bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Izklaides stūrītis
30
1
topic
VAI ATTIEKSMES MAIŅA UZLABOTU SERVERI?
ivanovs
VIP
681 atbildes forumā
Online: 95d 12h 6m
Redzēts 2022. gada 07. septembrī, 06:48
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 03:21

Jautājums pavisam vienkāršs. Tiem kas nezin par ko iet runa: serverī pašlaik un arī pirms tam vienmēr ir bijusi slikta attieksme gan no spēlētājiem pret servera administrāciju, gan arī no servera administrācijas pret spēlētājiem. Tas nozīmē to, ka šajā portālā valda liels negatīvisms, kas arī liek 80% no spēlētāju bāzes pārtraukt šeit spēlēt nopietni vai spēlēt vispār. Protams, neskaitīsim tos kuri iederās pie tādām kategorijām kā dirsā līdēji vai for fun spēlētāji. Pie tās attieksmes var pieskaitīt tādas lietas kā troļļošana (tieši no administrācijas), pohujisms (gan gan), paviršība vai nemākulība (tieši no administrācijas), kas arī parasti noved pie toksiskiem sūdiem čatā vai debīlām sūdzībām, kuras arī retais māk pareizi izskatīt vai izveidot.

Troļļošanu novērst var tāpat kā var novērst citas huiņas: vienkārši sastāvā jābūt kādam, kurš nemīž aizrādīt, ar raksturu.

Pohujisms? Vispirms jau vajadzētu sākt ar administrāciju, jo administrācijai ir jābūt tai, kura rāda piemēru spēlētāju bāzei. Godīgi sakot šeit ir pavisam otrādi, jo ir individuāļi kas ir zinošāki par esošajiem augstākstāvošajiem. Pie šī atkal vajag stingru roku, ar raksturu, nevis kaut kādu mīsli kas baidās pateikt vārdu tikai lai nepapistu savu vērtīgo statusu, kurš viņam ir vērtīgāks par visu pārējo dzīvē, līdz kļūs pilngadīgs un sapratīs, ka tā nav.

Paviršība un nemākulība. Salasiet sastāvu ar cilvēkiem, kuru uzdevums ir rekrutēt jaunus kandidātus, uzlieciet viņus tādā līmenī, lai arī esošo sastāvu var apmācīt, jo daudzi ir tādi kurus vajadzētu. Tādus, kuri pārzin noteikumus un pārzin lomuspēli, nu ķipa veterānus kaut kādus nevis skolniekus, kuri sāka spēlēt kad kicka (vai pārējo mirušo projektu) veterāni jau bija pensijā aizgājuši. Nahrenizējiet pieteikumu sadaļu priekš uzraugu pieteikumiem, moderatori tomēr noder. Negribu un domāju, ka normāli domājošie arī negrib redzēt debīlus pieteikumus no Pēterīšiem un Jancīšiem, kuri pat latviešu alfabētu nezin un prasa privāti lai pārdod uzraugu par 3 eiro, jo kaut kādas 8 reizes ir tikuši noraidīti ar kopētiem pieteikumiem no zobuspēles.

Es zinu ka vairākas reizes esmu teicis, ka man ir galīgi pohuj kas šeit notiek. Gandrīz katru reizi ienākot šeit saprotu, ka tomēr kaut kad kaut kas iespējams mainīsies, ja kāds pieliks roku. Aktivitāte šeit ir bomba, tikai pārējais iesūkā. Tomēr šeit nospēlēti vairāki gadi, ieguldīts daudz laiks savā un servera attīstībā. Tomēr pa visiem šiem gadiem ir mainījies gandrīz kā nekas, tikai īpašnieki.

Vēl atceramies to, ka Chemijam nav nauda priekš tā, lai serveris nebūtu tik noslogots un main kicks sprāgst nost ātrāk nekā šis.

Droši postojat ko gribat par šo tēmu, nepārkāpjot noteikumus, izklaides sadaļa.

