Tavs lietotājvārds: Fletcher
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Pupsijs
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Chatbox tā brīža lietotāji, Castellani, Laur, Duman, 1A
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Nepatiesi aizrādījumi, nepatiess chata mute uz 120 minūtēm.
Pierādījumi: https://imgur.com/a/Y1ZwpKf
Komentāri: Kurš servera noteikums aizliedz mums diskutēt par kādu notikumu serverī? Mēs runājām par veikto pārkāpumu un atnāca Moderatore Pupsijs, kura dažus sodīja (vismaz mani) nepamatoti, jo neviens servera noteikums neaizliedz diskutēt savā starpā chatbox.
Divas dienas ignorē foruma administratores aizrādijumus un tagad raksti sūdzību un pretendē uz uzrauga amatu, tu laikam esi galvu kārtīgi iespiedis starp durvīm mans draugs.
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
Kur es ko esmu ignorējis? Kur es esmu ko spamojis? Šodien pirmā reize, kad es chatboxā iegūstu kaut kādu sūda warnu, jo nepatīk ka mēs risinam situāciju.
2.1. Aizliegts uzvesties nepieklājīgi/izrādīt nepieklājīgu uzvedību un lamāties
Forumā zvaigznītes rādas jau 2 dienas. Abi ar duman izraisat konfliktu jau otro dienu iesaistot vēl papildus lietotājus kuriem nav nekāda sakara. Brīdinājumi tiek ignorēti. Kopumā veidota negatīva, nepieklājīga situācija. Protams, vadību uzņēmās duman, taču arī tu atbildēji nepieklājīgi un turpināji veidot konfliktu. Ignorēti brīdinājumi izbeigt situāciju = foruma čata bans uz 120 minūtēm.
Kur es izrādīju kādu necieņu, nebiju pieklājīgs? Kur man bija kāds insults?
Šis?
īsti nesaprotu Jūsu nostāju. Es vispār šādā /konfliktā/ esmu tikai šodien, jo baigi neiesaistos šajos strīdos, tas pat nebija strīds galu galā, mēs vienkārši risinājām servera, soda apmēru par veikto pārkāpumu, kur šeit strīds? Kurš servera noteikums aizliedz runāt par mums brīvi izvēlētu tēmu? Tad kad montana runā par sievietēm viņu neviens newarno (piedod montana) bet kad mēs runājam par serveri un risinām problēmu, tā ielido warns par kaut kādu tur ''necieņu'' ''nepieklājību''. Kurā vietā, esmu ko tādu darījis? Vakar arī man neviens ne par ko nebija aizrādījis,vismaz ne ko tādu neatceros.
Publiskā čata telpa nav domāta, lai savas negācijas risinātu starp vairāku cilvēku acīm. Tajā starpā jūs radat sliktu priekšstatu, abi saņēmāt vienādus sodus par noteiktajiem pārkāpumiem. Šāda veida problēmas risinat savos pmos, kur nevienam nav jālasa šis.
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
Jitzie, sencis., pidars, Lindy, Murish, timaballs, nauriks, Bosch, Kapracis, Tupinskiy, IceKing, Kn0w, Ricins, Assassin, Artix, GaraiS, ELSB, Dinčaa, RainersK, Lauronja, dandijs, LUĪZE, 518293182, bLank, Raivic, FizzyS, Hennessy-, A1, ivanovs, amsterdam, Kristers, Skrevele, draiver, samantiina, FL3X, Castellani, Angelis, yanchux, RavenS, fletcher2, Laurz, NXTHING, Gangsta, Spriditis