Sāra ir 19 gadus jauna latīņamerikānietie. Dzimusi Majamī diezgan bagātā ģimenē. Mātei bija psihologa privātprakse, bet tēvs stradāja par investoru. Sāra kopš bērna kājas bija labās attiecībās ar savu brālēnu Kvinsiju (Lebronu), jo tas bija mātes brāļa dēls. Neilgi pēc tā kad Sārai palika 19 Kvinsijs viņai piedāvāja ar viņu pārvākties uz Los Santos un uzsākt jaunu dzīvi. Sāra ilgi nedomājot piekrita. Pārvācoties uz Los Santos tuvākais cilvēks bija tikai viņas brālēns. Viņa ļoti skeptiski skatījās uz Kvinsija draudzību ar kaimiņiem Deksteru un Napoleonu, bet laikam ejot pierada un sāka iesaistīties viņu mahinācijās. Viņi Sārai bija kļuvuši jau kā ģimene. Neilgi pirms Kvinsija nāves viņa kļuva par mīļāko vienam no Kvinsija draugiem, Napoleonam. Pēc Kvinsija nāves viņa apsolījās turpināt brālēna iesākto.
Čau tas es
Čau tas es
Čau tas es
Čau tas es
Baigā čiepiņa
baiga baiga chiepina. Likam dejot uz kapota lai neaizvestu uz ķurmi haha
Next time iesim talak!
Sekoju līdzi! Pif paf.
Čau tas es
keyglock, Kristians12, Bosch, GoLLd, ELSB, fletcher2, marats, klassiks, NXTHING, amiz, Kiwix, Kareem_Young, samantiina, draiver, Laurz, Raivic, Lauronja, Arhimēds Pitagors, ivanovs, smifnwessun, amsterdam, Draugs, dandijs, Angelis, Ceikaa, Scrubs, derkijs, PETER1ZZ, Devitais, sippa, kristaps_hokage, FizzyS, LUĪZE, Sneaky, SANLA, Artix, bLank, Hennessy-, EBK, Atty, Tropkillaz, 518293182, balenciaga, Skrevele, Banponsjeri, Kristers, FL3X, Davko, DriverOG, Swufy, Sharper, Žirgan, LogiTec, RainersK, Kapracis, FAMILIARITY, pidars