Pēdējo reizi rediģēja ivanovs, 2020. gada 21. oktobrī, 03:38.
518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 06:01
0
post

Man liekas jebkurš normāls cilvēks saprastu, ka šāda tipa projekta vadīšana dedzina cilvēka mentalitāti un pašu cilvēku kā tādu, man personīgi jau vairs nav spēka runāt ar vieniem un tiem pašiem individuāļiem, kā ir pareizi un kā vajadzētu rīkoties visās situācijās, kādai jābūt attieksmei gan pret spēlētājiem, gan kā pret pašu projektu un savstarpējā cieņa, nerunāsim par produktīvismu un pozitīvismu. Pašlaik kā es jūtos - bilde, ticiet man būt pozitīvām, vismaz censties būt tādam ir grūtāk nekā jums liekas. Pašā sākumā jau es ļoti daudz strādāju pie administrācijas struktūrs un vēljoprojām cenšos, bet tas nav tik viegli, cilvēki ir vainu par slinku vai vienkārši neuztver projektu nopietni - pa vienu ausi iekšā, bet pa otru laukā, sen esmu teicis visiem, ja man būtu jauni cilvēki pieredzējoši, tad viņi tiks pieņemti un tiktu mainīta administrācija, pašreizējais stāvoklis ir tāds, ka ir pieņemti samērā daudz jauni cilvēki (jādod iespēja vismaz pierādīt, jo tā ir nākamā "paaudze" kas var turpināt latviešu rp, zinu, ka tas izklausās pesimistiski, bet tā ir) un ar šo cilvēku dēļ arī viss bremzējas, bet es dziļi sirdī zinu, ka ir jēga censties mēģināt, jo visi "vēterāni" jeb pieredzējošākie spēlētāji ir neaktīvi vai vienkārši spēlē kad ir laiks, jāatcerās, ka serveri spēlē samērā daudz spēlētāju, ja mēs analīzējam visus LV projektus kopā, tad te tāpat spēlē vairāk. Mans arguments ir tāds, ka serveri ir arī vajadzīgi aktīva administrācija un tie aktīvie cilvēki ir tie jaunie, gudrākie ar savu degsmi tiek pieņemti un lēnā garā tiek apmācīti, protams ir nereāli grūti visu informāciju uzņemt šiem cilvēkiem, ilgs laiks paies kamēr esošā administrācija būs normāli funkcionējoša. Diemžēl bez šiem cilvēkiem nevar, jo reporti stāvēs miljons un spēlētāji aizies prom, varbūt nav tik liela konkurence, bet tāda pastāv. 

 

Ja mēs vēlamies vēl pastāvēt kārtīgu laiku, tad arī jāriskē un jāpieņem tie grūtākie lēmumi. Šādi topiki mani neaizvaino, bet drīzāk motivē vēl vairāk kaut ko darīt, pat ja cilvēks saka, ka viņam ir "pohuj" par šo bedri, viņš tomēr veltīja savu dārgo laiku rakstot un domājot visu šo. Es domāju, ka lielākā daļa cilvēku zin un domā, ka es tikai vēlos labu šim projektam, esmu veltījis gana daudz sava laika un nervu šeit, protams ir bijušas savas negācijas, bet parasti tās tiek izrunātas un viss nostabilizējās starp abiem, anyways... Visa mana teksta jēga ir tāda, ka diemžēl viens cilvēks kam rūp projekts nevar mainīt pilnīgi visu attieksmi, ja lielākā daļa ir vienaldzīga vai nav pretimnākoša. Ar administrāciju esošo strādāju un cenšos iekalt visus sīkumus kas grasi mainītu attieksmi, bet tas ir kā pamatskolā mācīt bērnam, lai nerunā stundas laikā, bet turpina tāpat darīt to. 

 

