bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par spēlētāju
5
0
topic
[Sūdzība]LSPD
Efrehs
Lietotājs
37 atbildes forumā
Online: 1d 19h 19m
Redzēts 18. februārī, 20:41
Pievienots, 2020. gada 13. oktobrī, 20:31

Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību

Tavs lietotājvārds: John Lake

Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds:Nate Moretta, Benjamin Maroles.

Iesaistīto personu lietotājvārdi:Benjamin Maroles, Nate Moretta, John Lake.

Ko spēlētājs/i pārkāpa:Tātad es braucis garām stacijai, policija sāka tēmēt pa manu mašīnu labi es izkāpu arā, no savas mašīnas un man Benjamin megafonā pabļava lai eju pretīm lenām, tad kad biju atnācis viņš mani saslēdz rokudzelžos, es IC rakstu kāpēc mani aiztur viņš pilnīgi neko tad Nate sāk dirsties virsū IC čatā baigais policists, labi viņi mani paņem aizbraucam uz iecirkni iebraucam iekšā, pa kautkādiem elevātoriem pabraukājam un izved arā, tad tur divi pacani stāv pie šlakbalma, tas paņem attaisa vaļā un ienesās viņos ar savu menta mašīnu, tas jau ir Ramming, nu labi tālāk aizbraucam atpakaļ pie manas mašīnas mani izlaiž pacans brauc garām, tas Nate ierubī bindu ka izvelk arā M4 un prosta sāka bērt pa pacanu goļfā, pēc tam sāka man teikt OOC čata Negaidīšu tādus lowakus lai pabrauc malā, un par to M4 viņš neko nepateica, man jau šitas ir apriebies, tādi ahujenie menti es nevaru, arī viņu priekšnieks iejiet reizi gadā.

Pierādījumi:Ssos, tur kur erpo ka sašāva kādu mentu tur citi pacani. https://imgur.com/a/gtj5M87

Komentāri:Krč LSPD priekšnieku vajag mainīt.

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts 9. maijā, 21:19
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 13. oktobrī, 20:40
0
post

Sākšu no sākta gala, gudriniek.

Sēdējām pie ''rpiskākās'' servera bandas rajončika, gaidijām izsaukumus un rpojam sava nodabā. Kaut kāds čigāns piesējās pie mums, mēs ar šo izlecām parunāt. Ok, sāka bēgt. Ieleca vienā un pēc tam otrā mašīnā. Šo pazaudējām un kolēģis sāka sekot. Viņa mašīnu nopīpēja un tie aizbrauca prom, tajā brīdī kad mēs piebraucām mēs slikti dzirdējām ts3 teikto informāciju (vai vispar nedzirdejam, nav nozimes) un man likās, ka tu biji šāvējs, jo biji reali vienīgais blakus koperim kurš kaut ko driftoja.

Mēs tevi pēc protokola aizturējām un vedām uz PD lai pratinātu, jo mašīnā bija 4 cilvēki. Pēc tam mums pateica, ka tas nebiji tu un mēs braucām izlaist tevi.
Pie gate bija divi āksti kuri parodēja manus PH nick-name. Es neizrādu lielu vēlmi atveidot lomuspēli ar diviem invalīdiem, kuri speciali bloķē LSPD izbrauktuvi, lai tikai paņirgtu, man bija pohuj - es iztriecos cauri. Netaisos gaidīt report stundu, lai tos ākstus iejailotu par CS, es vienkārši iztriecos cauri.

Un runājot par M4. Atceries tos fujakus pie LSPD kurus notriecu? Nu lūk, tie bija tie paši divi zīdaiņi, kuri uztriecās virsū GAN POLICIJAS VIRSNIEKAM gan 4 CIVILAJIEM, pietiekošs liels iemesls lai pielietotu lethal force, ne? M4 manuprāt drīkst bindot, jo tā ir tik pat elementāra kustība (sēžot mašīnā) kā izvilkt deagel no holstera, tikai iebindoju un manuprāt tīri detalizēti, ja es ar bindu pārkāpu noteikumu - saņemšu sodu, ja administracija (kaut kas augstāk par šiem  LVL 1, 2, 3) atzīs taranēšanu par patiesu - saņemšu sodu. Varbūt pārkāpumi bija un es atzīstu tikai vienu no minētajiem - rammings uz lowakiem, kuri cenšas ieņirgt.

Sūdzību no savas puses atzīstu par patiesu un esmu gatavs saņemt sodu, ja to vēlas piešķirt servera administrācija. 

P.S - Tas ka sodi lieli, mēs izvelkam ieročus pārāk bieži un šaujam ja mums brauc virsū, nenozīmē ka es PD vadu slikti. Visu vadu kārtīgi un godīgi, ir savas kļūdas kuras izlabot nav tik ļoti vienkārši, tādēļ pagaidām jāsamierinās ar to kas ir. Domā realitātē kaut kādas policijas iestādes kad tās tika izveidotas viņiem viss arī bija kārtībā? Nebūt nē, viss aizņem laiku. Tas pats LAPD 20 gadus tika uzlabots līdz tādam līmenim, kādā viņš ir tagad.

Efrehs
Lietotājs
37 atbildes forumā
Online: 1d 19h 19m
Redzēts 18. februārī, 20:41
Pievienots, 2020. gada 13. oktobrī, 20:45
0
post

Nu labi, bet varbūt esmu kļūdains par to M4, bet nevajadzēja jau triekties viņos, jūs nesteidzāties uz nekurieni, jums nekas nebija.

Un arī par to neaktivitāti, man vienmēr likās ka tevi sauca Thomas Fletcher, un ka tu nemaini vārdu tāpēc.

 

Pēdējo reizi rediģēja Efrehs, 2020. gada 13. oktobrī, 20:49.
Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts 9. maijā, 21:19
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 13. oktobrī, 20:50
0
post

Mēs steidzāmies tevi aizvest, lai cik jocigi tas izklausīties, es personigi arī cenšos domāt par citu cilvēku privāto laiku un viņa emocijām, kuras tiek pavadītas rpojot šeit un nav patikami ja es dzirdes dēļ vai ts3 kļūdas dēļ nedzirdēju informāciju un tu tiki sodīts/aizkavēts.

Triecos tapēc, ka tie ir troļļi un vai tad no troļļiem var būt roleplays? Čībiņām manām to var pastāstīt.
Nevēlos gaidīt kamēr viņi atbrivos ceļu pēc savas ooc raudāšanas - daring, daring, daring. 

Šī dzismiņa man jau galvā sēž.

Devitais
Bijušais administrators
460 atbildes forumā
Online: 27d 15h 16m
Redzēts 2023. gada 16. oktobrī, 17:08
Pievienots, 2020. gada 13. oktobrī, 20:53
0
post

Sūdziba nepatiesa.

Fucking yo shawty before she leavin

Lietotāji skatās šo tēmu: 0