bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
7
0
topic
[GM] Bridges v2
Bridges
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Lietotājs++
Pot-Valor
Mazā MIA
517 atbildes forumā
Online: 39d 18h 12m
Redzēts 19. martā, 22:19
Pievienots, 2020. gada 18. septembrī, 02:08

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [✘]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [✘]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [✘]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[✘]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [✘]

• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām. ( Es ceru šis punkts dotajā ziņā neņemās vērā? )

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Aigars

Iepriekšējie nickname: Aigars , Bridges(Pašreizējais)

Tavs vecums: 17

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Christopher Bridges ( LSC )

Pieredze kā Gamemaster: Pieredze kā gamemasteram, man ir neliela , kautkādu nedēļu - 2as biju ''GMs , bet pildīju admina pozīcijas darbu, aizvērušā serverī, pēc kā biju GMs atvērtā serverī, bet pēc 3 dienām, vnk quitoju, nepatika Gamemods. Pats zinu ko nozīmē apmācīt RP, zinu komandas, vismaz lielu daļu no tām, zinu ka nav prasības tikai Iespraust tos terminus cilvēkiem galvā, lai zin ko pārkāpuši ir , un par ko sēž. Bet jāizstāsta ir visa zapara, ka tev ir jāatēlo RP visulaiku kad esi online.

Pieredze Roleplay jomā: 

Pieredze Roleplay'ā man ir bijusi visai interesanta, sāku es protams kā jau ''basic's'' vizinājos ar autobusiem, swapoju uz rs haul, un tā mūžīgi līdz pamanīju, ka LSGD recruito, tā tiku LSGD un riktīgi rukāju, lai paceltu savu dirsu līdz Priekšnieka vietniekam, tas mani izmeta ārā no LSGD , par kautkādu huiņu, es pasaucu adminu, un tas izsvieda ārā Priekšnieku, un ielika mani. Tā tas viss turpinājās, es erpoju, trennēju jauniņos, utt. .. . Līdz kādā dienā es atcerējos ka man nāk payday'i , un pačekojis banku, sapratu ka man ir 300k+ , un aizgāju nopirku McLaren'u , pēc kā kļuvu ļoti iedomīgs, jo tas bija 2 dārgākais auto serverī, un nevienam citam tāda nebija, un sāku dirsties, jo zināju savas RP prasmes, tās vēljoprojām bija pavājas, bet visiem lecos, par to ka citi neerpo, utt. Dirsos ar adminiem , un vispār heavy toxic biju, bet ar laiku, nolaidos pie zemes, tajā brīdī , kad man bija ahujenākā garāža, un zajebisā māja. Un tad sapratu, ka nē nahuj, un izquitoju, līdz jaunai sezonai, jaunajā sezonā sāku rukāt LLC Motusā ( Shoutout's TrustR ) , palēnām, pamazām, un rukāju tur, tad kautkādīgi izdomāju , aiziet uz servissu pastrādāt, pastrādāju, palika zajebal, un tad uztaisiju savu pirmo F3, Los Santos Customs. Tur viss gāja pā sviestu, klienti nāca, darbinieki strādāja, nauda arī ripoja zajebis, bet kautkādas huiņas nesaprotamas man vēljoprojām pēc,  uzmeta man CK. Es protams uzreiz uz dusmām Ragequitoju nahuj. Pēdējās elpās, sarunāju lai Kapracis pārmet F3 manam strādniekam, čaklajam Flakoniņam. Tā viņs turpināja celt LSC, kamēr es aizgāju par mēru, erpoju mēru ilgi ilgi ilgi, pēc kā quitoju, pēc 3 mēnešiem atnācu atpakaļ, un ieejot no cita chara, aizgāju uz LSC, pastīties kas tur, satiku Flakonu, ielecu discordā, tas pastāstija kā viņš visu attīstijis, un uzsauca man zajebiso auto, pa 250k. Sapriecājos. Un tad jau, pēc neilga laika sākās šī sezona.

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Dotajā sezonā nē, pagājušajā arī nē.

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]):

Jauna sezona, viss tukšs.