Es pats sevi nevērtēju augstu, vienmēr var būt labāk, bet srsly vadot ko šādu ir vajadzīgi antidepresanti vai kas cits nomierinošs, administrācija ir samērā liela, protams daļa no tās nav vairs tik aktīva kā pirmstam, bet sajūta tāda, ka es esmu 5 uzraugi un admini kopā, kas dara ļoti lielu daļu un tajā pašā laikā kārto svarīgākas lietas administrācija vai citur. Novērtēju protams tos cilvēkus, kas seko līdz visam un mācās reāli, arī esošajai administrācijas daļai milzīgs paldies, ka vismaz cenšas darīt ko lietas labā un protams spēlētāju bāzei kas spēlē šeit, bez jums nebūtu mēs. Negatīvisms ir ļoti liela problēma, bet to šeit ir nenormāli grūti mainīt, cik reizes ir pierādīts tas gan foruma, gan serverī. Pieredzējošie cilvēki neiesaistās īpaši daudz ar jaunajiem cilvēkiem, jo tas ir viņuprāt pārāk cringe un laika waste, tajā pašā laikā labāk uzdirst jaunajam pienācējam un aprakt dzīvu zem zemes. Jautājums tāds, kur tas pozitīvisms? Palīdzēt neviens negrib, visiem ir citas lietas ko darīt, bet neaizmirsīsim, ka LVRP ir freeroams mūžīgs, kas iespējams nemainīsies, ja paši nesāks domāt pie tā. Beigu beigās man liekas ir pilnīgi visi vainīgi, es, administrācija un spēlētāji. Es ari esmu tikai cilvēks, bet ja neviens negrib mainīties un mācīties, bīdīt nožēlojamo lvrp uz citu līmenī, tad kāda jēga man un tiem cilvēkiem kas palīdz man kaut ko censties, ja rezultāts principā nav nekāds. Nevajag pieminēt, ka nav izmaiņas, izmaiņu ir reāli daudz, es neieslīgšu te dziļi kāda skabarga dirsā bija Janis lsak (GoblinX) vai kāds cits owneris. Izmaiņu ir daudz, bet nav diemžēl pietiekami lielas tās. 

 

Tehniskie darbi arī ir iebremzējušies, jo diemžēl trūkst tās motivācijas dzirksteles kaut ko darīt, mēs cenšamies, bet pretī dabūnam - aj hujna, bugains, veco atpakaļ! Tas demotivē cilvēkus ļoti, protams bīdamies un labojam visu, bet nu reizēm sekojat paši sev līdzi arī, jo kāda darbu noniecināt ir necienīgi, iedomājaties sevi mūsu pozīcija un padomājiet. Varbūt nedaudz emocionāli atbildēju uz šo, bet nu it is what it is, projekts ir otrās manas mājas un tā spēlētāji ir tuvi kuriem es cenšos sagādāt to patīkamāko atmosfēru.

Atbildot uz virsrakstu - noteikti attieksmes maiņa uzlabotu serveri. 

Pēdējo reizi rediģēja 518293182, 2020. gada 21. oktobrī, 14:52.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Ricins
Lojālais lietotājs
Seržants
Mafia
Ričiņš
1783 atbildes forumā
Online: 125d 14h 49m
Redzēts pirms 1 stundas
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 08:08
4
post

Yostu, bet protams. Liels plus Tev. 
mod grūti iedot aktīvam, kurš neslinkos, ne bet ņem albāņus. 

Pēdējo reizi rediģēja Ricins, 2020. gada 21. oktobrī, 08:09.


dmer777
Lietotājs
273 atbildes forumā
Online: 11d 0h 52m
Redzēts 2023. gada 11. aprīlī, 11:57
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 08:44
0
post

Attieksme serverī nav tik traģiska, kā visiem liekas, protams, varētu būt labāk, bet nav sliktāk par bijušiem blakus projektiem, kuros 90% bija toksiska administrācija un spēlētāji. Nevaru teikt, ka ir pati labākā administrācija, bet, lai kāda viņa būtu, šeit administrācija vismaz ir atsaucīga un mēģina palīdzēt, piemēram, @Tropkillaz, tērēja savu laiku un cik ilgi meklēja, kas tur ar bmx bug zog ārā itemus no mašīnām, tik pat labi viņš varēja izlasīt reportu un kā man ir gadījies vecajā blakusprojektā vienkārši pateiktu - nesagaja, sudigi tev.

No spēlētāju ziņas, labāk nesēžiet chatboxā un nerakstiet, cik viss ir sūdīgi, manuprāt, ja cilvēki sāks rakstīt ieteikumus, kādi viņiem interesētu, viss atrisinātos, būtu priecīgi spēlētāji par atjauninājumiem un administrācija par servera komplimentiem, it īpaši, ja tu uzraksti ieteikumu nevis pa tukšo, bet nedaudz pameklē internetā un vēl atrodi kādu MTA skriptu, kur jau viss ir gatavs un servera skripteriem nav jātērē laiks, patiks spēlētājiem ieteikums, administrācija ieliks un nebūs viņi pat jāizstrādā, ticiet man, ja grib, tad var sameklēt, tie paši bijušie graffiti skripti, kurus pārsvarā izmanto ļaunprātīgos nolūkos.

