Tātad mani sauc Mārtiņš esmu 15 gadus jauns jaunietis ,nāku no Rēzeknes novada maza ciemetiņa.Brivajā laikā priekšroku dodu MTA ,jo īsti nav ko jēdzigu darīt.Ap šo laiku ar nekādu sporta veidu nenodarbojas ,bet tuvojoties ziemai priekšroku dodu hokejam.
Runājot par spēles sfēru: Darba dienās mta pavadu vismaz 3-5 stundas savukārt brīvdienas vairāk.Par šo projektu uzzināju jau ļoti sen uzdūros nejauši.
Mtā sāku spēlet 2017 gadā ka lowaks skraidīju apkārt ar *low rp* ikoniņu un domāju kā visi dabū tās "Krutās" mašinas pēc kāda laika pielēca kas pa kam un tā ,ar laiku apguvu plašāk roleplay zināšānas un tā spēleju vel tagad.
Bez mta spēleju vel CS,Farmingu 17 un Euro Trucku 2.
Heyooo! Veiksmīti Tev un jauki pavadīt laiku kā forumā, tā arī Serverī ;) good luck
Ayoooooou', vēlu veiksmi projektā, skaties nemūc prom .. lai virtuālie sapņi piepildās, hah. Goood luck
Sveiciens brāl, cerams kādreiz satikšu tevi IC ceļā un uzerposim kopā.
Ceru neēsi trollis, bet kruc.
Gm pieteikumu labāk vēl nedrukā iesaku...
Bet tā čau, cerams tiksimies
cau, kapec tiesi ziema spele hokeju? halles vislaik ir vala! ziemas, lai sasaldetu ezerus ari mums nav.
Smith Wesson - macitajs- DZĪVS
2rindiņ rp // lai visi neteiktu ka jauniņais n shit iepriekš biju mehāniķis, šij serveri, iepriekšēja sezona.
reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām
FREEDOAM to speak
Sveiks, esi zināms!
Čau,Mārtiņ! Varēji vairāk pa sevi pastāstīt, bet nu gl hf
hi
te nekā nav
Čau , veiksmi tev vecozēn !
Chandler Querty - DZĪVS
vasals, Macan
Chau draugs
Sveiks!Prieks tevi redzēt atrodoties iekš mta.kick.lv -> Veiksmi uz visu nākotnē iecerēto ;)
Hi
shockins, mozzie, raivikshd, Pelnutrauks, FizzyS, kristers123, Bosch, charlys, Suprīīīms, marats, Lauris29, Lauronja, Atty, Haseeb, derkijs, 匚ㄚ尺乇乂, yanchux, Kriksis, Fady, Leon Meskill, niksniklaavss, Gozmit, esketit., Draugs, Gangsta, phine †, archaa, dandijs, smifnwessun, Sneaky, PETER1ZZ, LUĪZE, fletcher2, ricis, bLank, Kapracis, samantiina, Hačiko, daunars, A1, FL3X, Helludoin, Kristers, Ofkors, kristaps_hokage, Angelis