bilde ko parada kad esi afk par ilgu
2
0
topic
[Sūdzība] LSPD Darbinieks
Raivic
Lietotājs
77 atbildes forumā
Online: 3d 12h 2m
Redzēts 19. maijā, 11:32
Pievienots, 2020. gada 15. oktobrī, 17:01

'' Los Santos Policijas Departaments ''

'' Lai kalpotu un Aizsargātu ''

Ja Jūs esat nonākuši šajā sadaļā, tad Jūs esat saskārušies ar, pēc Jūsu domām, nepareizu rīcību no Policijas darbinieku puses. Ja Jums ir visi pierādījumi un argumenti lai iesniegtu sūdzību, tad droši - Jūs to drīkstat darīt.

VĒRTS ATCERĒTIES - NEPATIESAS LIECĪBAS SNIEGŠANA, IR KRIMINĀLKODEKSA PĀRKĀPUMS!

| 1. posms | - Jūsu informācija

Vārds uzvārds: David Brockington

Vecums: 23

Tālruņa numurs:  469976

E-pasts: DavidBR@hotmail.com

| 2. posms | - Situācija

Kāda bija situācija, kuras dēļ Jums ir nepieciešams rakstīt sūdzību?: Viss sākās ar to ka mani aizturēja policija, bez nekāda iemesla. (Iespējams par ātruma pārsniegšanu) Tad viņi man jautāja lai uzrāda Vadītāja apliecību, man tādas nebija. Devu viņiem Identifikācijas karti, viņš skatijās uz viņu un vēlējas mani aizturēt, zinādams kad man kabatā bija 8.grami cocaine, es metos bēgt, notikās mazs chase, rezultāta es gandrīz nomiru, paldies dievam kad izpalīzēja ļoti labs un korekts LSGD darbinieks, paldies viņam liels!  Es tiku sašauts vairākas reizes, tad mani aizveda uz LSPD lai tur mani aprūpē, pēc aprūpes mani ieslodzija uz 3.dienām un 6.stundām. Kā sapratu tas ir tikai par to ka nav tiesību, ka pārsniedza ātrumu (laikam) un par to ka atrada 8.gramus un ka metos bēgt. Es domāju ka sods ir pārāk bargs, it īpaši ja jaatvadās vēl ir no 17.000$ tas ir šausmīgi, tā it kā es būtu kādu nogalinājis... Es nevienu būtiski neapdraudēju. 

Virsnieka veiktie pārkāpumi?: Pārāk bargs sods, netika minēti punkti, kāpēc uz tik ilgu laiku tieku ieslodzīts.

Datums, laiks, vieta?: 14.10.20 plkst 22:11

| 3. posms | - Darbinieka informācija.

Darbinieka vārds un uzvārds: Aiden Shelby

Viņa kontaktinformācija ( Ja ir ) - Nav

Žetona numurs: - Nav ne jausmas

Pakāpe: ( Ja ir zināma ) - Nav zināma

| 4. posms | Pierādījumi

Vai Jums ir pierādījumi, kuri spētu palīdzēt apsūdzēt / attaisnot Policijas darbinieku? : 

Pierādījumi: Skatīt šeit!

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 11h 54m
Redzēts 20. augustā, 00:17
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 15. oktobrī, 22:09
1
LSPD] Jim Cartez - Arhīvs - www.PLAYHARD.lv

LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS
IEKŠLIETU DIVĪZIJA

Izmeklēšanas lieta #00003

Cienījamais David Brockington

Iekšlietu divīzija ir saņēmis Jūsu iesniegumu un uzsācis lietas izmeklēšanu. Iesniegums ir nodota iekšlietu divīzijas grupas darbiniekiem,  lietu noskaidrošanai un sīkāka izmeklēšanas procesa veikšanai. Izmeklēšanas laikā ar Jums sazināsies atbildīgās lietas amatpersonas.