Bijušie spēlētāji, kas vairs neerpo ar nolūku - ai nē, par daudz lowaku , un tikai visus nomelno chatboxā, ieejiet serverī, paspēlējiet nedaudz, uzerpojiet un beigās sapratīsiet, ka nav tik traki, kā likās ( saku pēc pieredzes ), es biju kaut kas līdzīgs, sēdēju forumā, bet negāju serverī, jo pirmīt bija adminstrācijas locekļi pirms RR, kuri bija traģiski toksiski dmeri,  bet pēc šī RR Iegāju serverī, domāju, ka būs pilns ar zemu prasmju rperiem, bet sapratu, ka viņu nav tik daudz, kā likās, protams, nevar noliegt, ka te ir daļa, kas tikai uztūnē mašīnu un drifto visu laiku cauri LS, bet tas nenozīmē, ka jums ir uzreiz viņiem jāpakļaujās, lai viņi drifto savā nodabā, ejat ieliekat dzīvestāstu un sākat rpot, ar laiku parādīsies vēl rpot gribētāji un beigās no dzīvesstāsta varbūt pat izveidosies kāda nelegāla frakcija, vai kompānija, kā arī, tas, ja čalītis braukā ar pārtūnētu mašīnu, staigā ar 3 somām uz muguras, akvalangu un ķiveri uz galvas, tas nenozīmē, ka viņs neerpo, varbūt tur kāds savā nodabā ar pāris draugiem rpo street racerus, tas nav slikts roleplays, ja tu to normāli attēlo. Vēl tas, ja šie rperi, kas netaisās spēlēt, jo ''te nav rp'', tad lai ienāk, uztaista frakciju, pievienojās kaut kur un sāk rpot, loģiski, ka ir jāsāk ar sevi, viens pēc otra, redzēs, ka ir labas frakcijas, labi LSPD rperi, pārējie arī sapratīs, ka ir vērts pamēģināt, ja jau tas un tas te rpo un tā uzlabosies arī spēlētāju bāze.

Vēl vajag piedomāt pie tā, ka ir jāerpo ar visiem, neskatoties, kas viņš ir, nevajag serverī teikt: ai nē šitas baigais lowaks, nav jēgas. Viņi tad arī neko neiemācisies un beigās tikai paši sūdzēsieties, ka ir tik maz rperu, bet daļa te nemaz negrib rpot ar lowaciņiem. Varbūt viņu roleplays nebūs spīdošs un tu nevarēsi likt, piemēram, screenshotos, bet ar laiku skatoties apkārt, kā citi rpo un kādi cilvēki rpo ar šiem spēlētājiem, viņi paši lēnām kļūs tādi. Vienvārds sakot, jāsāk ar sevi, pietiek rperiem sēdēt chatboxos un teikt, ka nav jēgas neko darīt, vismaz vajag pamēģināt.

 

Pēdējo reizi rediģēja dmer777, 2020. gada 21. oktobrī, 08:45.
Atty
Lietotājs
98 atbildes forumā
Online: 26d 21h 23m
Redzēts 2023. gada 17. maijā, 09:07
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 09:52
6
post

Mani par modu un viss būs bumbas.

uravnobeshen
VIP
Bijušais administrators
452 atbildes forumā
Online: 41d 18h 32m
Redzēts 11. aprīlī, 14:01
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 10:07
0
post

galvenais ir nemizt

Atty
Lietotājs
98 atbildes forumā
Online: 26d 21h 23m
Redzēts 2023. gada 17. maijā, 09:07
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 10:11
0
post

E mos vajag cista nemizt un atdalīties no chemija miroņa? 

