bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
3
5
topic
[GM] Davko
Davko
Lietotājs
28 atbildes forumā
Online: 1d 1h 47m
Redzēts 2020. gada 08. novembrī, 01:36
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 18:01

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [  ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ X ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ X ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[ X ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ X ]

• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām.

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Dāvis

Iepriekšējie nickname: Davko / DavkoLV

Tavs vecums: 18

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Boris Hrungov, cerams drīzumā LSAK. Ir bijušas vairākas personāžas gadus atpakaļ Danexa laikos. Bernard Thompson, ja nemaldos - LSPD. Tyrese Thornton, ja nemaldos - LSAK un tā tālāk.

Pieredze kā Gamemaster: Tie kuri atcerās, vai arī neatceras, ir bijuši kādi 3 gadi, bet. Beast LV GM. Savādāk, kā parasts spēlētājs tik te dzīvoj.

Pieredze Roleplay jomā: Es esmu galīgais zadrots RPē. Vairāk nēsājos pa visādiem angļu serveriem, kurus nepieminēši drošības pēc, bet RP serveru saraksts priekš manis ir pietiekami liels lai kvalificētu mani kā cilvēku bez dzīves. 

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Tos 3 gadus atpakaļ kad vel bij Danex, tad drošvien patrāpījās mūsu vecais un jau aizmirstais termiņš ~CS~. 

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]): Neminot gadus atpakaļ, neesmu ticis administratīvi notiesāts.

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Tātad! Mani sauc Dāvis un es esmu bez dzīves apsēsts cilvēks, kas tikai pavada savu brīvo laiku RP serveros. Nu, protams tā arī jau gluži nav, bet! Iepriekšējos trīs gadus esmu bijis apsēsts ar vienu citu GTA 5 text based RP serveri; neskatoties uz šo panākumu, jau iepriekš minētos trīs gadus atpakaļ es vēl biju pamanāms cilvēks latviešu RP serveru senārijā. Tiešām ceru, ka mani kāds vispār atcerēsies un varēs padalīties ar pirmajiem iespaidiem, ar manu RP līmeni. Labi, neskatoties tagad uz manu virtuālo dzīvi, es šobrīd joprojām eju skolā un mēģinu lēnītēm palikt par programētāju!

Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?:  Vakar kad iegāju serverī, pēc šī ilgā pārtraukuma, sapratu ka RP skolotājiem ir diezgan augsta vajadzība. Bet, tajā pašā laikā es biju sēdējis IGS'ā un nevajadzēja cerēt uz neko labu. Ja kādu aizskāru tiko, atvainojos! Vienkārši sastapos ar vairākiem spēlētājiem kuriem bija nospļauties par RP kopumā. Es ceru kad es dabūšu iespēju palīdzēt jauniņajiem un dabūt iespēju palīdzēt pašam serverim.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti): Tātad, šeit varat sākt lasīt manu iekšējo nūģa lomu! Sāksim ar gadiem atpakaļ, es uzsāku savus pirmos soļus vienā no pirmajiem un viss pazīstamākajiem MTA latviešu serveriem, kas man tika parādīts. Godīgi sakot, es galīgi nemācēju neko tajā laikā, bet šis ''grūtais'' ceļš mani lēnām mudināja uz jauna veida atkarību ar RP. Gadu uz priekšu es turpināju lēkāt pa vairākiem latviešu RP serveriem, kuri kā jau zināms tika aizslēgti un tamlīdzīgi. Šī servera lēkāšana mani vēlāk pameta uz SAMP klienta, kur es vēlāk atradu sevi vienā no viss pazīstamākajiem angļu RP serveriem. ( Kā jau atkal, neteikšu servera nosaukumus šeit, par cik šie serveri vēl ir dzīvi! ) Šajā serverī es biju ''stabilizējis'' savas RP zināšanas, bet tas joprojām tajā laikā ( 4 gadus, apmēram, atpakaļ ) nebija pietiekami. Bet, ne tikai serverī šīs RP zināšanas man izplatījās, es biju uzsācis vairākas kompānijas, viena no tām būdama saistība ar filmu taisīšanu, kamēr otra bija nelegālā frakcija. Zinu, ka jums lasītājiem drošvien neintresē šis stāstiņš, bet uzgaidiet, vēl nav beigas! Tātad, pašķirsim uz priekšu, paturot galvā kad es šos 4 gadus atpakaļ sāku savu ceļu uz diezgan, es teiktu, labu RP pamācītāju. Pēc šī SAMPa angļu servera pamešanas, es pārgāju atpakaļ uz MTA, uz jau mirušo Beast rp serveri. Šajā serverī mans personāža bija policists uz dažām labāk simts pāri stundām, pirms es pats pieteicos būt par GM. Mans pieteikums tika pieņemts un vēlāk uzsāku savu ceļu kā GameMasters. Šis saucamais ''ceļš'' bija diezgan īss, jo serveris vienu dienu aizgāja kāposta lapās, servera galvenais izdomāja izmest visu staff team kā joku, bet kā par brīnumu visa šī komanda nebija apmierināta. Visa jezga vēlāk pārvērtās par tukšu serveri. Bet, pirms šīs ķibeles, biju paspējis palīdzēt serverim ar mazām figņām! Piemēram, iemācīju, vai vismaz centos iemācīt, cilvēkam kā RP strādā; persona negrībēja mācīties, bet galu galā kaut ko sanāca izvilkt no viņa, par laimi. Anyway... atpakaļ pie servera nobrukuma. Kad serveris nobruka, es pārgāju atpakaļ uz SAMPu, kur nekas jauns nebija, bet... šis ir brīdis kur mans stāsts paliek interesantāks! Es pārgāju uz GTA 5 text rp. Un nē, nekādi low RP fiveM serveri. Angļu text rp serveris ar šobrīd daily 500 - 600 spēlētājiem. Šajā serverī es iemācījos visu, jo man dažas reizes pa pieri uzsita, jo kā jau zināms, spēlējot vairākos serveros ar dažādiem noteikumiem un tamlīdzīgi - tu aizmirsti kam vispār ir domāts tas RP. Anyway... šajā gta 5 rp serverī atradu ļoti jauku administratoru kas mani nolika pie vietas un atgādināja man kas tad patiešām ir roleplay un kāpēc es tajā oriģināli iemīlējos. Grūti atcerēties, kā tieši šis admins visu skaidroja, dēļ manas fantastiskās atmiņas, bet pieņemsim.
Pēc trīs gadiem šajā jau otrajā lielajā angļu serverī es nonācu atpakaļ uz Kick! Viens pazīstamais mani pasauca atpakaļ un priekš, nu... vecajām atmiņām atminos atpakaļ uz MTA galu galā! Zinu, viss rakstītais iepriekš varbūt dažiem bija garlaicīgs, bet ir patiešām grūti tādu plašu un vairākiem gadiem sakrātu bez dzīves statusu izstāstīt. Īsumā, es redzēju kā šobrīd Kickā ir jauna administrācija un tā tālāk, tādēļ izlēmu, varbūt iestumties iekšā! Tiešām gribās tikt atpakaļ vecajos laikos, kad vēl latviešu RP bija tā gardā ''mērce'' mūsu dzīvēs! :D Tikai šoreiz, es gribu palīdzēt pašam serverim, lai mēs varētu izstiept garumā šīs vecās atmiņās. Jā, zinu, redzu kā visi saka ka ir pārāk daudzi GMi un tamlīdzīgi. Bet, es uz to skatos savādāk - nav atšķirības cik daudz viņu var būt. Ir svarīgāk kas ir šis staff team vispār. Tikpat labi viņu varētu būt desmitiem un sēdēt off duty vai kaut kā tā. Tiešām ceru kad es varēšu izdot pozitīvu impaktu uz šo serveri! ( p.s atvainojos ka tik gari sanāca un kad man tā latviešu valoda piekliboj tur un tā; vairākumā runāju angliski! thx ._. ) 

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Sapratu.

