bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par serveri
4
3
topic
Iespējams tikai KIKĀ.
Ingram
Lietotājs
2 atbildes forumā
Online: 3h 53m 32s
Redzēts 2020. gada 11. oktobrī, 16:57
Pievienots, 2020. gada 11. oktobrī, 15:33

• Pieteikumam ir jābūt aizpildītam korekti, katram punktam ir jābūt aizpildītam pilnīgi, pretējā gadījumā, sūdzība netiks izskatīta.

 

Tavs UCP: sippa

Paskaidrojums, kas notika: Notiek tiešam iespaidīgas lietas serverī. Es kā foršs lietotājs, kas šeit erpo jau labu laiciņu un šobrid nevienam neesmu traucējis, dmojis vai ko citu darijis, bet ieejot serverī man uzrādās, ka IP ir bannots. UN ES NOTEIKTI ZINI KURŠ TAS IR! Mums lielais DĀVIS jeb Bunnyhop sasolija lielos kalnus celt augša, bet kāds ir iznākums?  Varbūt atcerās kāda aktivitāte šeit bija BOBLINX kurš šeit serverī bija mēnesī varbūt vienu reizi? Tajā laikā, kad jaunais ipašnieks BUNNYHOP ar mūsu frakcijas biedriem erpoja stāstija visiem, ka būs viss ahujena, ja tiks ar YOSTU par ipašniekiem, bet kur IR? Tu šobrid mani izbanno no serveri var teikt par NEKO! Es ar tavu draudzeni varbūt dirsos, jā, bet DIANA nemaz neapbižojās, kad rakstiju viņai IG, lai pajautā tev banana iemeslu. Šobrid tu pats neerpo un liedz to darīt citiem. Jautājums ir kapēc? Tev labāk paliek, ja tu mani nobano no tā foruma? Vai bana iemesls ir tas, ka foruma acc taisu? Es tapat šeit neko šobrid nekomentēju un nediršos ar nevienu. Varbūt tā sūdzība bija huinja, bet tādu pašu sūdzību izveidoja arī MĀRTIŅŠ, kas šobrid elpo forumā. 

Mēs ar draugiem domājām uztaisit frakciju, lai normāli var uzerpot, bet tu kā parasti visu nodrāzt līdz pēdējam, jo tev vairs NEPIS kas šeit notiek. GOBLINX bija dzīvē svarīgas lietas (pat nezinu kādas, bet bija) bet tu vienkārši spēlē 24/7 savu LOLU, ienāc serverī, forumā un sapis kādam visu spēlēšanu. 

Tava draudzene nevienu brīdi neapbižojās, kad mēs dirsāmies par forumu un tu esi vienīgais, kas par šito sūdu cepjās, jo tev ir pox. TAS TAK IR TIKAI VIENS SPĒLĒTĀJS. 

Redzēji savas unban pieprasijuma atbildes? 

Kas mums būtu jādara lietas labā: Sāc uzvesties normāli, jo tagad tu esi GOBLINX V2 un neatšķiries ar neko.

Piebildums/komentārs: Tulīt noteikti saņemšu liegumu no foruma un viņš pat neļaus man neko komentēt. 

Otrs variants šim visam ir KAPRACIS, jo Dāvim tak nav laika nobannot, lai izdara to viņa vietā.

Pēdējo reizi rediģēja Ingram, 2020. gada 11. oktobrī, 15:39.
Kapracis
Galvenais administrators
Lojālais lietotājs
ausdrazisfm
735 atbildes forumā
Online: 52d 19h 5m
Redzēts 2023. gada 20. novembrī, 14:10
Pievienots, 2020. gada 11. oktobrī, 15:40
0
post

Tu vienmēr uzsāc bezjedzīgu beefu ar projekta vadītājiem un uz tā hypo, tapēc tevi takā insektu izbano, jo Tu nekad nessi nācis runāt par savām problemām, negācijām privāti, Tu uzstaisi nejedzīgu šovu un pats par to pēc tām rēc, tapēc, saņem attieksmi 0, jo es piemēram nekad nessmu redzējis ka tu pats nāc runāt, vienmēr ir kautkādas lame sudzības no tavas puses.. 

Viņam kā projekta vaditājam ir jāseko līdzi servera darbībai, proti vai viss notiek pēc plāna, paralēli administrācijas sastāvam, mums ir servera tehniķis kuri kopīgi ar īpašnieku jebkurā diennakts stundā atradīs problēmu un to atrisinās, pēc idejas viņam nebūtu jāseko līdzi tev, vai kāda cita lietotāja darbībām. Tu saņēmi liegumus gan forumā, gan serverī, jo pats nesaproti ko dari, vienu dienu jā tu gribi darīt, otru dienu tavās baltajās apenēs paradās sarakana svītra un tevi sāk palikt grūti saprast, līdz ar ko rodās šaubas par to cik nopietna ir tava attieksme.