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): 

Mani sauc Aigars, esmu es no Pļavniekiem , ārā iet man ne ļoti cepī, jo zajobs jau, savos 17 gados, es reāli viss ko atceros kā esmu vazājies pa ielām ar draugiem, un spēlējos futbolu, vai vēl kaut-ko citu, dotajā brīdi , karantīnas laikā, es reāli guļu maz, un kad esmu augšā sēžu pie kompja, jo darīt ko citu nav vēlme, nesen biju slimnīcā, un man ir samērā vāja imūnsistēma, negribu noķert to sūda covid, tapēc nekur nelienu. Mani maksimāli stimulē mūzika, zem attiecīgas mūzikas, es spēju būt slinks, zem citas būt ļoti čakls, man visulaiku skan mūzika, es pat eju gulēt, klausos mūziku.

Esmu pieļāvis daudz kļūdas, it īpaši pagājušo sezon, es biju maksimāli dirsīgs, domāju ka esmu pārāks par citiem , tikai tapēc ka es vēlējos lai tā ir , lai arī tā nebija, dēļ tā, man bija slikta attieksme, pret daudziem cilvēkiem, es tiešām atvainojos visiem tiem cilvēkiem.

Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Godīgi, nebija doma rakstīt pieteikumu , tik agri , bet redzēju ziņu ka meklējat Gamemasterus. So izdomāju, why not??. Bet kļūt par gamemasteru doma ir jau ļoti ļoti pasena, jo visulaiku ir bijusi vēlme, apstādināt autobusa fermotājus , un palūgt viņiem vai viņi māk erpot, un ja māk, tad atrast viņeim vietu kur erpot, esot GMasteram tas ir daudz vieglāk, un esot parasts spēlētājs, dialogs sāksies daudz savādāk '' Pis prom ļauj fermot'' bezmazvai. Šausmīgi nepatīk, ka online ir liels, bet erpot pabieži nav ar ko...

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti): 

Es jau labu laiku atpakaļ biju nobriedis šim amatam, labi padodās kādam ieskaidrot kkādu sūdu, jeb piekrist manam sacītajam, vinnēt argumentus, jo māku pastīties uz lietām no dažādiem ''rakursiem'' un tas ir ļoti svarīgi. Jo bieži pastoties no cita rakursa uz kādu lietu, tu spēj labāk saprast kas ir aiz tās bildes, un kuram ir taisnība, jeb kurš vainīgs. Iemācīt RP vislabāk ir ar piemēriem, kurus ļoti ātri varu izdomāt, jo esmu samērā kreatīvs cilvēks. Man nav grūti kontaktēties ar jauniem cilvēkiem, kā arī nesen iemācijos vienu lietu no zaķa, ka jāmāk aizmirst iepriekšējās huiņas, un reāli darīt visu godīgi kā arī izrunāt situāciju, jo tas tikai paceļ respektu pret sevi. Un respekts šādos komūnos, ir ļoti svarīgs, jo te visi sadalijušies pa gangiem, bezmazvai. Online laiks man ir neliels, jo priekš mana storyline characteram, ir nepieciešams lai paiet laiks, lai cilvēkiem sāk parādīties peso, jo man ir serviss, un kā visi zin uz servissu bez naudas aizbraukt nevar. Turklāt šeit spēlējošie admini, un spēlētājie ( ar kuriem kontaktējos ) zin, ka es necenšos abusot kko, pirms pāris dienām man kkādīgi sabugojās 15 hidrolikas, pohuj pateicu kā man tas sūds notika, un izdzēsu ārā, vēl piedāvāju helpu, lai pārtestētu vēlreiz. Galīgi nav interesanti savādāk spēlēt ja ir kkas pa daudz. Precīzāk, ātrāk tā interese pazūd.

Dotajā sezonā, vēlos maksimalizēt savu characteru, un servera ziņā ,vēlos uzkāpt uz augsta admina līmeni, pierādīt sev, un citiem , ka esmu šim gatavs, un ka ir olas, lai pavilktu. Galvenais pašam jācenšās būt mazāk toksiskam, bet ar to tikšu galā. :)

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Ofc.