Sharper
Servera administrators
Frakciju komanda
VIP
bariga
303 atbildes forumā
Online: 35d 5h 14m
Redzēts Vakar, 20:37
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 10:28
0
post

Lielākā daļa no administrācijas (Vairāk tiek vērsts uz GM'iem) galīgi nav atbilstoši spēles uzrauga amatam, vakar saskāros ar nepatīkamu situāciju, kuras dēļ saņēmu ajailu, bet runa neiet par to. Respektīvi čuvaks atrada vissīkāko niansi par kuru piekasīties, saziepējās administrācijai dirsā, noklusēja savus pārkāpumus un jā. Es piedāvāju gan spēlētājam, gan administrācijai, kura pārraudzīja situāciju, Re-RP'ot situāciju pareizi, bet protams ka čuvaks kas tikko nonstop nobraucis 5h ar autobusu grib labāk padriftot ar savu bembi nevis piedalīties interesantā RP situācijā, kuru tālāk IC var turpināt ar policiju, paša iejaukšanos, vārdu sakot - alternatīvas ir ļoti daudz. Ko es gribu ar šo pateikt - spēlētājiem nepietiek ar tikai teorētisku noteikumu ieborēšanu paurī, jo kamēr GM's viņam apmācībā māca terminus un prasa vai saprot, otrā pusē aiz ekrāna džeks spaida telefonu un ir iebindojis "ja". Lai veicinātu sekmīgāku roleplayu, ir jāiemāca jauniņajiem spēlētājiem arī praktisks piemērs ar terminiem un tieši to arī vakar centos panākt, bet ne administrācija, ne spēlētājs nebija sajūsmā par to, tā vietā es dabūju ajailu. 

Kā jau visiem zināms, IGS ir tas saucamais "LV-RP centrs" un parasti tur var ieraudzīt vislielāko bezpriģelu un trollisma piemēru, kaut gan vienmēr ir IG kāds no administrācijas kas lidinās virs IGS bet neņem notiekošo vērā. Es uzskatu ka ir jāveic kārtīga administrācijas atlase ar zināmiem cilvēkiem, nevis tādiem kuri tālāk par strādāšanu RS Haulā nemaz nav tikuši. Katram cilvēkam ir vajadzīga individuāla pieeja pie viņa, bet daļa no administrācijas vēl paši pat nesaprot sevi, kur nu vēl citus lai viņiem palīdzētu izrauties no zemās klases lomu spēles. 

Ja projekta mērķis ir sakomplektēt jaunu administrāciju, es domāju ka vadošajai komandai ir jāizvirza kandidatūra, jāapjautājās pašiem kandidātiem vai vispār ir vēlme, un jāmauc forumā balsošana ar pamatojumiem. Es uzskatu ka tas būtu vislabākais variants, jo tad gan administrācija, gan paši spēlētāji varēs izvēlēties jauno komandu, nevis ka kāds pa čomisko tiek statusā jo draudzējās ar pašreizējo staffu.

Pēdējo reizi rediģēja Sharper, 2020. gada 21. oktobrī, 11:22.

https://mta.kick.lv/forums/topic/11126/smotrjagi/

archaa
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
archa
684 atbildes forumā
Online: 51d 16h 13m
Redzēts 16. aprīlī, 09:13
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 10:40
0
post

Attieksme gan pret administrāciju , gan pret spēlētājiem vismaz 4x uzlabotu serveri , jo patreiz ieejot serverī redzu , kad visiem vienalga pārdod pie domes pie PD narkotikas takā visiem būtu vienalga... Cerams kad ar laiku viss nokārtosies.

 

EBK
Lietotājs
291 atbildes forumā
Online: 14d 9h 44m
Redzēts 20. martā, 18:26
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 11:50
0
post

galvenais nemizt, ja vajag palidzibas roku, mans discords vienmer vaļā.

