm līdz 120 PG.
un ja, mans chars jaunaja sezona ir Mark Wilson
JA, bet es zinu, tapec es rakstiju vel sekas, bet nepaspeju, jo ielika PG, es vel tam ad rakstiju, kapec tik atri PG ielika, vins neko neteica
Administrātors vairāk neatrodas staff komandā.
Jitzie, raivorijs, Omuliigais, sluker, itsyenik, snopijs, jurislips, Sneaky, LuckyDonut, Burbule, ivanovs, maargarita, Murish, fletcher2, command, danisLV, Raivis, draiver, Kristers, Devitais, kristaps_hokage, muhtars, Ceikaa, Mayans M.C, Twizzy, sippa, Raivic, Lauronja, Angelis, gendolf, Dinčaa, archaa, dandijs, Tropkillaz, Davko, Runčuks, Supreme, Daave, GaraiS, samantiina, Ofkors, Castellani, Kristherz, Hennessy-, Kiwix, Swufy, A1, Draugs, daunars, Kapracis, Henoksel, Atty, duman, bLank, emilinss