Tavs lietotājvārds: smifnwessun
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: nezinu
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Arčhaa
Ko spēlētājs/i pārkāpa: draudeja man ka piekaus mani tapatas ari tgeica ka ip adresi atnems un paliksu bez interneta
Pierādījumi:
Komentāri:
2.3. Aizliegts jebkādā veidā fiziski draudēt foruma lietotājam/-iem:
2.3.4. privātajās ziņās (PM);
Smith Wesson - macitajs- DZĪVS
2rindiņ rp // lai visi neteiktu ka jauniņais n shit iepriekš biju mehāniķis, šij serveri, iepriekšēja sezona.
reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām
FREEDOAM to speak
smifnwessun pirms 5 minūtēm ne es neju 3klase tu jampampin man ir 18 es jau sen straadaju | |
Arčhaa pirms 5 minūtēm Dod dc | |
Arčhaa pirms 5 minūtēm Lowaks tu,paļubomu kāda 3 kl ej | |
smifnwessun pirms 5 minūtēm ne tu dod | |
Arčhaa pirms 6 minūtēm Dod šu savu | |
smifnwessun pirms 6 minūtēm man ir discord iedo tu savu | |
Arčhaa pirms 6 minūtēm Droši | |
smifnwessun pirms 6 minūtēm varbut gribi lai es uztaisu sudzibu par tevi ka tu man gribi discord un ip asdres?
| |
Arčhaa pirms 6 minūtēm Discord^ | |
Arčhaa pirms 7 minūtēm Iedo diacord varoni | |
smifnwessun pirms 7 minūtēm kas tev ir kads ip adrese tu galigi dumjs esi aizveries un beidz draudet | |
Arčhaa pirms 7 minūtēm Pff,baigi nobijos no pajola kk | |
Arčhaa pirms 7 minūtēm Tu baidīsies ka pamodīsies rīt un tava ip adrese būs izplatīta un pc rip būs | |
smifnwessun pirms 7 minūtēm nav man 15 es sameloju. velreiz mani nosauksi slikta varda es tevi atradisu apsolu ! | |
Arčhaa pirms 8 minūtēm No kā baidos,smerdel tu tiko teici ka tev 15 | |
smifnwessun pirms 9 minūtēm tev pat nav profila bilde noteikti nemaki uzlikt baidies paradit savu seju | |
smifnwessun pirms 9 minūtēm nu un man vispar ir 18 sen jau | |
Arčhaa pirms 9 minūtēm Man 16 umņik | |
smifnwessun pirms 10 minūtēm kur tu dzivo tev noteikti tikai katukadi 11 gadi lol | |
Arčhaa pirms 10 minūtēm Smejies? Tu un kādu piekautu? Pfff,skaties ka neapdirsies,sitējs tu | |
smifnwessun pirms 11 minūtēm aizveries tu vispar kautkads sikais neko nemaki es tevi ar vienu pirkstu piekautu. kur tu dzivo varbut mes varqam satikties un es tev piekausu ap[soplu | |
Arčhaa pirms 12 minūtēm Iemācies,rakstīt retard,tādus kā tevi bieži situ | |
smifnwessun pirms 27 minūtēm es tadus ka tevi edu brokastis ar majonezi sikais dauni! | |
smifnwessun pirms 28 minūtēm tu zini ka man ir 15 gadi tu sikais | |
Arčhaa pirms 28 minūtēm Jefiņš,esi tu un iemācies normāli runāt un rakstīt | |
smifnwessun pirms 34 minūtēm aizpis muti jefinazaur | |
Arčhaa pirms 38 minūtēm ko tu gudri dirs,pa citiem,parādi ka kko labāk māki |
1
tev doublepoast par to ari bridinajums ir. kopa divi bridinajumi tev jau
2rindiņ rp // lai visi neteiktu ka jauniņais n shit iepriekš biju mehāniķis, šij serveri, iepriekšēja sezona.
reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām
FREEDOAM to speak
raksti,sakarīgi meitēm
gaidam moderatoru es saku patiesa sudziba un mazajam archibaldam bvajag banu + skisnu pa dirsu no papas
Pareiz rakstība kur? A
Arčhaa pirms 1 minūtes mans dc smifnwessunlohs#1111 |
FREEDOAM to speak
Labs ir ne?
Nekad īsti neesu redzējusi jēgu sūdzēties par pm ziņām, kur abi indivīdi diršas. Atvainojiet, bet ko jūs vēlaties panākt, ja abi pārkāpjat noteikumus?
Arčhaa saņem perm warn un 3 dienu banu par izteiktajiem draudiem un lietotāju aizskaršanu.
smifnwessun saņem brīdinājumu punktu par lietotāja aizskaršanu.
Uziks, rackzz, Jitzie, raivorijs, fletcher2, Efrehs, sluker, Hennessy-, dandijs, Leon Meskill, marats, ivanovs, Gangsta, Dinčaa, sippa, Tropkillaz, FalkeLV, Gozmit, Lauronja, Kapracis, LaMpAcKa, Valchhaaa, Castellani, Kristers, balenciaga, Bosch, 518293182, Atty, rosearch, Madden, bLank, yanchux, esketit., Logix, samantiina, phine †, daunars, LogiTec, Ofkors, Angelis, Helludoin, Bridges, LUĪZE, Fady, smifnwessun, Artix, PETER1ZZ, Twizzy, n1k0lajsxd, Raivis, Sneaky, FL3X