Bridzons atvadas


Discord
Bridges#1337

Steam
Bridges(click)

A1
Servera administrators
Transportlīdzekļu komanda
Dutchman101
A viens.
117 atbildes forumā
Online: 19d 11h 38m
Redzēts 29. aprīlī, 21:02
Pievienots, 2020. gada 18. septembrī, 02:24
0
post

Leksika ... no manīm par.

 Ja nemāki tu dirst tad nemoki to dirsu , dzirdu zīmes redzu ēnas un ši posta tavas bēdas.

archaa
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
archa
684 atbildes forumā
Online: 51d 16h 13m
Redzēts 16. aprīlī, 09:13
Pievienots, 2020. gada 18. septembrī, 07:51
0
post

Motivācijas vēstulē ir jāpastāsta , kādēļ tevi pieņemt brāl, nevis dzīvestāsts , frukts esi labs , vai esi pietiekams priekš GM? To nezinu, bet uz GM var mēģināt katram jau sava iespēja ir jāiedod :)

 

Daave
Lietotājs
114 atbildes forumā
Online: 29d 15h 11m
Redzēts 2021. gada 26. jūlijā, 17:36
Pievienots, 2020. gada 18. septembrī, 07:58
0
post

Es dodu PAR. Esi labi parādijies sevi serverim kopš iepriekš rakstītā pietiekuma. Domāju ka esi labs kandidāts

 

 

Pishkaa
Lietotājs
41 atbildes forumā
Online: 4d 13h 36m
Redzēts 2022. gada 16. augustā, 22:07
Pievienots, 2020. gada 18. septembrī, 08:43
0
post

Ar visām četrām PAR!​​​(protams, ja servisā dabūšu skidkas). Bet ay', sakarīgs pipars, erpot māk, lietas darīt māk, galva ir un ari olas ir! GL 😁

Hačiko
Lietotājs++
424 atbildes forumā
Online: 54d 4h 0m
Redzēts 20. februārī, 22:43
Pievienots, 2020. gada 18. septembrī, 09:06
0
post

Par,vismaz varēsi kādu apmācīt 

 

 

 

 

Tominsh
Bijušais administrators
Tominsh
461 atbildes forumā
Online: 19d 19h 21m
Redzēts 4. martā, 21:52
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 18. septembrī, 09:53
0
post

Ahh Bridges, labs jau cilvēks tu esi.. kad uzstaisiju savu uzņēmumu tu man māciji to turēt labākajā līmeni, un RP prasmes ir tās labākas tapēc respekts tev liels, un lieku PAR!!

 

 

 

 

Kuzmics
Lietotājs
55 atbildes forumā
Online: 5d 3h 15m
Redzēts 2023. gada 31. janvārī, 14:45
Pievienots, 2020. gada 18. septembrī, 09:53
0
post

par, esi sakarīgs, pieteikumā arī esi pacenties, serverī vajadzīgi aktīvi uzraugi..

Sestais
Bijušais administrators
431 atbildes forumā
Online: 24d 13h 43m
Redzēts 11. aprīlī, 22:39
Pievienots, 2020. gada 18. septembrī, 10:41
1
post

da hz,manuprat,nevajag tev to GM tikai tapec,ka velak ar to savu GM statusu malsi savu un tad jailosi pa savam pratam visus jaila,vai ari ja kads nepatiks.Proti,viegli sakaitinams esi,nevajag tev to statusu.

Pēdējo reizi rediģēja Sestais, 2020. gada 18. septembrī, 10:42.
ELSB
Vadošais administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Veterāns
Pasākumu Komanda
ONE LOVE <3
Milly's
1384 atbildes forumā
Online: 101d 3h 4m
Redzēts 25. aprīlī, 21:01
Pievienots, 2020. gada 18. septembrī, 11:20
2
post

PRET, GMi jau ir pārāk daudz.