Mia Khalifa my bitch

Triple Banned Mob, Brothas Behind Bans OPG, Mass DM Crime Family, Metagaming Triad, Powergamer Society, Ajail Syndicate, Never Report Gang

marats
VIP
420 atbildes forumā
Online: 51d 3h 40m
Redzēts 28. aprīlī, 11:59
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 12:00
0
post

Beidzot kāds saņēmās uzrakstīt šāda tipa tēmu. Runājot par administrāciju - jā. Dāvis pats man ir piepildies, ka administrātoriem sakāpj galvā status un līdz ar to viņi cenšās pierādīt to, ka viņi ir apveltīti ar tām privilēģijām, kas nav spēlētājiem. https://failiem.lv/u/pfxv65yy#/  - Lūdzu, car surfing no divu administrātoru puses. Viņiem tas ir pieļaujami, bet ja to darīs kāds parastais mirstīgais, sagatavojies paskaitīt ķieģeļus uz 40min vai labākajā gadījumā stundu. Ir ļooooti daudz šādu nianšu, bet ne visas tiek piefiksētes. Un kā administrātors var gribēt kvalitatīvu spēlēšanu no spēlētāja, ja viņš pats ir dau nis un rāda šādu piemēru citiem? 

Runājot par spēlētāju attieksmi pret administrātoriem tur ir arī ir daudz, kas sakāms, bet tas ir pašsaprotami, ka spēlētājs dusmosies saņemt kaut kādu atteikumu, negatīvu attieksmi no administrācijas vai saņemot kādu sodu un līdz ar to centīsies nomelnot administrātoru (esmu pieskaitāms šādās situācijās), bet ir pavisam vienkārši opcija - nobanot. Nevajag banot uz nedēļu vai mūžīgi, bet pietiek vien uz 2-3 stundām, lai spēlētajs atslābtu. 

Runājot par uzraugu sastāvu, pilnīgi piekrītu @Sharper teiktajam un līdz ar to nepiekrītu @BunnyHop teiktajam. Jā, uzraugi tiešām ir tādi kuriem alfabēts vēl ir jāatkārto, kur nu vēl skriet pēc uzrauga amata? 80% uzraugu, kas tagad ir sastāvā pieņem tikai reportus un uzskata, ka viss ir pareizi, kaut gan tas ir administrācijas darbs. Visi gmi cenšās safermot tos reportus cik vien ātri iespējams, lai "izceltos" Dāvja acīs un saņemtu oranžo krāsu par kuru visi te tā fano un būt laimīgiem un palikt iedomīgiem serverī. GMus nevajag ņemt domājot "lai pamēģina", bet gan jāizvērtē ir viņa dotības. Ko viņš ir pierādījis lomuspēlē, cik daudz var u.c. faktori. Lielākā daļā gmu ir no frakcijām lsak, lspd utml., kur čomaki rekomendē un pēc tam viss aiziet pa dirsu. 

P.S. 

Es nesapratu attieksmi no Castellani, kad bija sūdzība no napaleona un sippas. Administrātors kārtīgi bija pacenties nodirst spēlētājus, nomelnojot un beigās sodot. Mēs visi labi zinam, ka tie 2/3 warning pointi, kurus itkā izsniedza administrātoram pēc nedēļas vai divām tiks visiem aizmirsti un viss atkal būs vecajās sliedēs. Tā tas nav ne pirmo un pēdējo reizi.

FizzyS
Lietotājs++
.
233 atbildes forumā
Online: 15d 18h 52m
Redzēts 2023. gada 04. augustā, 16:17
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 12:52
0
post

Kā jau visiem zināms, IGS ir tas saucamais "LV-RP centrs" un parasti tur var ieraudzīt vislielāko bezpriģelu un trollisma piemēru, kaut gan vienmēr ir IG kāds no administrācijas kas lidinās virs IGS bet neņem notiekošo vērā. Es uzskatu ka ir jāveic kārtīga administrācijas atlase ar zināmiem cilvēkiem, nevis tādiem kuri tālāk par strādāšanu RS Haulā nemaz nav tikuši. Katram cilvēkam ir vajadzīga individuāla pieeja pie viņa, bet daļa no administrācijas vēl paši pat nesaprot sevi, kur nu vēl citus lai viņiem palīdzētu izrauties no zemās klases lomu spēles. 

Pilnība piekrītu @Sharper teiktajā.

Valchhaaa
Biedrs
595 atbildes forumā
Online: 35d 18h 5m
Redzēts 27. februārī, 17:44
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 13:15
0
post

Piekrītu @Archaa bet ir vēl ko piebilst, Ja admini nāks pretī spēlētājiem, viss saies.

