Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: Brain Lewis
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Comandu Kaut kāds tur Kennedy bija
Iesaistīto personu lietotājvārdi:@brazy bija blakus kad tas notika.
Ko spēlētājs/i pārkāpa: Nezinu ka šo parkapumu pareizi definēt nepatik sudzeties , bet nu mani ķipa paņēma PD par atrumu un agresivu braukšanu uzlika 12k sodu , domāju ka tas soda apmērs bija lieks, vēletos uzināt no kura cauruma šādi sodi rodas. Es atdzīstu braucu ātrāk par atļauto atrumu , bet vai tiešām šitik liels sods bija japiemēro?
Kā ari pēc tam nenokurienes man viņš uzradās astē un apgalvoja ka braucu 152.km/h kaut gan labi ja 80.km/h to var pierādit @Brazys kurš ar mani atradas transportlīdzekli. Tiku ievietots cietumā un piespriests 3k sods.
Pierādījumi:Varu pievienot , ja ir nepieciešams.
Komentāri: Personīgi nepatīk sūdzēties bet man šķiet ka šis ir par traku , kā ari pašu PD uzvedība , braucu pa savu joslu un pekšņi trīs ekipāžas lido no līkuma mana ceļā puse ieliek purna jeb izraisa frontālo sadursmi un visiem tas pie dirsas.
#NoHeit , vēlos dzirdēt kāda/s viedokli..
Pilnīgi piekrītu , tev . Man arī ir bijis gadījums šodien , kas likās savā veidā ļoti dīvaini no LSPD Puses . Mums atnāca paziņojums kad vajag * 3 Ekipāžas * , mēs ātri salecām mašīnās un devāmies , nonācām tur , izskāpjam un pasaka kad neko neviens nebija saucis . Nenorādīšu kas sauca , bet tas cilvēks vienkārši aizbrauca ar PD Mašīnu .
Lieks posts, neesi iesaistīts, sodīts // Lauronja
Chandler Querty - Dzīvs
Viss tika noskaidrots un izrunāts
~TC~
Bosch, Avatars, Traktorists, snopijs, itsyenik, wardix, Lynch, ASTRODIUM, kristaps_hokage, pidars, Laurz, *EnEmY*, Lauronja, astr0q, RaspyS, PETER1ZZ, Angelis, FizzyS, LaMpAcKa, Hennessy-, 匚ㄚ尺乇乂, Fady, Suprīīīms, Skrevele, Rob Wincha, Efrehs, SANLA, Gangsta, draiver, Bridges, 2Pac, daunars, Kapracis, archaa, Pluto, Dinčaa, Kiwix, A1, Castellani, command, 518293182, FL3X, Artix, Raivis, Kristers, bLank, DriverOG, Sneaky, Swufy, LUĪZE, amsterdam, Helludoin, Atty, Raivic, Banponsjeri, uravnobeshen, dandijs, Freensto, emilinss, Ofkors, Arhimēds Pitagors, FAMILIARITY, Kristherz, Gozmit, Murish, samantiina, RainersK, ivanovs, Markuss777, esketit., marats, RuxiY, Tropkillaz, Punkts., smifnwessun, ELSB, yanchux, Twizzy, Spriditis, Scrubs, Ceikaa, MustanK, Valchhaaa, dazex, Čivrix, Loews