Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [x]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [x]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [x]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [x]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [x]
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds:Lauris
Iepriekšējie nickname:Peter Grandwitch
Tavs vecums:18
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās:Peter Grandwitch Timber Innovation
Pieredze kā Gamemaster:Pieredze ir ,bet negribu samelot,viņa ir maza,bet ļoti labi pārzinu terminus un varu jaunajiem spēlētājiem pālīdzet attīstīties,un veidot kvalitatīvu lomas spēli iekš servera.
Pieredze Roleplay jomā:Ir liela,mēģinu sīkās detaļās atveidot lomas spēli,bet kā katrs mēdz kļūdīties,un var labāk,savu rp vērtēju 8-9,kā katrs var labāk.
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī):https://failiem.lv/u/83fd55sn" target="_blank">https://failiem.lv/u/83fd55sn">https://failiem.lv/u/83fd55sn" target="_blank">https://failiem.lv/u/83fd55sn" target="_blank">https://failiem.lv/u/83fd55sn
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]):-
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!):Sveiki,kick lietotāj,Mani sauc Lauris.Man ir 18gadi,aktīvi nodarbojos ar sportu,bet brīvajā laikā uzspēlēju datorspēles,kā-csgo,mta,nhl 09...,esmu pieejams discord,ja gribat sīkāk uzzināt par mani! Dc-Lauriszz,tiekamies serverī.
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera? Serveris ir tiko atvēries,gribu palīdzēt gan jauniem spēlētajiem,gan administrācijai,un šim serverim gribu atvēlēt daudz laika un darba,un pierādīt ka varu palīdzēt šim serverim,šis ir vienīgais serveris,kur pavadu daudz laika...,esmu runājis ar bunnyhop un puiši serverim atvelta daudz laika ,un ir sakarīgi.
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums):Par RP skolotāju piesakos tādēļ ,ka redzēju ,ka tiek meklēti jauni GM un domāju kāpec gan nē?Esmu pavadījis daudz laika spēlejot,erpojot u.t.t ,bet gribās pameiģināt ko vairāk kas vēl nav meiģināts.Bieži saskaros ar ļoti stūlbām situācijam kuras atrisināt nav manos spēkos piemēŗam cilvēks ir veicis nepareizu Roleplay darbību viņam to stāstot kā pret sienu ,jo reakcijas nav nekādas.Bet palīdzēt un atrisināt tādas lietas man nav šķērslis.Uzskatu sevi par zinošu par un ap roleplay tāpec šo visu tagad rakstu ,jo vēlos palīdzēt serverim un jaunpienācējiem ,kurus es labprāt apmācītu lai LV:RP augtu...
Viss pārkopēts ,jo motivacija nav mainijisies.
PS atvainojos ka nav 250 vārdi
iepriekšējās sezonās esi bijis gan gm's, gan admins, gan jau spēsi pavilkt pienākumus, par.
te nekā nav
Par RP skolotāju piesakos tādēļ ,ka redzēju ,ka tiek meklēti jauni GM
Nu no dēļa tas tika noņemts jau labu laiku atpkaļ, Neitrāls
kurus es labprāt apmācītu lai LV:RP augtu...
Izklausies pēc fejas.
Fucking yo shawty before she leavin
anti, es tevi pirmo x reali redzu, kas tu esi???
Ja kas tu esi, pret pietiek gm.
Vecīt , lieta sekojoša . Saprotu kad ir vēlme kandidēt uz Statusu , bet padomā vai tev to tiešām vajag , un spēsi darīt savu darbu . Gamemasteru tiešām jau ir pieteikami piekrītu Ceikai .
Chandler Querty - DZĪVS
safe fujaks, pieredze ir, šo to saprot, why not? rekomendācija
fujax
No manis būs rekomendācija, biji aktīvs izpalīdzīgs. Būs prieks Tevi redzēt atkal sastāvā, veiksmi!
Pret , šajā sezonā vispār neesmu tevi redzējis online , kā arī ar termina pārzināšanu vien nepietiek , kā arī motivācijas vēstuli vēl joprojām neesi sapratis ,sēdi bez statusa
No pret ,jo nēsmu redzējis no tevis nekāda veida aktivitāti serverī pierādi sevi varbūt domas mainīsies #GoodLuck
Es zinu ka mans vārds baigi tev neko neizteiks, bet šoreiz gan būšu pret. Kāpēc? Reāli redzu tevi pirmo reizi, kā arī šosezon vispār ne reizi nebiji manīts serverī, iespējams jau biji šeit administrātors bet tas nemaina faktu. GMasteri arī pašlaik pietiek, domāju ka pagaidām nevajag. Izrādi serverī kaut kādu aktivitāti, un iespējams manas domas mainīsies. GL HF .
