Tavs lietotājvārds: Freaky
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Kyle Shakur
Iesaistīto personu lietotājvārdi:
Ko spēlētājs/i pārkāpa: Sēdēju IGS viņš piebrauca pie manis un piedāvāja ieroci, pa 1k. Sarunājām aizbraukt uz klusāku vietu , jo nu nav Rpiski , ka IGS piedavā ieroci, nu k aizbraucām uz Skeitparku kur runajam, viņš piedāvāja ieroci un es viņam saku lai parāda, visu laiku lauzās un tad sapratu, ka nekāda ieroča nav. Nu ok tad aizbraucām katrs savu ceļu , braucu gar '' Binco'' un redzu, ka viņš piedāvā citam ieroci un es pateicu, ka viņš appisējs un nekādu ieroci tev neredzēt tam čuvakam , kas taisījās pirkt no viņa to ieroci. Un tad viņš man OOC čatā uzraksta šo kas ir screenšotā redzams.
Pierādījumi: https://files.fm/u/ytumwvkk#/view/hf7vmgdg
Komentāri: Nu ko lai dara ar šādiem jauniešiem , kam tik visus apčakarēt ?
tā ir daļa no rp, wep scam nav aizliegts, un nu baigais ooc ins, kaa tu vispar no taluma braucot vareji zinat ka viņš viņam wepu taisas pardot?
@Kuzmics Nu tas stāsts tas, tā, bet screenā var redzēt kur viņš nosauc mani par lohu! Par to jau ir stāsts un es biju pietiekami tuvu lai to redzētu čatā, tatad ja redzu čatā es to dzirdu IC. 😉
Ko jūs čīkstat un taisat nenozīmīgus topikus par lohu utt. Man liekas tādi vārdi vairs nav aizskaroši un katrs otrs izmanto savā runasvalodā. Daudzi nemaz arī nesaprot vārdam lohs nozīmi.
1. Ieroču scam ir atļauts
2.Kā zini jau no attāluma ka piedāvā tieši ieroci.Ar moci braucot jau no attāluma dzirdi ko mēs runājam cipa?
Ieroču scams serveri ir atļauts, nevajag uzreiz uzreiz taisīt sūdzību, visu var atrisināt IC ceļa.. Baigais OOC insult nav saskatāms, jo te katrs otrs nosauc kādu par Loxu..
Sudzibu atdzišu par nepatiesu
~TC~
Jitzie, nauriks, Marko, fletcher2, Krekeris, Bosch, Castellani, Dayzer, RainersK, Gangsta, Suprīīīms, Sneaky, Kriksis, archaa, Tropkillaz, Ekskluzīvais, Lauronja, MarkusBlad, Kuzmics, Raivis, Skrevele, Danex, samantiina, Supermens, xGodSonZ, DesertFoxLV, ELSB, uravnobeshen, Draugs, Tominsh