Bambusa Lācītis 

sippa
VIP
556 atbildes forumā
Online: 46d 1h 42m
Redzēts 2023. gada 12. decembrī, 11:22
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 13:35
0
post

Lieki neteresu savu laiku, lai gari seit rakstitu. Es piemeram tādam kā wo1nam neļautu vispār komentet neviena pieteikumā, kapēc? Viņi nekad nevar izteikt normali viedokli kapēc viņi neatbalsta fujaku, kas pieteicas- tupa diršana. Šeit jums ir daļa admini, kas ir tiešam normali džekiņi un palīdz, bet vai ar to pietiek? Pirmo reizi savā mūža es redzu piemeram kaut kādu KRAZY, castallani un vel tur daži vecie fujaki. Ar ko viņi sevi ir pieradijuši? Ļauj sev kāpt uz galvas vai tēlot lielo gangsteri jo esi zalja, oranzha krasa TAB paneli un fermo reportie- jo vairak reporti, jo krutaks esi. Ja mēs atkal runasim par tādiem dzeņiem kā Woin, tad viņi atbalsta fujakus, kam patīk /stats ar mašinam, māju un OOC spamu (PALDIES VECIT KA TIK LĒTI MAN NOMETI LAMBO). Labāk jau bezsakara iedirst fujaka gm topika kas kaut ko mēģina un dara. 

Pēdējo reizi rediģēja sippa, 2020. gada 21. oktobrī, 21:06.
PETER1ZZ
Lietotājs
PETJONS
363 atbildes forumā
Online: 36d 12h 48m
Redzēts 26. aprīlī, 19:48
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 13:39
0
post

Kainda piekrītu,viss atkarīgs no administrācijas.

Pēdējo reizi rediģēja PETER1ZZ, 2020. gada 21. oktobrī, 14:04.


Banponsjeri
Lietotājs
7 atbildes forumā
Online: 1d 2h 53m
Redzēts 2020. gada 05. decembrī, 20:59
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 13:39
0
post

Es vienmēr kādam esmu teicis, ka ja pacentīsies, visu varēs mainīt.

Arhimēds Pitagors
Lietotājs
Arhimēds
248 atbildes forumā
Online: 18d 0h 50m
Redzēts 2023. gada 22. septembrī, 08:21
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 13:40
0
post

Laipni lūgti. 

Attieksme ir prioritāte. Kāda administrācijas attieksme,tādi spēlētāji. Nenoliedzams fakts. Bet situācija ir uzlabojusies.

Apbalvojumi

Pitagors
Ὁ Πυθαγόρας ὁ Σάμιος
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Personīgā informācija
Dzimis580.—572. gadā p.m.ē.
Samosa, Senā Grieķija
Miris500.—490. gadā p.m.ē.
Vispārīgā informācija
Skola, tradīcijaPirmssokratiķi
Galvenās interesesĒtikametafizikamūzikamatemātikapolitika
Valodasengrieķu valoda

Pitagors no Samas jeb vienkārši Pitagors (sengrieķuὉ Πυθαγόρας ὁ Σάμιοςho Pūthagoras ho SamioslatīņuPythagoras, dzimis ap 570. gadu p. m. ē., miris ap 495. gadu p. m. ē.) bija joniešu matemātiķisfilozofszinātnieksārstspolitiķispriesterisizgudrotājs, visplašāk pazīstams ar Pitagora teorēmu.

Pitagorisms kā dzīvesveids bijis saistīts ar iniciāciju noslēpumos un bijis līdzīgs orfismam, kas to, domājams, ietekmējis. Tāpat kā orfisma, arī pitagorisma nolūks bijis padarīt dvēseli tīru (katharmoi), lai pēc nāves liktenis tai būtu labvēlīgs. Tradicionāli tiek uzskatīts, ka Pitagors nav atstājis nekādus rakstītus darbus un ka viņa idejas turpinājušas pastāvēt viņa skolniekos.

Dzīvesgājums[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagors, domājams, dzimis ap 570. gadu p. m. ē. Samas salā (Jonijas jūrā starp Turciju un Grieķiju) Jonijā un miris ap 495. gadu p. m. ē. Metapontā, Lukānijā. Ap 532. gadu p. m. ē. atstājis Samu, lai izvairītos no Polikrata tirānijas, un Dienviditālijas grieķu kolonijas pilsētā Krotonā nodibinājis vēlākajiem ordeņiem līdzīgu savienību reliģiski ētiskai dzīves reformēšanai, tā saukto "pitagoriešu skolu". Domājams, sākotnēji tajā ietilpuši ap 235 biedri, no tiem 18 — sievietes.