Pēdējo reizi rediģēja Davko, 2020. gada 21. oktobrī, 21:10.

Laurz
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Laurič
303 atbildes forumā
Online: 61d 19h 41m
Redzēts 8. aprīlī, 19:05
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 18:03
1
post

Nuhai bebru!

Pret,liels statusńiks,un arī redzi ,ka gmus nevajag pašlaik

 

 

 

 

Kristherz
Lietotājs++
150 atbildes forumā
Online: 9d 22h 29m
Redzēts 6. martā, 06:33
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 18:03
2
post

Viss ir ļoti labi un sīki uzrakstīts , bet būs PRET , deļ tā ka neesi sevi serverī un forumā īsti parādijis ko tu māki, šeit ir tikai teksts, bet realas darbības neesmu redzjis.

SANLA
Lietotājs
251 atbildes forumā
Online: 15d 13h 31m
Redzēts 2023. gada 21. jūnijā, 23:49
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 18:04
1
post

O, cau, pret.

fors liecies bet esi lauins jo tevi neesmu redzejis

pagarinatajs
Nejaušs incidents
lietotajs++:)
edu sudus
285 atbildes forumā
Online: 16d 0h 17m
Redzēts 31. martā, 22:10
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 18:04
0
post

man liekas davkotv busi lielisks gemaster saja saulainaja serveri un spesi noladet likumu parkapejus velu veiksme!!!#@

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ɯǝᴉʌǝᴉɹʞ ᴉʌɐu

Davko
Lietotājs
28 atbildes forumā
Online: 1d 1h 47m
Redzēts 2020. gada 08. novembrī, 01:36
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 18:06
0
post

Jā zinu, neviens mani neatceras, bet hej! :D Esiet sveicināti aprunāties ar mani diskordā - Davko#9945, izstāstīšu un parādišu visu ko gribat ~shrug~

FizzyS
Lietotājs++
.
233 atbildes forumā
Online: 15d 18h 52m
Redzēts 2023. gada 04. augustā, 16:17
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 18:07
1
post

Godīgi sakot es pat pieteikumu nelasīju no mani būs pret ,jo nu serverī ir pietiekami gamemasteru

Angelis
Veterāns
daunis
1201 atbildes forumā
Online: 149d 23h 5m
Redzēts 2023. gada 09. septembrī, 23:57
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 18:07
1
post

Pret, augstāk viss paskaidrots +atbildi savā gm pieteikumā, uzredzēšanos

cau

Runčuks
Lietotājs
Runcis
38 atbildes forumā
Online: 1d 7h 54m
Redzēts 2020. gada 22. novembrī, 22:40
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 18:09
1
post

Pazīstu personīgi Davko ļoti sen. Viņs Rp spēlē lai ilgus gadus, kā arī iepazīstināja mani ar Rp. Ļoti sakarīgs un saprot ko nozīme RP. Viņš ļoti labi spēs iemācīt jauniņos kas ienākuši Rp, kā arī spēs izskaidrot jebkuram terminus.    Es esmu Par Davko. 

 

Pēdējo reizi rediģēja Runčuks, 2020. gada 20. oktobrī, 00:34.

Ricins
Lojālais lietotājs
Seržants
Mafia
Ričiņš
1783 atbildes forumā
Online: 125d 14h 46m
Redzēts 26. aprīlī, 12:44
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 18:12
4
post

Dodu pret, jo Man nepatīk vārds Dāvis.


Runčuks
Lietotājs
Runcis
38 atbildes forumā
Online: 1d 7h 54m
Redzēts 2020. gada 22. novembrī, 22:40
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 18:13
1
post

Jūs visi sakat to ka ir pietiekami Gm, bet es jau kādu laiku atkal spēlēju Kick Serveri un varbūt viņi ir daudz, bet lielākoties es redzu maksimums 3 online un tikai 1 vai 2 kas atbild uz Report. Jēga no Daudz GM kas neko nedara. Labāk atrast jaunus kas ir aktīvi.

