Sūdzība par serveri
topic
[Sūdzība par serveri]Pievienots, 2020. gada 21. septembrī, 09:03
Tavs UCP: Freensto
Paskaidrojums, kas notika: Es nopirku mašīnu, bmw e34 iegāju kādas 3 dienas atpakaļ man mašīna nebrauc uz priekšu, tikai uz atpakaļu, izgāju, šodien iegāju vienalga mašīna var braukt tikai atmuguriski.
Kas mums būtu jādara lietas labā: Es nezinu, jo nezinu vai problēma ir mašīnā, vai man tā būs ar visām.
Piebildums/komentārs:
Labdien , interesanta tev problēma , lūgums man pm ar automašin VIN , vēlak apskatīšos
Ja nemāki tu dirst tad nemoki to dirsu , dzirdu zīmes redzu ēnas un ši posta tavas bēdas.
Lūgums arī salabot Jefferson placi automašīnām bremzes.. Citam tur tādu vispār nav..
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 45 ( 234 skatījumi )
123321, Jitzie, Origo Urla, LuckyDonut, Bridges, Tropkillaz, Kapracis, dandijs, hans, Hennessy-, Lauronja, Ofkors, Valchhaaa, A1, Artix, ivanovs, bLank, Freensto, Castellani, Gangsta, xGodSonZ, Scrubs, fletcher2, sluker, samantiina, Spriditis, 8bx, Dayzer, LUĪZE, Hačiko, archaa, DesertFoxLV, Tominsh, phine †, 518293182, Kiwix, Dinčaa, Danex, Laurz, Ryan Gosling, Sneaky, LaMpAcKa, Sicitisss, Twizzy, Ceikaa
123321, Jitzie, Origo Urla, LuckyDonut, Bridges, Tropkillaz, Kapracis, dandijs, hans, Hennessy-, Lauronja, Ofkors, Valchhaaa, A1, Artix, ivanovs, bLank, Freensto, Castellani, Gangsta, xGodSonZ, Scrubs, fletcher2, sluker, samantiina, Spriditis, 8bx, Dayzer, LUĪZE, Hačiko, archaa, DesertFoxLV, Tominsh, phine †, 518293182, Kiwix, Dinčaa, Danex, Laurz, Ryan Gosling, Sneaky, LaMpAcKa, Sicitisss, Twizzy, Ceikaa