Izskatās labi, bet nepietiek attēlu bišķin. Bet tā cerams ka viss būs labi.
Nē nu veiksmi,varēji tur drusku piestrādāt pie topika izskata un dizaina,bet aniway GL
https://en.wikipedia.org/wiki/Albanian_mafia
uzliec lielāku stroke un ja gribi izdzēst tekstu uzspied uz Layer kur ir teksts, tad marquee tool, iezīmē tekst un delete.
10/9 rp
pievienojies esošām frakcijām, ja cigarešu pacinu skaitisana un pec tam dosanas gulet, jo tikko ievacies maja ir rp tad paldies ne, man būs neerti tevi arestēt par atruma parsniegsanu.
Man patīk , ir labs!
Več tas ar tam cigaretem tas ir mans pirmas iesakums tas ir mans veids ka es sakšu savu nelegalo ludzu nemaisās...
Paldies
kip neko neteiksu, bet cik es zinu Giuseppe ir italu vards.
Man patīk, varētu nedaudz pielabot, un būtu diezgan labi.
Esmu nomainījis izskatu!
(( Šī tēma tiks slēgta ciet un uztaisīta no jauna, dēļ iekšējās F3 vadītāja maiņas. ))
paklaxjsALT, klassiks, CiMBo, Admiiiks, ricardssb, duman, Floquet, Čivrix, Mitrais, Twizzy, Davko, astr0q, Eikosha, PETER1ZZ, Sharper, Lauronja, Runčuks, Hennessy-, NXTHING, Sneaky, uravnobeshen, Tropkillaz, Kristers, dandijs, Angelis, RuxiY, 518293182, Raivic, Ceikaa, amsterdam, hans, smifnwessun, Valchhaaa, pidars, bLank, Emilciks, Žirgan, MustanK, ivanovs, Laurz, KlameX, dmer777, sippa, balenciaga, mopz, Markuss777, fletcher2, LaMpAcKa, HandlexY, Fady, derkijs, daunars, SANLA, FizzyS, kristaps_hokage, tavsmurgs, GaraiS, Kristherz, marcisxd, Bosch, DriverOG, ELSB, Gozmit, draiver, Skrevele, w0rld, friend of deer, Ricins, Nils, Devitais, ppemka, Anton