Auto serviss uz RS Haul pusi
**Topiks tiks papildināts,ja vēlaties sev kādu tīkamu mappingu ko vajag uzmapot rakstam zem šī topika un tiks darīts,arī ievietotas bildes būs**
**Topiku neveram ciet šeit tiks mestas bildes ar mappingiem katru otro dienu**
Unity varetu ja bet tas serviss un lsgd gan nee
Hehe,good luck my best friend ;D,Ir tīri sakarīgi mappingi,tapēc good luck nākotnes mappingu īstenošanā.
tf tas lspd izskatas sliktak neka tagadejais , unity norm
P.S Būs vēl daudz kas interesans pašlaik pamazām pie daudz kā strādāju,cerams kādu no šiem mapingiem vēlēsieties redzēt serverī
man jau patik tie kaunusi
Piedod, bet man nepatīk neviens no taviem darbiem.
Man tas Unity likās okei
Unity ir smuks, pārējie pretīgi@
To unity mappingu varētu rīt iemest, paldies
Unity ir ok, pārējie ir big yikes, atgādina kādu random youtube video kur kāds arābs rāda savu epic mappingu pilnu ar random objektiem
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
@BunnyHop tad rīt ielisc to unity mapingu, paldies
Principā yea,unity var iebāst,bet pārējie mani atgādina pēc citu džeku youtuberiem,kuri samet vairākus itemus un uztaisa kkautko..
Ieteikums tev..-> Es tev ieteiktu tādu lietu,ja piemēram tu vēlies kautko taisīt no objektiem,tad vienkārši centies atrast pietiekami labu location un arī tos visus objektus,kur tu biji salicis,tos arī var atrast arī lielākus un uztaisīt tā,ka nav 100 objekti samesti.Bet nu cīnies/daries viss tavās rokās ;D
P.S Ja ir ieteikumi ko tā karuseļā vietā ielikt lūdzu rakstam apakšā,būšu pateicīgs jo cenšos,kā arī ja ir velme varu nomainīt arī lampas jeb laternas
P.S Ja ir vēlme varu vēl ko līdzīgu veidto pie šī Ocean Dock mappinga!
akdievs
Šie divi pedejie mappingi diezgan interesanti, būtu labi ja Bunny tos pievienotu.. Respect tev!
Pārāk daudz modeļi, te ja visus šitos saliks, spēlētāji pazudīs, jo sāks izskatīties pēc HQ sūda nevis GTA SA
Bambusa Lācītis
Ja man jābūt godīgam es teiktu, ka tie mappingi ir sudi.
Fucking yo shawty before she leavin
Par daudz visadi sudi salikti, ta jau laiks ieguldits bet tas mantas ir par daudz. Keep it simple
RaivoKR, Liepinshh, RainersK, pidars, Scrubs, RageQ, MaryJane, Sc4rLV, ELSB, astr0q, dandijs, Angelis, Valchhaaa, Draugs, fletcher2, MrWTF420, SANLA, hoodsta, MrTraxes, Dante, Murish, Raivic, Stefan, Tropkillaz, FizzyS, Loews, Ceikaa, draiver, LogiTec, Swufy, FRSBY, archaa, command, Mayans M.C, NXTHING, ivanovs, Ofkors, Devitais, Atty, Castellani, Freensto, Nuwzys, Aye, Raivis, Artix, Freimis, Sneaky, LaMpAcKa, Werinnors, Gangsta, Sestais, ................, sippa, bLank, phine †, yanchux, xGodSonZ, smifnwessun, samantiina, Ērms, SkyLine, Kristers, Bocmanis, Skrevele, niksniklaavss, 518293182, DesertFoxLV, juppi, Kiwix, Spriditis, balenciaga, PETER1ZZ, EBK, pagarinatajs, FL3X, kristaps_hokage, marats, Assassin, sluker, Bridges, Dinčaa, Ekskluzīvais, daunars, RavenS, Markuss777, esketit., tavsmurgs, Hačiko, Bosch, LUĪZE, 8bx, Dayzer, user1, Kuzmics, Tominsh, Kriksis