Tavs lietotājvārds: Anatoliy Dukalis
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Andris Ozols
Iesaistīto personu lietotājvārdi:
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Atteleportējas un sāka prasīt kāpēc man ir no /history nodzēsts pēdejais jail. Tā kā tas bija nepatiess, administratori mani no tā atbrīvoja un nodzēsa to no turienes. Tad šis tā sauktais supporter sāka ārdīties izmeta no auto, veidoja dm, brauca nost un iemeta ajail uz 3 stundām par rp avoid.
Pierādījumi:
Komentāri: Varbūt nevajag dot statusus serverī katram otrajam spēlētājam
Tu vispirms atrodi un iemet Logus kurš tevi vakar izņēma no Jaila un izdzesa history, nevis saki ka tas bija Bunny..
Šādu logfile es nevaru atrast, jo jail tika noņemts kamēr neatrados serverī.
Kā jau tev teicu, unjailot nevar kad tevis nav Serveri
tagad es esmu serveri, unjailosi?
Uzraugs nav īsti rīkojies pareizi. Viņam bija tevi jādabū arā no AFK, bet nevis triecot nost. Man gribas uzzināt sīkāku iemeslu par ajailu. Kapēc tas sākotnēji bija? Iespējams esi nepamatoti unjailots. Kas tevi unjailoja, izdzēsa history? Un no uzrauga puses kapēc ajails tika piemērots?
Ja speletājs atrodās AFK ilgāk par 5minutēm administrācija ir tiesīga Jūs izmest no spēles, spēles uzraugs rīkojās nepareizi.
Spēles uzraugs tiks sodīts par šo ricību.
Rodās jautājums par to /unjail un tā nodzešanu no /history, bet lietotājs ir saņēmis mūža liegumu.
Sūdzība ir patiesa.
jurislips, Jitzie, sukamaniramurs, KristapsDD, nauriks, Murish, Sneaky, FAMILIARITY, astr0q, Tropkillaz, bLank, FizzyS, sippa, Lauronja, niksniklaavss, draiver, Kapracis, Dinčaa, Kristers, dandijs, GaraiS, Assassin, SANLA, Artix, Laurz, kristaps_hokage, Daave, DriverOG, Hačiko, ivanovs, muhtars, EBK, Skrevele, ExclusivE_LV, Helludoin, LaMpAcKa, PETER1ZZ, Kristherz, Devitais, command, archaa, Castellani, Raivis, dmer777, Swufy, fletcher2, samantiina, peepkin, smifnwessun, Kiwix, Danno, Angelis, 518293182, A1, amsterdam, Kn0w, Čivrix, RainersK, daunars, ELSB, yanchux, Ofkors, Gozmit, Valchhaaa, uravnobeshen, 匚ㄚ尺乇乂, Loews, LUĪZE, Raivic, Scrubs, Kriksis, balenciaga, Fady, Tējaaa, Bridges, Ceikaa, 2Pac, Hennessy-, Efrehs