Skolas locekļiem bijusi jāievēro stingra disciplīna un zināmi priekšraksti, un viņi nodarbojās ar matemātiku (skaitļu īpašību pētīšanu). Savas disciplīnas dēļ skola drīz vien ieguva ievērojamu politisku svaru arī citās Dienviditālijas un Sicīlijas grieķu koloniju pilsētās. Tas kļuva par iemeslu demokrātu sazvērestībai, un pēkšņs uzbrukums skolas vadoņiem (tos sadedzināja kopā ar māju, kurā tie apspriedās) iznīcināja tās varu vispirms Krotonā un pēc tam arī citās pilsētās, izņemot Tarentu un Regiju. Pastāv versija, ka Pitagors pats gājis bojā šajā uzbrukumā, taču vairums vēsturnieku uzskata, ka viņš jau agrāk atstājis Krotonu un miris Metapontā.

Pitagora uzskati[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagora filozofijas pamats ir gluži vienkāršs: "Visus cilvēkus var iedalīt trijās grupās, tāpat kā visus cilvēkus, kas apmeklē olimpiskās spēles, var iedalīt trijās grupās. Zemākā sastāv no tiem, kas nāk pirkt un pārdot. Nākamie ir tie, kas sacenšas. Taču visaugstākie ir tie, kas nāk skatīties. Cilvēkus attiecīgi var iedalīt tajos, kam svarīga manta, tajos, kam svarīgs gods, un tajos, kam svarīga gudrība. Tātad visaugstākā apskaidrība ir zinātne bez interesēm un cilvēks, kas sevi tai ziedo, patiesais filozofs, kas sevi veiksmīgi atbrīvojis no "dzimšanas apļa"."

Grūti iedomāties vēl kādu sabiedrību, kas tik ļoti cienītu savu dibinātāju un reizē būtu tik atvērta pārmaiņām. Pitagoram viņa laikā tika piedēvētas pārdabiskas spējas, un daudzi atklājumi, kas nebūt nebija viņa. Viņa autoritāte bija tik liela, ka pietika pateikt: "Viņš pats teica" (autos ephē), lai izteikumam tūlīt paklausītu.

 

smifnwessun
Lietotājs
135 atbildes forumā
Online: 9d 15h 46m
Redzēts 2023. gada 09. maijā, 15:28
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 14:01
0
post

@krazy sakarto savu tekstu

Smith Wesson - macitajs- DZĪVS

2rindiņ rp // lai visi neteiktu ka jauniņais n shit iepriekš biju mehāniķis, šij serveri, iepriekšēja sezona.

reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām

FREEDOAM to speak

pagarinatajs
Nejaušs incidents
lietotajs++:)
edu sudus
285 atbildes forumā
Online: 16d 0h 17m
Redzēts 31. martā, 22:10
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 14:11
0
post

Shamrock
Lietotājs
34 atbildes forumā
Online: 1d 8h 48m
Redzēts 2021. gada 07. aprīlī, 13:10
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 15:09
0
post

lielaka dala jaunie dzeki nav noruditi un ir nervinieki tpc ari labak ir ignoret un neiesaistities situacija/saruna ar nevienu, jo nav zinasanu/pacietibas lai atrisinat

Pēdējo reizi rediģēja Shamrock, 2020. gada 21. oktobrī, 15:10.
Sestais
Bijušais administrators
431 atbildes forumā
Online: 24d 13h 43m
Redzēts 11. aprīlī, 22:39
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 15:10
0
post

Piekrītu Sharper un ogralfa teiktajam,proti,tika nomainīti daudz uzraugi - atņemti statusi vecajiem labajiem uzraugiem un iedoti analfabētiem un īpašiem indivīdiem kā Bridges un tālāk neturpināšu nemaz.

Pēdējo reizi rediģēja Sestais, 2020. gada 21. oktobrī, 15:11.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0