Castellani
Bijušais administrators
Lietotājs++
1037 atbildes forumā
Online: 113d 19h 39m
Redzēts 2022. gada 15. novembrī, 11:06
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 18. septembrī, 11:27
0
post

Ahhh Bridges, skatos ka vēl nevari nomierināties un centies dabūt to statusu..Ar  motivācijas vēstuli tu bik sapīsies, bet tas tā..  Zinu ka patīk palīdzēt citiem, ka arī piepisties par sīkumiem😂 Ceru ka spēsi palīdzēt citiem un neizmantosi statusu savā un draugu laba.. Nu došu tev Zaļo gaismu.. Lai veicas!

Animated GIF

 

Mayans M.C
Lietotājs
312 atbildes forumā
Online: 20d 15h 28m
Redzēts 2022. gada 28. februārī, 16:27
Pievienots, 2020. gada 18. septembrī, 13:03
0
post

Piekrītu @Castellani teiktajam un cilvēks pa tiešām vēlās tikt un palīdzēt serverī pierādot sevi no labās puses nevis no sliktās,varētu jau daudz ko piebilst.

Keršos uzreiz pie lietas: No savas puses dodu lielu "REKOMENDĀCIJU" puika apzinās ko dara un cenšās,un dosim viņam visi iespēju,nevis rakstīsim ko sliktu!

Un turies,kā arī neklausies kaut kādus sīkus "Heiterus" kuri gudri tikai dirš,bet neko citu nemāk

Skrevele
Lietotājs
223 atbildes forumā
Online: 36d 9h 39m
Redzēts 30. aprīlī, 03:52
Pievienots, 2020. gada 18. septembrī, 13:15
0
post

Esi tāds tīri sakarīgs, RP jomā apzinīgs, tapēc došu tev PAR.

Danex
Lietotājs
27 atbildes forumā
Online: 4d 2h 50m
Redzēts 2020. gada 22. septembrī, 17:42
Pievienots, 2020. gada 18. septembrī, 13:18
0
post

Liecies normāls cilvēks, tāpēc balsošu par.

FalkeLV
Bijušais administrators
DK
884 atbildes forumā
Online: 35d 9h 7m
Redzēts 19. februārī, 00:25
Pievienots, 2020. gada 18. septembrī, 13:21
0
post

Sakarīgs pipars, rp labi pieprot, kā arī noteikumus zin. Sevi ir perādijis iepriekšējās sezonās. Uzskatu, ka ir pelnījis gm statusu. Viennozīmīgs PAR (mazo Mia)!


 


Dzīve ir viena sarežģīta lieta, un tajā ir nepieciešams pastāvīgi sev atgādināt, kas tu esi un uz kurieni tu ej!
/@edavardi

 

 

Scrubs
Uzraugs
Biedrs
lvbrok
587 atbildes forumā
Online: 18d 21h 12m
Redzēts 30. aprīlī, 15:09
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 18. septembrī, 14:04
0
post

Došu zaļo gaismu, īsti tevi nēesmu redzējis tevi, bet augstāk visiem labi komentāri, un itkā sakarīgs džeks. GL tev

 

daunars
Lietotājs+
daunars
499 atbildes forumā
Online: 53d 22h 48m
Redzēts 7. martā, 23:46
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 18. septembrī, 14:25
0
post

rec, sakarigs.

sippa
VIP
556 atbildes forumā
Online: 46d 1h 42m
Redzēts 2023. gada 12. decembrī, 11:22
Pievienots, 2020. gada 18. septembrī, 14:54
0
post

Ja nomainisi fontu savam profilam tad es vēl padomasu

Dinčaa
Meitene zeltene
132 atbildes forumā
Online: 129d 23h 8m
Redzēts 28. martā, 15:38
Pievienots, 2020. gada 18. septembrī, 16:53
0
post

Šeit esi sastopams diezgan bieži un aktivitāte ir pietiekoša, pieredze kā gamemasteram ir apmierinoša un spēsi apmācīt spēlētājus kā arī daudzi lietotāji vēlas tevi redzēt šajā statusā, tāpēc kopīgi izlemts, ka dosim tev vietu komandā.

 

Ar cieņu,

mta.kick administrācija

Lietotāji skatās šo tēmu: 0