bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par spēlētāju
8
2
topic
[Sūdzība] Mass MG, LSPD
dmer777
Lietotājs
273 atbildes forumā
Online: 11d 0h 52m
Redzēts 2023. gada 11. aprīlī, 11:57
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. oktobrī, 10:39

 

Iesniedzot sūdzību par spēlētāju

 

Lai vieglāk izsekot līdzi izveidotajam saturam, tā nosaukumam ir jāatbilst šim formātam: 

[Sūdzība] Pārkāpēja Vārds_Uzvārds

Piemērs: [Sūdzība] John_Lewis

*Ja situācijā bija vairāki pārkāpēji, katra pārkāpēja Vārds_Uzvārds jānorāda tēmas nosaukumā

 

Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību

Tavs lietotājvārds: Roberts

Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Nevarēju atrast visus četrus, bet atradu UCP, caur tiem varēs atrast tēlus, kuri ir LSPD frakcijā.

Iesaistīto personu lietotājvārdi: Jankels, Scrubs, justdavids, firechief

Ko spēlētājs/i pārkāpa: Vakar bija situācija, kad vienu no nelegālās frakcijas biedriem LSPD pārmeklēja un atrada viņam inventorijā mājas atslēgas, uz kurām ir rakstīta mājas adrese. Šis īpašums nav vispār uz neviena no biedru esošajiem /stats un dokumentiem, viņi no šīm atslēgām aizbrauca uz mūsu drughouse, noreidoja un tika pazaudētas vairākas narkotikas lielos daudzumos un, ja nemaldos viena pistole. Lieta tāda, ka šī adrese ir OOC, nevis IC, tas ir vajadzīgs, lai inventorijā varētu atsķirt, kura atslēga ir kura, neviens nelīmē adreses uz atslēgām.

Pierādījumi:

Šeit ir screens no admina @Tropkillaz, kas izpalīdzēja un apskatījās, kuri cilvēki uzdarbojās, lai zinu par ko rakstīt sūdzību. - https://imgur.com/qQeybGp">https://imgur.com/qQeybGp

SS, kur viens no iesaistītajiem atdzīstās - https://imgur.com/a/2VLGzS6">https://imgur.com/a/2VLGzS6

 

Komentāri: Nezinu, kurš no visiem ir konkrētais vainīgais, jo tika iesaistīti vairāki LSPD darbinieki, bet, spriežot pēc tā, ka neviens neteica visticamāk : ''Tā nevar darīt, tas ir MG'', visi ir līdzvainīgi. Sodot šīs personas, pieprasu atpakaļ visas pazaudētās narkotikas un mantas, atgādināšu, ka šī nav situācija ar mistiski pazudušajiem 12 ieročiem, šī ir pa visam cita situācija - drughouse reidošana uz MG pamatiem.

 

Scrubs
Uzraugs
Biedrs
lvbrok
587 atbildes forumā
Online: 18d 21h 12m
Redzēts Vakar, 23:20
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. oktobrī, 10:47
5
post

Sāksim ar šo... Varbūt uz atslēgas bija iekariņš ''Grove Street'', jo tā bija vienīgā nopirktā mājā tajā rajonā. Vai tas bija MG no mūsu puses? Iespējams, bet atradām mēs tikai glocku un magu. Ja netici, administrātors castellani bija mums līdzi visu laiku.

 

Atiecīgi par otru māju. Atradu tavu ID karti, to izlasīju, kad tu caur discordu pasauci savu draugu, tu aizmuki ar dzelžiem virsū. Kā tu piecēlies? Nezinu. No īpašuma, kas piederēja tev, nekas netiks atgriests.

dmer777
Lietotājs
273 atbildes forumā
Online: 11d 0h 52m
Redzēts 2023. gada 11. aprīlī, 11:57
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. oktobrī, 11:01
1
post

Man uz /stats nav neviena īpašuma, par kādiem piekariņiem tu runā, normāls esi? Es neesmu rpojis tur nekādus piekariņus, tu zini, kā vispār atslēgas izskatās? Vēl uzraksti, ka uz atslēgām ir līmlapiņa, kurā adresē viss dzīvo, sāksim ar to, ka mēs tajā mājā pat tuvumā neturamies, tā adrese atkārtošu vēlreiz, ir, lai varētu OOC iedot tās atslēgas un redzētu mājas ID, nevis, lai rpotu kaut kādus piekariņus, tās nav auto atslēgas uz kurām ir auto logo, vai kas tāds.

 

Pēdējo reizi rediģēja dmer777, 2020. gada 20. oktobrī, 11:03.
friend of deer
Lojālais lietotājs
471 atbildes forumā
Online: 14d 16h 31m
Redzēts 2023. gada 02. aprīlī, 14:19
Pievienots, 2020. gada 20. oktobrī, 11:10
2
post

