Tātad sveiki visiem, man bija sasveicināšanās topiks gadu atpakaļ rakstīts, bet viņš vairs nav tik ļoti aktuāls un novecojis tā pat kā es. Tātad sauc mani Adriāns, dzīvoju es tāda diezgan klusā pierīgas ciemā kuram vārds ir Mārupe, man ir 17 gadiņi. Mācos Rīgā, vidusskolā, pēc videnes maucu uz Jelgavu mācities LLU. Brīvajā laikā baigi ne ar ko nenodarbojos, izeju ārā, pabraukājos ar mašīnu, pastaigāju apkārt, vasara kad bija meitene braucu pie tās, bet nu tagad vairs nav pie kā braukt . Runājot par hobijiem man no pašas bērna kājas patīk mašīnas, es viņas vienkārši dievinu. man 3 gadu vecumā bija bilde pie e39 un tagad man ir doma dabūt tiesības, parukāt kautkur un nopirkt sev e39. Par baigo BMW fanu sevi neuzskatu, man patīk viss no visa, bet vairāk jau sirsniņā jaunie mersedesi, piemēram e63s un s63 w222, karoče lakšerī pacans esmu. Baigi vairs nezinu par ko stāstīt, nu MTA vidū ja runā esmu ar čomakiem taisijis serverus, pats fillezilla kaut ko ņemies un tā, bet nu, tas viss sīkums ja samācities, jebkurš to var izdarīt pēc manām domām, kā saka nekas nav neiespējams. Ja ir kādi jautājumi tad var arī uzrakstīt arī PM es nekožu un uzskatu sevi vispar par ļoti chill cilvēku ar kuru var parunāt par jebko.
Čau tas es
Nju chau lakšerī Adrian. See ya Jelgavā
čau noting, paldies par mersi
labais samantinj
luxury puika ar e39 tu esi rumbulas karalis, či či čipots dizelis, kle kle kle.
gl hf, kad kāja izies caur grīdu, izdevigāk bus ar autobusu braukt.
cau, menti nav apstādinājuši?
Yoo
Hey
shockins, nauriks, samantiina, pidars, SiZzy, dandijs, kiroji, HENKONZ, marats, timaballs, fletcher2, Enija, Kapracis, Lauris29, flinstons, Lauronja, Haseeb, MustanK, LSD, NXTHING, Murish, kristaps_hokage, Ricins, Hazard, DriverOG, Draugs, Runčuks, derkijs, 518293182, Swufy, Loews, Hennessy-, Raivic, PETER1ZZ, FL3X, Valchhaaa, Dinčaa, draiver, Kiwix, Gozmit, balenciaga, uravnobeshen, Fady, Pluto, Castellani, bLank