Tātad sveiki visi. Kā jau esmu teicis savā GM pieteikumā man no iepriekšējā servera ir palikusi manis taisītā un pilnībā pārbaudītā modpaka kuru es taisiju nedēļu pārbaudot katru modeli uz damage, koliziju, nummuriem, kvalitāti un vai uziet virsū diski kā vajag. Nu un ja kautkad piemērām vienā no nākamām sezonām būs doma mainīt auto modeļus man piedāvājumā ir mana modpaka. pievienošu linku ar visām auto fotogrāfijām un link ar manu note file kuri auto vēl nav un ir iespēja pievienot. Protams vienā no screeniem viens mods izskatas slikti, bet vins note faila ir noradits ka ejams uz maiņu.
P.S ir ņemts vērā ari tas ka dažiem modeļiem nemainas handling pēc auto nopirkšanas un paliek kāds bija stock san andreas, šo momentu es arī esmu ņēmis vērā tāpēc kāda tur toyota nebus rwd
pati modpaka (atjaunotais links ar visām bildēm) - https://imgur.com/a/YerPNQG
note file - https://imgur.com/a/CuGNViq
mapes kopējais svars - https://imgur.com/a/KCRgHaE
protams es nesaku ka tagad viss ir jāmaina, tas ir tikai kā ieteikums ka ir gatava modpaka ja nu mazums kautkad ir velme kautko pamainīt (ja interesē pati modpaka kādam lūgums rakstīt pm atsūtīšu rar file)
P.S BunnyHop, ja izvēlies šo modpaku uzmet man pm, es varu arī sarakstīt note kas par mašīnu ir katram modelim lai pēctam VCT nav jacakarejas un japarbauda katrs mods atseviski
Čau tas es
atbalstu so. Musdienas uz la ielam vairs 67, 69 gada auto tik biezi nebrauka kaa serverī modi samesti
Nesūdīgs darbs, cepur nost.
Atbalstu #Mainītautomašīnumodus.
Labs darbs.
Bambusa Lācītis
Atbalstu augstāk viss ir pateikts
atbalstu augstāk viss ir paskaidrots un kapec 2020 gada jabrauka pa ielam ar 69-97?
Tikai un vienīgi atbalstu,lets go
Hujzin, tie modi tadi pokemoniski imo, bet ble vecit, tas kravinieks, I fuck with it.
Bez modiem un problēma atrisināta xD
Tie modi tapat neerpiski. Uz viena GTA SA tipa mašīnas var uzlikt neskaitāmi daudz modeļus bet modifikācija var būt tikai viena.
Sultan's var būt Chevrolet kaut kads, Dodge Charger utt bet mods būs tikai viens. Patikamak spelet bez modiem un kas attiecas par spelešanu bez modiem - vct derētu nelikt mašīnu markas, modeļus uz kkadiem bez-modu neerpiskiem auto. (Uz hotring racer kkada bija bmw xDD)
Nav nepieciešams atkal parrakstit visu vehlibu.
Ja nemāki tu dirst tad nemoki to dirsu , dzirdu zīmes redzu ēnas un ši posta tavas bēdas.
ja, labak braukat ar kkadiem retro mobiliem @A1
vecie auto modi ir uzlikti attiecīgi vecajām gta sa stock modeļiem, pirmstam bija pretenzijas, ka serverī nav tāda tipu auto, tagad ievietojām attiecīgi vairāk tendētus uz RP un kas atkal? - protams, ka nepatīk kārtējo reizi, jūs paši varat izlemt ko vēlaties vispār?
Pāris modi ir ok tajā linkā, bet lielākā daļa jau ir bijusi serverī un speciāli mainīti, lai atšķirtos
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
uz vecajiem modeliem var uzlikt jaunakus modus, tapat neviens neredz, kas ir zem modiem. Var ielikt paris vecakus nejau pus vehlibu
Ko jūs par, pret? Izslēdziet modifikācijas priekš auto un liec kadas vien tiek
pelēkais crown vic smuks un beha viena, pārējais viss tāds pats, vai vnk garlaicīgs
Pārāk garlaicīgi, bet nenāktu par ļaunu.
HENKONZ, Valchhaaa, ELSB, Bosch, Tropkillaz, Swufy, Angelis, 518293182, daunars, amsterdam, Kristers, RainersK, Kristherz, Sneaky, marats, FalkeLV, Murish, wolfenstein, SANLA, dandijs, Sestais, niksniklaavss, Raivic, draiver, Kriksis, Hačiko, Twizzy, Gangsta, 𝙀𝙨𝙠𝙖, archaa, Lauronja, Assassin, balenciaga, NXTHING, DesertFoxLV, tavsmurgs, Mayans M.C, Skrevele, GaraiS, Ryan Gosling, kristaps_hokage, RaspyS, Rove, Devitais, samantiina, Gozmit, Loews, phine †, Ofkors, dazex, Bluu, esketit., Raivis, A1, yanchux, Bridges, LUĪZE, Ceikaa, Freimis, Dinčaa, SNAKE, bLank, LogiTec, Scrubs, ivanovs, Aye, FizzyS, smifnwessun, Atty, FL3X, Castellani, rosearch