@Scrubs Sāksim ar to, ka māja nav ne uz maniem /stats, ne uz Javari /stats. Kāds piekariņš? kāds tev vēl piekariņš - ja es neesmu noerpojis, ka uzlieku kaut kādus piekariņus, tad tu neerpo savā labā, ka man esot kaut kāds piekariņš. Atslēgas adrese ir scriptwise. Tu kaut ko no zila gaisa centies izvilkt, ka neesat vainīgi. Man ir vienalga par jūsu attaisnojumiem. PD ir viens liels haoss, vajag pielaist pie ruļļiem līderi, kas visu nokontrolēs un nebūs šitādas situācijas. Es nebiju nekad noerpojis, ka manām mājas atslēgām ir kaut kādi piekariņi, tas, ka tu scriptwise izzīdi, ka tā ir mana māja, tas ir viens liels MG. Pat admins pateica, ka tas ir MG, ko tu centies panākt ar to? Te viss ir skaidri redzams, par Castellanī, tu teici, ka viņš bija klāt pie visas situācijas, tad man rodas jautājums - ja viņš redzēja situācijā, viņš neko neteica, kā tu /me nolasa no atslēga piekariņa adresi, viņš neiebilda, ka tas ir rp savā labā?, un tas ir totāls MG? @Castellani tā ir administratora nolaidība, ja viņs bija klāt tajā momentā, bet ja nebija klāt, tad es neko nesaku, Pieļauju, ka Castellani nebija klāt, kad tu noemgoji no mana inventorya, jo tad viņš 100% iebilstu, tu tagad centies adminam piešūt klāt problēmas. Tu vēl par gm sataisījies iet. Nožēlojami, skaidri patiesa sūdziba, ka PD ir totāli noemgojis + @Bunnyhop es iesaku izņemt tos laužņus, jo serverī tiek nemitīgi lauzti vaļā interjeri, protams, ka pašiem pd darbiniekiem pēc laužņa izmantošanas, viņi tos neizdzēš. (@Tropkillaz Par to jau tika viss uzzināts, kad uztaisija kādam PD biedram log into.)

Šādi izskatās atslēga, ja kas. 

House key versus user authentication – Holy Hash!

uravnobeshen
VIP
Bijušais administrators
452 atbildes forumā
Online: 41d 18h 32m
Redzēts Vakar, 13:07
Pievienots, 2020. gada 20. oktobrī, 11:22
0
post

Es neesmu vēl ne mūžam redzējis cilvēku, kuram uz savām mājas atslēgām ir pierakstīta klāt adrese. Te ir acīmredzams pārkāpums no PD puses un uzskatu, ka zaudētā manta būtu jāatdod un PD darbinieki jāsoda.

Castellani
Bijušais administrators
Lietotājs++
1037 atbildes forumā
Online: 113d 19h 39m
Redzēts 2022. gada 15. novembrī, 11:06
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. oktobrī, 11:23
0
post

Klāt es biji tikai tajā momentā kad viņi reidoja jūsu māju, no kurienes viņi dabuja adresi, es nezinu.. Bija reports ka vajag kādu no ad/gm lai vēro reidu, es atnācu un teicu lai kārtīgi erpo, viņi kādas 10-15 minūtes reidoja.. Liku viņiem arī ss taisīt lai visu var parādīt savam priekšniekam utt.. 

Animated GIF

 

Supreme
Lietotājs
40 atbildes forumā
Online: 4d 5h 10m
Redzēts 30. aprīlī, 10:51
Pievienots, 2020. gada 20. oktobrī, 12:27
1
post

Ja jau te visi tagad nostājas pret LSPD, tad varbūt turpināsim par jums pašiem. Pirmais. Kā tavs draugs uzzināja, ka esi tieši tajā lokācijā un sāka šaut. Kāpēc pirmstam noDMojāt AFK esošu policistu, jebšu, reksi? Kā arī 3 civilos un virsnieku Scrubs. Kā ļoti īsu laiku pēc taser, saslēgts, guļot uz vēdera varēji tik fiksi aizskriet uz auto? Mēs jau kopš pirmā chase sākām meklēt šāvēju un pārējos iesaistītos. 

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts 9. maijā, 21:19
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 20. oktobrī, 12:28
0
post

Smieklīgs fakts par LSPD f3 duty laužņiem, tie jau vairākus mēnešus nestrādā un tiek izmantoti kā ram-tool (es hz ka pareizi) kuri ir jaerpo.

Runājot par sūdzību. Nav ne mazākās nojausmas, kurš uzerpoja to, ka paskatās uz atslēgas nosaukumu un nāk reidot. Pieļauju domu ka, tas kurš pārmeklēja cilvēku kuram pie sevis bija tās atslēgas. No savas puses atdzīstu sūdzību par patiesu, jo neesam nekāds Hawaii 5-0 vai NCIS kur 5 minūtēs iemetot atslēgu kaut kādā mikroviļņu krāsnī var uzzināt mājas adresi. Palūgšu staff sodīt iesaistītos spēlētājus (LSPD puse) un atgriest cietušajiem viņu materiālu, kurš tika konfiscēts pārkāpjot servera noteikumus.

Mēģināšu tikt galā ar šiem, šeit jau galīgi nemaz nav mana problēma, Jūs jau tik čīkstat kā vecas durvis. Tā ir viņu problēma, ka nedomā loģiski un nepārzin IRL lietas, tādēļ nav ko pie manis piekasīties, džeki. 

Kā PD vaditajs atzīstu šos džekiņus par vainīgiem, droši sodat. 

Kapracis
Galvenais administrators
Lojālais lietotājs
ausdrazisfm
735 atbildes forumā
Online: 52d 19h 5m
Redzēts 2023. gada 20. novembrī, 14:10
Pievienots, 2020. gada 20. oktobrī, 12:32
0
post

10-4

Sūdzība ir patiesa, cietušajam sazināties ar mani privāti, lai atgrieztu zaudējumus.

Iesaistītie tiek sodīti par Metagaming termina pārkāpumu.


Lietotāji skatās šo tēmu: 0