NOVĒRTĒ MAŠĪNU
NOTEIKUMI:
1) Atrodi internetā vai kaut kur citur auto kurš tev patīk!
2) Augšējā posta mašīnu novērtē un ieliec savu bildi zem novērtējuma!
3)Postu intervāls 2!
4)Spēlē un atrodi pēc iespējas skaistāku mašīnu es sākšu!
Ed domāju, ka viegli noteiku tāpēc es sākšu un novērtējat.
Nu ko es ar piedalos Nissan Crew Sexula
((nestrada vienkars attelu uplod prieks manis))
7/10
-man nav auto-
@Danikos nav jauploado.... no lightshot linka nokope attelu un iemet te...
Atcerieties var ari parastas mašīnas kaut vai no interneta, tas ka iliku vienu, ka es esmu ar modotu masinu spele nenozīmē, ka jums jāliekl tikai spēles.
0/10 Nav mašīna pievienota
6 no 10 pagriezienos meta slikts vct
oja 10/10, tumsais bruninieks zem tiem tonetiem stikliem sez.
plymouth roadrunner 1970
https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608
8/10
Audi 200
Alternate modes | Entry mode protoform, Mercedes-Benz 770, Volkswagen Beetle, 1977 Chevrolet Camaro, 2006 Chevrolet Camaro concept/2009 Chevrolet Camaro / 1976 Chevrolet Camaro SS/2014 Chevrolet Camaro concept/custom-built 2016 Camaro ZL1 |
---|
9/10 mmd ta4kai
10/10
8/10
8/10
lamborghini traktors 9/10 patīk msutangi
5/10 Nav manā gaumē
8/10
BMW M2 F87
te nekā nav
10/10 <3
BMW m5 E60
8/10 nepatīk tā sporta paka, un neīpaši krāsa piesaista
9/10 kaut kas pietrūkst līdz 10!
5/10 nepatīk šis modelis
Savage, MMD, Draugs, Volks, DidzzyS, ツARMISSツ, Dekraa, LUĪZE, Osmans, *EnEmY*, friend of deer, samantiina, 💜 Tvaiciņš 💜, yanchux, Jitzie, jur, Zatlerzaurs, LMD, duman, Hyper, figura, sencis., skapis, Ricins, Jello, Sardze, kiroji, Haseeb, Freedy, jurislips, HENKONZ, Ekskluzīvais, ELSB, Scrubs, heii55, CarD, raivorijs, Strepchy, Swufy, Kristers, Origo Urla, niksniklaavss, FalkeLV, dandijs, Freimis, Enija, daunars, Gakisons, Knight, kristaps_hokage, Ryan Gosling, hoodrat, Tējaaa, ent1tyy, ricardssb, PETER1ZZ, Markuss777, marats, Luwii, W22D, Aye, Negro, Bocmanis, hoodsta, HandlexY, joberis, sukamaniramurs, dmer777, N1ce7ry, Sicitisss, Gozmit, Hačiko, Valchhaaa, Loews, Assassin, Laurz, DriverOG, Tominsh, fletcher2, FL3X, Klarxz, juppi, Gonzalez, timaballs, LuckyDonut, Kazocinsh, Lindy, UMEH, Steezijs, Floquet, klassiks, Čivrix, Biezaputra, silvia, Guzman , amsterdam, derkijs, 2Pac, beglis, NormensLV, draiver, n1k0lajsxd, Kriksis, xGodSonZ, annija, MarkusBlad, qtecc1, RaspyS, tavsmurgs, Murish, buffrider, Krisic, Dawitos, Raivis, uravnobeshen, Dyno, Infernus, Tropkillaz, Hopijs, Gangsta, RageQ, Devitais, Twizzy, ForesT, Norbis, Bridges, Angelis, Z1EMA, hans, Castellani, nauriks, Maruzha, HENNESY, bLank, 518293182, Kiwix, FizzyS, RainersK, Exi3T, Zexity, Sestais, TrustR, emilinss, NokiaExpress22, Sc4rLV, Stefan, Hazard, Brazy, archaa, Sneaky, Burbule, KristapsDD, Kiddo, Dinčaa, Kapracis, Tankists, plaksters, trisarpusi, esmunozonas, girts, santiz, Fosiks, Danonkijs, sippa, itsyenik, ! starxzs, Pishkaa, “Markuss”, flinstons, Uziks, Mitrais, kanzi, Psychicaut, Bronislaw, Durdulis, Signee, expensive, Emmet_Bowman, Fushion, RealAnrijs, samagon4ix, Thomas, SANLA, LaMpAcKa, amiz, Pluto, wind, Kristherz, Hennessy-, Efrehs, Rove, swolex, dazex, 匚ㄚ尺乇乂, Fady, RavenS, Raivic, Bluu, GaraiS, Sanfliex18, pidars, LogiTec, FAMILIARITY, FRSBY, phine †, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Arhimēds Pitagors, smifnwessun, Artie4Zure, A1, NXTHING, HUMMER, user1, mamba yeaz, Kuzmics, Madden, oskarsp, Lauronja, Patriots, Skrevele, babushka, Ceikaa, wolfenstein, SNAKE, Melnais, Naureeens, GiorgiTezadze, rosearch, Helludoin, ArtursLV, xvizits, ivanovs, Nils, Dayzer, Lauris29, OnsY, bonero, Ofkors, sprīdītis, Dieggo, balenciaga, Daave, XanjaarsBaby, command, Logix, LilsUzijs, sluker, PUFFLV, ppemka, BOOM , Werinnors, 420always, Goldingen, E85, DesertFoxLV, PAW, mazais cinitis, Kn0w, Atty, Davexx, ActivateWindows, GhostSpocer, candyx, mopz, Absent, Kazhiks, Artix, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, , Danno, geju kanna, Rufus, Latvians, SkyLine, Growsmile, Megiii, realduksitis, Cuhz, esketit., Skecets, ....., rolanddis, Chill, TheKeneddy, Adriancikss, Kqastr, Roxbyyy, Kubitis, Ērms, Flomits, quickasfuck, Сhrееру, Pinuzis, Biggy, 442240, teoy, rolex, buddyy, Cosmoss, half-pedor, BigMiq, Jankellls, Fushion Lv, Unnamed, maarinns, Andzins, Balto Spēks, yungANLXRD, 9Boz, peterislv, Redman, GoblinX, Olwdy, Jurmaize, Ponijs, Daniels, DANIKOS, IceKing, cenzēts, JayB, Burakz, crazy123, KeyBii, SAMMLUNG, Maiznieks, shockins, Wolfijs, pivuks