Oktobris 15.; 2020
Los Santos Policijas Departaments
Iekšlietu divīzija

Los Santos, LS 90012, Police Plaza, Pershing Square

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 11h 54m
Redzēts 20. augustā, 00:17
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 15. oktobrī, 22:32
1
LSPD] Jim Cartez - Arhīvs - www.PLAYHARD.lv

LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS
IEKŠLIETU DIVĪZIJA

Izmeklēšanas lieta #00003

Cienījamais David Brockington

Iekšlietu divīzija ir izmeklējusi Jūsu sūdzību un atzinusi to par patiesu.
Policijas virsnieks ir sodījis Jūs atbilstoši kriminālkodeksam bet ir sodījis par 8 stundām ilgāk, kas ir pret kriminālkodeksu un Jūsu veiktajiem pārkāpumiem.
Jūsu soda izciešanas laiks tiek samazināts par 8 stundām.

Darbiniekam veikts mutisks brīdinājums un šī sūdzība ierakstīta viņa privātajā lietā.

(8)01. NELEGĀLAS SUBSTANCES UZGLABĀŠANA

Jebkuras narkotiskās vielas kuras tiek atrastas pie personas.
Pie ‘’nelegālās substances’’ uzskaitās visas narkotikas izņemot marihuāna, kuras daudzums nepārsniedz 5 grams.

-Kriminālkodeksa (8)01. NELEGĀLAS SUBSTANCES UZGLABĀŠANA paredz to, ka persona tiek sodīta ar 6’000$ lielu naudas sodu un brīvības atņemšanu uz 4 līdz 6 stundām.

(10)01. UZBRUKUMS VARAS PĀRSTĀVIM UN VAI CITAI VALSTS AMATPERSONAI

Par uzbrukumu varas pārstāvim vai citai valsts amatpersonai sakarā ar tās likumisku dienesta darbību, kā arī par uzbrukumu personai sakarā ar tās līdzdalību noziedzīga vai cita prettiesiska nodarījuma novēršanā vai pārtraukšanā

-Kriminālkodeksa (10)01. UZBRUKUMS VARAS PĀRSTĀVIM UN VAI CITAI VALSTS AMATPERSONAI paredz to, ka persona tiek sodīta ar 8’000$ lielu naudas sodu un brīvības atņemšanu uz 2 dienām.

(7)11. PRETOŠANĀS MIERA UZTURĒTĀJAM
Persona kura aresta brīdī pretojas miera uzturētājam.

-Kriminālkodeksa (7)11. PRETOŠANĀS MIERA UZTURĒTĀJAM paredz to, ka persona tiek sodīta ar 5’000$ lielu naudas sodu un brīvības atņemšanu uz 4 stundām.

(7)10. IZVAIRĪŠANĀS NO MIERA UZTURĒTĀJA
Persona kura ignorē miera uzturētāja prasību apstāties, apturēt transportlīdzekli un metās bēgt, lai izvairītos no likumā noteiktā soda.

-Kriminālkodeksa (7)11. IZVAIRĪŠANĀS NO MIERA UZTURĒTĀJA paredz to, ka persona tiek sodīta ar 3’000$ lielu naudas sodu un brīvības atņemšanu uz 4 stundām.

(11)16. BRAUKŠANA BEZ APLIECĪBAS.
Persona kura pārvietojas ar transportlīdzekli un uz viņas vārda nav reģistrēta konkrētā transportlīdzekļa apliecības.

-Ceļa Satiksmes Noteikuma (11)16. BRAUKŠANA BEZ APLIECĪBAS paredz to, ka persona tiek sodīta ar 4’000$ lielu naudas sodu un brīvības atņemšanu uz 2 stundām.

Oktobris 15.; 2020
Los Santos Policijas Departaments
Iekšlietu divīzija

Los Santos, LS 90012, Police Plaza, Pershing Square

Pēdējo reizi rediģēja Bosch, 2020. gada 15. oktobrī, 22:36.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0