As always non-sense beefs un pretīgi paliek ar tevi kontaktēties, ja tu kā zīdainis uzvedies veidojot ko šādu.

Tu arī neatsķiries ne ar ko no 12yr old kiidona kurš tagad cenšās pieradīt savu taisnību zinot, ka taisnība ir ļoti tālu no tevis.

Kartējā lame sudzība kura ir nepatiesa.
Enjoy vacation bro. 


518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2020. gada 11. oktobrī, 16:09
0
post

Es nezinu kāpēc tu šo raksti, tu centies kādam līdzināties vai tev vienkārši emociju uzplūdums? Lietas kuras tu tur minēji ir pavisam aplamas un liekas, pa pāris mēnešiem ir izdarīts 3x vairāk lietu nekā pirmstam, tāpēc nezinu kāpēc tu to vispār piemini, bet labi, es saprotu, ka cilvēks kā tu nevari neko loģisku izdomāt, tāpēc tu raksti kas tavās rieksta lieluma smadzenēs ienāk prātā, no hate. Otrais ir tas, ka tev būtu jāzin par tādu lietu, ka - serveris jeb projekts nav MŪSU primitīvā lieta, mums ir svarīgākas lietas ko darīt. Trešais, tu laikam neesi vēl sapratis, ka forumā tu neesi dabujis mūža banu par to, ka tu izveidoji kaut kādu jēlu sūdzību < tas bija punkts pie kura apstāties un izsniegt tev liegumu forumā, tu ness sliktu reputāciju un kapracis jau visu minēja precīzi un skaidri par tevi. Ceturtā lieta, kāda tev starpība ir ko es daru brīvajā laikā? Tu esi man kaut kāda muterīte, kas stāv pie rociņas un diktē kas man jādara? Es izdaru serverī visas vajadzīgās lietas kuras spēju/protu un esmu serverī brīžos kad man vajag būt tur, tas ir pats svarīgākais un strādāju ar administrāciju katru dienu. Piektais - par kādu smirdīgu erpošanu tu runā? Es administrācijas grupā visiem lūdzu izveidot stāstus un sekot tiem līdzi, attīstīt, tajā skaitā es pats arī erpoju, lai pārējiem būtu motivācija arī to darīt un neesmu tas kurš komandē tikai. https://mta.kick.lv/forums/subc…-dzivesstasti/">https://mta.kick.lv/forums/subc…-dzivesstasti/ šo visiem lūdzu darīt, lai starp administrāciju rastos arī aktivitāte, lai cilvēki nesēdētu 24/7 dutijos un tupi fermotu reportus vai afkotu.  Sestais - man neinteresē kāpēc tev pašā serverī ir mūža bans, bet noteikti esi pelnijis sen, tāpēc, ka tu neko spožu no sevis neparādi esot serverī vai forumā. Kāpēc cilvēkiem ir jāciešs dēļ tevis? Tu sapisi pats savu spēlēšanu serverī nevis kāds tev viņu to sapisa. Visi šie punkti ko tu esi te minējis ir tīra raudāšana un apmelošana vai vienkārši heita izrādīšana. Tamponu nākamreiz nomaini. Šim vīram nekādā gadijumā nebūs unbans serverī vai forumā, pēdējais apsmiekls. Tu ''labi'' erpo, labi okey, bet tas nedod tiesības tev nodirst visu projektu, administrāciju un spēlētajus un konstanti raudāt, ka tev kaut kas nepatīk. Lieta beigta.

Forums - Ir saņēmis mūža foruma liegumu sakarā ar to, ka apzināti provocē lietotājus uz strīdiem, nomelno administrāciju, nomelno projektu, ar saviem domubiedriem patstavīgi parkāpj servera noteikumus. Šis lietotājs nes sliktu reputāciju kopienai, tapēc nelabvēļi tiek aizraidīti.

 

Pēdējo reizi rediģēja 518293182, 2020. gada 11. oktobrī, 16:16.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Ceikaa
Lietotājs
433 atbildes forumā
Online: 39d 6h 17m
Redzēts 2022. gada 20. decembrī, 19:54
Pievienots, 2020. gada 11. oktobrī, 16:47
0
post

Runajot par daavi vins serveri ir ieguldijis daudz sava darba , salidzinot vinu ar goblinu tas ir ka dirna pret nakti. Cilveks doma ar smadzeni un visu runa ar administracijas komandu nevis njem uz savu galvu tas ka vins geimo lolu vai citu igru tas ir normali visiem apniik sedet mta 24/7 vai esi ipasnieks vai neesi, bet par lv rp neko neviens vairs neizmainiis virnigais ko var dariit ir kerties pir lietas pasham un saakt rpot un maciit citus nevis rakstit kkadas hujnas foruma. Rakstu no telefona.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0