Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ X]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ X]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ X]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [ Ir 14] (Pēc 2 mēnešiem dzimšanas diena).
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ X]
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds: Dmitrijs.
Iepriekšējie nickname: Nav bijuši.
Tavs vecums: 14.
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Morty Delorenzy - Nav.
Pieredze kā Gamemaster: Tātad, nevēlos slēpt ka biju amatā ''GameMaster'' RAGEMP.LV serverī. Vienmēr izpildu spēlētāju prasības vai izjaucu sēlētāju ''OOC'' konfliktus. RAGEMP.LV ir mazs MTA projekts, vēlos kautko lielāku tāpēc eju uz KICK.LV ''GameMaster'' amatu.
Pieredze Roleplay jomā: Spēlēju agrāk GTA: SA, Multiplayer platformu ''SA-MP'', spēlēju Krievu serveros, kā arī ONLINE biju vienmēr serverī SAMP.LV. ''Role - Play'' ir diezgan liels, reizēm negribu RPot, bet ja vajag es to daru, un ja vajadzēs to darīt vienmēr esmu uz to gatavs!
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Jā.
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]): 1. PowerGaming.
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Atvainojiet, sasveicināšanās linka nav. Tātad, sveiki! Par sevi varu pastāstīt daudz-ko bet domāju ka stāstīšu tikai to svarīgāko. Nav noslēpums tas ka esmu laipns un labsirdīgs pret citiem, manā ''GameMaster'' amata karjerā nav palicis neviena neapmierināta spēlētāja, vienmēr pieņemu /report, ja tas ir iespēams.
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera? Mani piesaista tas ka serveris ir patiešām labs, vēlos palīdzēt tā spēlētājiem un kā arī Administrācijas komandai pasīvi uzlabojot spēli gan spēlētājiem gan pats sev. Šajā serverī ir liels ONLINE, bet maz ''GameMaster'' kuri ir bieži ONLINE, un centīšos to izlabot, būšu ONLINE ļoti bieži.
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): Sveiki, gribētos uzreiz pateikt paldies tiem kuri nobalsos ''PAR'', bet tie kuri balsos ''PRET'', es neturēšu uz tiem cilvēkiem ļaunu prātu, tā ir jūsu izvēle, bet nu tomēr gribētos redzēt pozitīvas atbildes. Tātad, ļoti vēlos kļūt par ''GameMaster'' MTA platformas serverī KICK.LV. Agrāk spēlēju tikai PLAYHARD.LV serverī, un tad ieraugot šo serveri LOCAL listā, domāju ka tas ir kautkāds jauns serveris, jo tam vēl bija mazs ONLINE, ieejot, es sapratu, ka vajag iet prom no PLAYHARD.LV un nākt uz šo serveri, kad iegāju mani sagaidīja patīkams bonuss 3.5k apmērā, uzreiz es nopirku sev auto Impala, bet ieejot pēc pāres dienām šīs auto pazuda kopā ar visu manu naudu. Ar to es neapstājos un rakstīju pieteikumu uz LSPD, mani pieņēma, es biju ļoti laimīgs, godīgi sakot, kopš tās reizes vispār negribās pamest šo serveri, vēl vairāk es gribu kļut par ''GameMaster'' šajā serverī! Uzliec ''Par'' un pamato savu atbildi, tā arī tu vari likt ''Pret'', bet tas nebūs tik patīkami no tavas puses ;D.
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā, protams.
Atteikts, meigini nakosaja dzive
Domāju ka par, nezinu kpc izdzesa tavu ieprieksejo pieteikumu, bet sis ir labaks
PAAR
9Boz ubojaks, sliktakais ad lohs par neko iejailoja, serveris ir suds es iesu prom. - Tie nebija tavi vārdi pirms pāris stundām? Manšķiet, ka biji, neredzu kāpēc tu gribētu būt gm/ad serverī, kas tev pirms pāris stundām nepatika? btw, mēs redzam tavu ip un zinam, ka veido jaunus profilus forumā un liec sev par.
https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608
14 gados kojās?
Nodirsi serveri, adminus - cieti pēc tā.
Kā arī pieteikums, īsti nepiesaistīja.
No manīm - PRET.
P.S Cik daudz pēdiņas liksi?
14 gadi un kojās?
Krāj postus? Sorry večuk - ANTI BRAAAA.
Nekā personīga
Pret, ATKAL.
te nekā nav
dandijs, ivanovs, luchega, Cosmoss, SpraY, Laurz, Jankellls, FL3X, Scrubs, Skecets, 442240, SNAKE, 518293182, GoblinX, sweathly, Thomas, maarinns, Prim3Lv, 𝙀𝙨𝙠𝙖, ChipyLV, Knight, Gozmit, bLank, BANNED, Brazy, 9Boz, HAKERIS, Artis18, SkyLine, shockins, JurisLL, Sestais, Devitais, hans, GLX, FizzyS