Prasības lai iegūtu mehāniķa spējas
-Serverī jābūt aktīvam-
-Jābūt mehāniķu frakcijā (izņēmums ir dzīvesstāsts, tur jābūt minētam ka ikdienā ar to nodarbojies)-
-Admin jail'i nedrīkst būt vairāk par 3-
Anketa
-IC-
Tēla Vārds Uzvārds:Rob Wincha
Frakcijas Nosaukums:Los Santos customs
Kādiem nolūkiem nepieciešamas mehāniķa spējas?(Vismaz 50 vārdi):No bērna kājas esmu daudz interesējies par mašīnām. Šis viss mani diezgan ļoti interesē, jo kad biju mazāks biju palīdzējis tētim taisīt mašīnu. Esmu jau iepriekš neoficiāli strādājis servisā: liku diskus, laboju mašīnas, tonējis logus. Vienreiz tiku pārlasīt motoru, bet man tas neizdevās, tapēc mani atlaida. Tagat ir paradijusies iespēja strādat lielā servisā. Būšu centīgs.
-OOC-
SS ar Roleplay */me* un */do* kur to attēlo kādu no dotajām situācijām (riepu maiņa, mašīnas krāsošana, logu tonēšana, bampera maiņa):
/me uzvelk kombinzonu, pēc kā uzvilktu resperātoru.
/me paņemtu melnās krāsas bundžu, pēc kā uzmanīgi samaisītu tajā krāsu, ļaujot nostāvēties.
/me uznamīgi paņemtu speciālo šķidrumu, pēc kā piepilda pudelītē no kuras varētu šļakstīt speciālo šķidrumu.
/me pašļakstu šķidrumu pa drusciņai.
/me peņemtu tīru lupatiņu, pēc kā notirītu auto, un atkārto to velreiz noberžot daudz rūpīgāk.
/do uz automašīnas nebūtu nebūtu netīrumu, eļļas, slapjuma.
/me paņemtu uzmanīgi speciālo plevi, un pārklāju automašīnu ar plēvi tajās vietās kurās nevajdzētu krāsot.
/do krāsa būtu nožuvusi.
/me paņemtu krāsas pistoli, un piepilda to ar krasu .
/me turot krāsas pistoli kreisajā roka, tur to aptuveni 10-15cm attāluma no auto.
/me lēnām sāk pūst krāsu,pirmstam uzvilcis resperātoru.
/me nopūstu auto visu, nebūtu nenokrasotu vietu.
/me noliktu krāsas pistoli.
/me aizietu ievielk kādu dūmu, kamēr auto žūst.
/do auto butu nožūvis.
/me paņem laku, un liela izmēra otiņu.
/me uzmanīgi noklāj visu auto ar laku.
/me aiziet aprunaties ar automašīnas īpašnieku, tikmēr laka būtu nožuvusi.
/me uzmanīgi noņemtu no auto plēvi, un izmestu to miskastē.
/me paņem slapju lupatiņu, un noslauka vietas kur bija plēve.
/do auto butu profesionāli nokrāsots melnā krāsā.
SS no */history*:links.
Vārds:raimonds
Vecums:17
Man ir prieks ka iegaumēji tik daudz no RP , kuru es tev rādiju. . Pieņemts.
/report ingame, lai saņemtu mehāniķu spējas.
Uziks, Kristherz, FAMILIARITY, Lauronja, FalkeLV, Sneaky, esketit., Scrubs, Rob Wincha, dandijs, FizzyS, Banponsjeri, Bridges