Luccas Jau no agras bernības saka nodarboties ar mašinam viņa tevam bija garaža un uzņemums tad pec kada laika kad es izauku tad es sakraju naudu pie teta un nopirku pats savu garažu un atvertu ipašumu "eleven workshop" Lawrence mans priekšnieka vietnieks pa vienu dienu sakraja naudu priekš musu bmw Poorbaltic un no agras darbibas atradam ari stradiekus kuri stipri strada no rita lidz vakaram un tad pievienojas otrais draugs kurš nodarbojasa ar eleven workshop merch maikas,piekariņi, utt un tad kad viss bija gatavs tad mes atveramies pa visam likam turbinas motorus un parejas lietas cenas bija letas.
PAKALPOJUMI :
X AUTOMAŠINU KRASOŠANA/UZLABOŠANA
X Automašinu diognostika
x Automašinu tūnings , automašinu labošana
x Automašinu iegāde/pārdošana , importešana u.c.
Uzņemuma dalibnieki
Ipašnieks Luccas Stracci
Lidzipašnieks Lawrence Stracci
Vecākais Mehāniķis:======
Mehāniķis:======
Jaunākais Mehāniķis:======
esmu gejs sukaju
Roberts vītols ar savu bandu?
ye
esmu gejs sukaju
Story izklausās bullshit garumzīmes netiek lietotas, pa kādai kļūdai vēl, viss tik sarauts. Iesaku apdomāt vēlreiz vai vajag šādu frakciju veidot un adminiem apdomāties ar.. labāk pievienojies pie esošas f3 un attīsti rp/gramatiku.
Serverī 101 serviss, bet aktivitātes 0.
Frakcija tiek arhīveta sakara ar neaktīvitati
Skrevele, Psychicaut, pidars, DriverOG, Assassin, Kapracis, DidzzyS, LuckyDonut, Valchhaaa, niksniklaavss, Reljefs, mamba yeaz, nauriks, amsterdam, Twizzy, Aye, Angelis, Bridges, Castellani, RainersK, dandijs, Leon Meskill, esketit., Sneaky, Lauronja, Hačiko, Draugs, Freensto, Haseeb, ForesT, Artie4Zure, Atty, Lauris29, stormzz, sluker, FRSBY, Durdulis, Tommy, Laurz, Sicitisss, 8bx, Emīlīja, tavsmurgs, Suprīīīms, Sestais, Kuzmics, xGodSonZ, SNAKE, Raivis, DesertFoxLV, Ricins, LogiTec, ELSB, Tominsh, Daave, Danex, Kristers, 518293182, KristapsDD