Sveiks Lauri.. Kā redzi pašlaik vairs netiek meklēti uzraugi, jo tie ir pagaidām pietiekami. Cik atceros iepriekšējā sezonā arī rakstiji pieteikumu, bet tiki atteikts un ja nemaldos pēc tā tu pazudi no servera.. Šajā sezonā vēl neesi baigi mainīts, varbūt esi tad kad manis nav, bet saskrejušies vēl neesam.. Pasedi bik vairāk serveri un pierādi sevi, nepazudi atkal.. No manis pašlaik Anti-rekomendācija
Pieteikums vispār nepiesaista, serverī es tevi neesmu redzejis, foruma ienāc pačakarēt citiem prātu. Plus GameMasteri pašlaik serveri ir pietiekami. PRET
~Ryan Moretti - Dzīvs~
Tavs pieteikums mani nepiesaistīja vispār. Kautkas ir uzrakstīts, bet tajā pašā laikā baigi neko no tā uzrakstītā secināt nevar. Kā jau teicu tam pašam logikam kam tiešām pieteikums bija nenormāli labs un piesaistoš, diemžēl adminu un gamemasteru ir vairāk nekā pietiekoši tāpēc, nu nebūs. Bet nenokar degunu, katram no mums ir savs laiks lai spīdētu un iespējams nākamreiz būšu jau par tevi un gamemasteri tiešām būs nepieciešami
Čau tas es
Pret, pirmo reizi tevi redzu.
pret, pietiekami gamemasteru ir serverī jau
- If you don't like me then i'm sorry -
Pret
Pirmo reizi tevi redzu neesmu tevi redžejis iekš servera.
Gribeju rakstit, ka ir vel septembris, no simp september, bet palasiju talak un izradas, ka tu esi fujaks. Jebkura gadijuma ne, jo hz.
Noraidīts. Pašlaik gamemasteru ir vairāk nekā pietiekami.
LABDIEN
Kas attiecas uz Lauvām, tad šeit joki mazi, jo Zvēru karalis kļūdas nepiedod. Viņš/-a ir bara līderis, viņa viedoklī ieklausās, viņam seko. Lauvas ir azartiskas darbā, mīl tērēt naudu, aptver sevi ar skaistumu un krāšņumu, tiecas pēc sabiedrības uzmanības. Šiem cilvēkiem dzīve ir kā milzīga skatuve ar gaismām un pienācīgu publiku. Lauvas pārliecināti soļo caur dzīvi ar lepni paceltu galvu. Cieņa un varenība – divi galvenie šīs zīmes dzīves dzinuļi. Lauvas ir labas pret tiem, kuri ir vājāki nekā viņi paši, bet tikai tādā gadījumā, ja otrs cilvēks pēc tā tiešām tiecas. Nevajadzētu mēģināt Lauvu piekrāpt, jo viņu “kodiens” un “uzbrukums” nav domāts vājiem nerviem.
"luize izglabs, goblins unbanos"
- kapracis 6/10/2020
"viņš vislaik tāds dirsīgs ir?"
-helludoin 8/7/2020
nauriks, Admiiiks, command, archaa, Laurz, Efrehs, RainersK, Scrubs, Aye, SANLA, Lauronja, Assassin, Artix, Sneaky, A1, esketit., smifnwessun, dandijs, Ofkors, Bridges, LUĪZE, Kristers, Daave, draiver, PETER1ZZ, Valchhaaa, ELSB, Skrevele, samantiina, NXTHING, uravnobeshen, yanchux, LogiTec, Gangsta, Fady, tavsmurgs, Kiwix, Atty, ivanovs, 518293182, marats, Leon Meskill, KristapsDD, kristaps_hokage, amiz, phine †, GaraiS, FizzyS, ricis, Kapracis, Angelis, daunars, 𝙀𝙨𝙠𝙖, EBK, bLank, swolex, Raivis, fletcher2, Castellani, DesertFoxLV, Hačiko, Dinčaa, FL3X, Freensto, Devitais, RavenS, Murish, niksniklaavss, Bosch, Ceikaa, Tropkillaz, Gozmit, dazex, Mayans M.C, LaMpAcKa, Freimis