Watsap, šo rakstu jo taisos pist naxuj no kicka
Prasīsiet kādēļ?
Viss ir īzī, viss tika uzpērkams un mani tas kaitina, tiko parāvu banu jo man zajebala, katrs otrais randoms cenšas tikt pēc gamemaster, visi iet tik pēc statusa, kaut vai pēc materiālajām vērtbām bet nejau pēc statusa bļaģ, sākās jauna sezona, 2 dienas paspēlēju un sapratu kad negribu spēlēt, pa cik nevar normāli uzrpot, rpoju LSPD, vienkārši nevar paerpot, katrs otrais raud par pitošanu, vai arī vienkārši neerpo kad viņu notriec un saka kad tas ir dm, pēc kā noerpo skaitas sekas kad viņam ir poxuj uz sekām, Krutais rperis, vēlos pateikt paļdies Anglim jeb AngelXD, iemācij man rpot normālna, un ssus editot, pasiba drawgs, vēlu veiksmi viņam ar viņa DS, un vēl veiksm hačiko ar viņ servis, i hope tev viņu nenodedzinās pirmajā nedēļā...
rīt beck.
Nebūs vecīt
ATA DRAUGS ES TEVI MILU
CERU NENAKSI ATPAKAL
labi es jokoju, nac atpakal kautkad
#nohomo
Kurš to būtu teicis? Pats tu nopito cilvēku, kurš skrien ar kājām un liec viņam RPot. Kur tu esi redzējis, ka policija triec speciāli cilvēkus nost gan uz močiem, gan kājām, gan riteņiem? Video ar kruto Ronnie, kurš māca citiem RPot
~~~~~~ Fenix Jamz - Dzīvs - "Bezdarbnieks" ~~~~~~
Ja seit nav VIP+ jeb GM tad vari nemaz nespelet seit. Jautajums ir kapec tu so izveidoji? Es domaju, ka lielai dalai isti neinteresē ka -1 aizgaja Jūrā.
vispar poxui
xGodSonz, kauns nav? tu ielik vidār kur es tev tā kārtīg gangbangoju kadetiņ mans
ata
cau
Žēl tevis werrinor ceru ka domas mainīsi pietrūkst tevis
see ya.
te nekā nav
Ok.
Prasīsiet kādēļ?
neprasisim gan
Smith Wesson - macitajs- DZĪVS
2rindiņ rp // lai visi neteiktu ka jauniņais n shit iepriekš biju mehāniķis, šij serveri, iepriekšēja sezona.
reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām
FREEDOAM to speak
davai,ta jau tiekas kaut kad parit vai aizparit
galigi poxui.
Kas tas tāds?
sk
Fucking yo shawty before she leavin
Araviderči brather, pēc 1 ned būsi back!.
Pārsvarā tie kas uzraksta atvadu vēstules atnāk atpakaļ,tas ir tikai laika jautājums.
Pats nejedzīgākais teksts ko esmu redzējis savā dzīvē, no offense.
Fake fake un vēlreiz fake
shockins, ELSB, Brazy, rackzz, Jitzie, Hačiko, Kartoška, 2Pac, amsterdam, Dayzer, Murish, Lauronja, dmer777, 匚ㄚ尺乇乂, Raivic, Swufy, Angelis, Skrevele, Kaktuss, Haseeb, kristaps_hokage, Arhimēds Pitagors, Twizzy, Tominsh, Devitais, TrustR, PETER1ZZ, Pishkaa, marats, Kapracis, 8bx, uravnobeshen, LUĪZE, Kriksis, Sanfliex18, Artie4Zure, Gangsta, Sneaky, Assassin, Sestais, draiver, FalkeLV, Ofkors, DesertFoxLV, Kristers, daunars, Ceikaa, Uziks, dandijs, Castellani, niksniklaavss, Sicitisss, sippa, smifnwessun, Valchhaaa, Artix, Ryan Gosling, juppi, xGodSonZ, Daave, 518293182, Bridges, Raivis, GaraiS, archaa, Danex, M1ke, A1, fletcher2, Danjix, Gozmit, samantiina, ツARMISSツ, Draugs, Tropkillaz, Werinnors, Olbis, Dinčaa