Pēdējo reizi rediģēja Runčuks, 2020. gada 20. oktobrī, 00:33.

draiver
Bijušais administrators
347 atbildes forumā
Online: 42d 11h 8m
Redzēts 13. aprīlī, 19:03
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 18:36
1
post

Anti, ar neko neesi izcēlies manās acīs, nekāds character development arī nav.

archaa
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
archa
684 atbildes forumā
Online: 51d 16h 13m
Redzēts 16. aprīlī, 09:13
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 19:31
2
post

Pret , te visi LSAK topošie/esošie darbinieki rakstīts uz GM pieteikumu? smieklīgi , PRET , kā minēja draiver , nekādas aktivitātes iesaistišanās iekš RP nav.

 

Raivic
Lietotājs
77 atbildes forumā
Online: 3d 11h 47m
Redzēts 2021. gada 26. aprīlī, 01:32
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 19:32
1
post

Neesmu tevi manijis forumā, kā arī serverī. Šoreiz būs Anti.

ivanovs
VIP
681 atbildes forumā
Online: 95d 12h 6m
Redzēts 2022. gada 07. septembrī, 06:48
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 21:24
1
post

sveiki! pret no manis, jo PIETEIKUMS NEUZRUNAJA davi

esketit.
Bijušais foruma moderators
Bredux
106 atbildes forumā
Online: 18d 15h 57m
Redzēts 2023. gada 14. decembrī, 20:27
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 21:49
1
post

nezinu tevi, anti

yanchux
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
Bijušais foruma moderators
JANČUKS
1453 atbildes forumā
Online: 74d 6h 39m
Redzēts Vakar, 00:20
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 21:51
1
post

labvakar, no manis bus pret, jo neesmu redzejis nekadu aktivitati

lai jums veicas

fujax

GaraiS
Servera administrators
Frakciju komanda
103 atbildes forumā
Online: 5d 10h 58m
Redzēts 8. aprīlī, 20:45
Pievienots, 2020. gada 18. oktobrī, 22:36
1
post

Anti, ar neko neesi izcēlies manās acīs, neesmu tevi redzējis ne forumā ne arī serverī.

PETER1ZZ
Lietotājs
PETJONS
363 atbildes forumā
Online: 36d 12h 48m
Redzēts 26. aprīlī, 19:48
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 19:57
0
post

Tiešām ik dienu runājam iekš discoorda un tavā pieteikumā sarakstītais ir tiešam patiesība.

Ir prieks konttaktēties ar tādu džeku,kā tu,tiešam esi sakarīgs,centies sevi pieradīt attīstot savu frakciju,prieks par tevi + Ir forši  verot tavas frakcijas attīstību.

PARR UN VEIKSMI DRAUGS


NXTHING
Lietotājs+
Vova Sex
141 atbildes forumā
Online: 6d 18h 24m
Redzēts 2021. gada 20. maijā, 01:29
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 20:03
0
post

Tiešam, frakcija ir vienkārši bomba, tiešām visi kas saka ka cilvēks nav pierādijis sevi, paskataties to pašu frakciju. Manās acīs tu esi tiešam cienīgs kandidāts, labāks nekā visi kas pagaidām ir pieteikušies un tajā skaitā mani. Tiešam liels respekts tev un es vēlos redzēt tevi iekš servera staff. Es esmu tikai un vienīgi PAR, nekas mani nevarēs pārliecināt domāt pretēji.

Pēdējo reizi rediģēja NXTHING, 2020. gada 21. oktobrī, 20:04.

                                                                                                                       Čau tas es

 

LaMpAcKa
Lietotājs
Lampačka
149 atbildes forumā
Online: 6d 8h 35m
Redzēts 2022. gada 11. decembrī, 22:55
Pievienots, 2020. gada 21. oktobrī, 20:04
0
post

Par, esmu saskāries vairākas reizes ar tavām rp prasmēm, Rpo labi, noteikumus zini, es uzskatu ka šis amats tev grūtības nesagādās. 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0