LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS
"REKRUTĒSANAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA"
APLIKĀCIJAS FORMĀTS;
Iesūtītājiem:
Jābūt San Andreas štata iedzīvotajiem.
Jābūt vismaz 21 gadus veciem.
Jābūt nokārtotai San Andreas Štata izsniegtai B kategorijas vadītāja apliecībai.
| 1 posms; Personālā informācija |
Uzvārds, vārds: Blackwood Tom
Dzimums: Vīrietis
Personas kods: 202806-31921
Dzimšanas vieta: ASV
Štats: Los Santos
Deklerētā dzīvesvieta: Jefferson Motelis .
Faktiskā dzīvesvieta: Jefferson Motelis .
Pilsonība: Amerikānis
Tālruņa numurs: 660659
E-Pasts: Tom.B@inbox.lv
| 2 posms; Jautājumi |
Kādēļ Jūs vēlaties kļūt par Los Santos Policijas Departamenta virsnieku?: Man šis darbs baigi patīk , patīk spriedze , tapēc vēlos .
Kādēļ tieši Jūs būtu jāpieņem departamentā?: Es ātri un labi braucu , māku šaut ar jebkuru ieroci .
Kādi ir riski darbā policijā?: Var iegūt nopietnus ievainojumus , Var būt gadījums ka kāds ko apcietina pēctam atriebjas.
| 3 posms; Zvērests |
Es, Tom Blackwood , Los Santos topošais Virsnieks tiešām apsolu nežēlot savus spēkus , būšu gatavs pakļauties jebkam . . Es apzinos, ka par zvēresta nepildīšanu draud kriminālatbildība.
(( 4 posms; OOC informācija ))
Vārds: Niks
Vecums: 16
In-Game UCP vārds: Guard
Spēsi lietot programmu Discord?: Jā
Vai pēc iestāšanās Departamentā Tu būsi spējīgs izmantot mikrafonu mūsu Ts3 kanālos? [OBLIGĀTI]: Jā
Ekrānšāviņš ar Admin History ( /history ): https://imgur.com/a/YY9ETkK">https://imgur.com/a/YY9ETkK
Cienījamais T.Blackwood!
Izskatot jūsu pieteikumu Rekrutācijas kommanda ir izvērtejusi to un nolēmusi to apstiprināt , proti 1 nedēļas laikā jums ir jāsazinās ar LSPD Rekrutācijas kommandas pārstāvi, lai norunātu intervijas daļu.
Ar cieņu
Chief of Police
J.Lopez
21/09/2020
dūzis, annija, raivorijs, Murish, daunars, Angelis, Ryan Gosling, emilinss, Rove, FalLss, Scrubs, DidzzyS., user1, A1, archaa, Kiwix, phine †, RainersK, Tropkillaz, MarkusBlad, Grens, ChipyLV, niksniklaavss, FRSBY, Spriditis, Ofkors, Twizzy, dandijs, LUĪZE, Hačiko, draiver, Arhimēds Pitagors, Bridges, PETER1ZZ, Daave, amiz, Tējaaa, kristaps_hokage, Kriksis