Sveiki tiktokieši!
Izdomāju uzbliezt sasviecināšanos, jo tā normāli biju pazudis. Tātad, mani sauc Indulis Kiberžens. Ja jūs prasīsiet, kur biju pazudis, tad atbilde tiešām vienkārša - šos visus mēnešus skraidīju pa kaimiņmājas fermu, situ tās slimās goves ar mietu. Vispār jau tur arī bija pāris sistas vistas, tās ar nomočij normāl. Ietreidoju datoru pret monster energy hoodiju, tagad zipāju biblenē uz 144hz moņa un visiem 3018 fps!! Esmu 27 gadus jauns mainkrafteris, dzīvoju pie mammas. Jo kāpēc gan nedzīvot 27 gados pie mammas, ja ir tāda iespēja? Brīvajā laikā eju apsmiet nūbus skolās. Biju pārāk gudrs, tāpēc mani izmeta no skolas. Man kaut kur bija bračka ofkors, cerams mani nebanos šajā kick serverī, pastaipīju rokas nedaudz!! Katru dienu es i galīgā sutā, bet es domāju, ka tas ir pilnīgi normāli. Rakstu sasveicināšanos, jo man lika castellani to uzrakstīt. Samaksāju viņam 5eur, lai tiktu par adminu šajā serverī!! Vispār kaimiņmājas siltumnīca normāla pjankas vietas,tur iemet pa lampu reizēm un norm tripons sākās. Iemainīšu 15kg ar tomātiem pret 3'000$ ingame!
Paldies ata!!
Ko lai pasaka trollis.
archaa tu pats esi trollis lmao
Cau pinte, prieks iepazīties!
Ko ar govīm pēctam darija? Btw Sveicināts
Heyo eyoo, veiksmi Tev, lai mierīga dzīvīte šeit ;)
Sveiks Induli, kopš 95 neesmu redzējis kad vēl Ļudas tantei traktoru nozagām
Čau tas es
Sveicināts kara bāze Induli.
Čau brāļuk, sen jau bija laiks rakstīt šo herņu, cik ilgi jau kicku spēlē
Kr4 jā. GL bro.. veiksmi spēlēšana, ko tu gandrīz nedari
Čau jokdari
Čaw , veiksmi tev.
bij funny, bik pasmejos
čaw
yo
shockins, samantiina, Jitzie, phine †, Lauronja, SHIT, Haseeb, Draugs, Murish, Kapracis, 匚ㄚ尺乇乂, marats, LUĪZE, NXTHING, Kristers, amsterdam, dandijs, archaa, Hačiko, Kriksis, Artix, Dinčaa, Angelis, Freimis, bLank, FizzyS, PETER1ZZ, Devitais, FL3X, niksniklaavss, fletcher2, command, DesertFoxLV, smifnwessun, Ofkors, Atty, RavenS